Mad έμπνευση από την Essie.

madwalk-2017

 

 

Για άλλη μια χρονιά η Essie ήταν χορηγός των Madwalk Awards, αναλαμβάνοντας το nail art της βραδιάς για τα μοντέλα που έλαβαν μέρος στο show.

 

Tα nailbars Fairynails, συνεργάτης της essie professional, επιμελήθηκε τα 14  nail looks  και σε συνεργασία με την ομάδα της essie professional δημιούργησαν αυτά που θα δείτε παρακάτω:

 

 

Apostolos Mitropoulos

 

APOSTOLOS MITROPOULOS

 

Στέλλιος Κουδουνάρης

 

STELIOS KOUDOUNARIS

 

 

Reebok

 

REEBOK

 

Deux Hommes

 

DEUX HOMMES

 

 

Med

 

MED

 

Iωάννα Κουρμπέλα

 

IOANNA KOURMPELA

 

 

ICB

 

ICB

 

Funky Budha

 

FUNKY BUDDHA

 

BSB

 

BSB

 

Axel

 

AXEL

 

Vrettos Vrettakos

 

VRETTOS VRETTAKOS

 

 

Behind the scenes

 

GTI-82

 

 

 

GTI-641

 

GTI-653

 

 

GTI_1461

 

 

GTI_1553

 

 

GTI_2493

 

GTT_8432

 

 

Essie Spring 2017

 

 

spring-lineup

 

 

To τέταρτο το b’aha moment, πολύ μου αρέσει.

 

 

essie-spring-2017

 

 

 

 

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Θεωρώ ότι έχουν γίνει θεσμός πια τα Madwalk Awards και τα παρακολουθώ κάθε χρόνο.. Τα βρίσκω εκπληκτικά, πρωτοποριακά και με προδιαγραφές εξωτερικού, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν!

  2. @Maryl: Αν θυμάμαι καλά, πριν 3 ή 4 χρόνια τα είχα παρακολουθήσει και εγώ από κοντά. Ωραία βραδιά πράγματι. Και τέλος πάντων ό,τι και αν γίνεται, από το να μην γίνεται τίποτα, καλό είναι.

  3. …oι nude κι οι pastel αποχρώσεις είναι οι αγαπημένες μου…τα είδα κι εγώ τα MadWalk….αλλά εστίασα στο παντελόνι με κοντό ρεβέρ του Σάκη και στα δίχρωμα παπούτσια του Μαραντίνη!!!

  4. @Celia: Από fashion statements, τίποτα δεν σου ξεφεύγει!

  5. Το τι γέλιο έχω ρίξει ψάχοντας την πρόταση της Celia Kritharioti, στο μοναδικό νύχι που φαίνεται, δεν λέγεται…
    Αγαπημένη Essie.

  6. Για ακομα μια χρονια μας εντυπωσιασαν τα mad awards!!!! Υπεροχα τα χρωματα απο την essie… παντα μας φροντιζει με τα καλυτερα

  7. Επισης να πω οτι εγω ειμαι ακομα στο κλασικο κοκκινακι του χειμωνα απαλο μεν αλλα κλασικο… επισης λατρευω το ροζ το απαλο και σιγουρα θα το προμηθευτω μεσα στην επομενη βδομαδα

  8. Το τέταρτο μου αρέσει κι εμένα πάρα πολύ. Αλλωστε,αυτό είναι το αγαπημένο μου χρωμα για το καλοκαίρι. Η δεύτερη επιλογή μου είναι το κοραλι ή κοραλοκοκκινο.Safe επιλογές

  9. Αν και ¨εχω στο μυαλό μου για πιο κλασική σειρα τα Essie απο άποψη σχέδιο&μηκος νυχιού….
    Εδώ βλέπω οτι και τα σχέδια και το μήκος ειναι πιο ιδιαίτερα!!Μαλλον τα Madwalk awards έβαλαν
    το χεράκι τους !!!!

  10. Τα νύχια του Βρεττάκου είναι όλο στρας?Εκείνα με εντυπωσίασαν.Το τέταρτο μ’άρεσε και μένα αλλά και το πέμπτο δεν είναι κακό τώρα που το βλέπω.
    Μουτςς

  11. Αυτα που ξεχωρισα απο τις φωτο ειναι οι μεταλλικες λαμψεις της Essie και τα υπεροχα designs στα υφασματα του Apostolos Mitropoulos…

  12. @Amalia: Και θα γελάσεις ακόμα περισσότερο, όταν δεις πόσο «μαγικά» και ταχυδακτυλουργικά, «εξαφανίστηκε» η φωτό της Celias (όχι της δικής μας, της Κριθαριώτη) από το post.Δε φταίω εγώ η κυρά Έσι φταίει.

  13. @Nikol M: Και εγώ ακριβώς το ίδιο. Είμαι ακόμα σε κόκκινο mood, λίγο πιο ανοιχτό βέβαια, από του Χειμώνα, αλλά πάντως κόκκινο. Ίσως έχει έρθει η ώρα για αλλαγή.

  14. @Marianna: Ας το παραδεχτοούμε. Είμαστε πιο “κλασσικές” στην απόχρωση του μανικιούρ. Βγάζω το άχτι μου στο πεντικιούρ βέβαια, το καλοκαίρι.

  15. @SofiaT: Νομίζω κάποια από αυτά στέκονται μόνο σε ντεφιλέ, όπως πχ η πρόταση του Apostolos Mitropoulos. Για να μη σου πω ότι όταν είδα την πρόταση Med, νόμιζα ότι το μοντέλο κρατούσε στα χέρια της το βερνίκι νυχιών του Louboutin.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.