Το νέο άρωμα Miu Miu L’ Eau Bleue

 

MiuMiu_Moodbild_2

 

 

Πιο αέρινο, πιο καλοκαιρινό, πιο «κρυστάλλινο» είναι το Miu  Miu L’ Eau Bleue, το νέο άρωμα της  οικογένειας Miu Miu.

 

Στο Miu Miu L’ Eau Bleue, η αρωματοποιός Daniela Andrier, ήθελε να ανακαλέσει στη μνήμη μας, μια συγκεκριμένη στιγμή που όλες έχουμε ζήσει: την εμπειρία, που βιώνει κανείς κάθε χρόνο, όταν συνειδητοποιείς ξαφνικά, ως δια μαγείας, ότι μπήκε για τα καλά η ζεστή άνοιξη για να υποδεχτεί το καυτό καλοκαίρι.

 

Μπορεί να βρίσκεσαι οπουδήποτε, τη στιγμή που σε αγγίζει: στο κρεβάτι με το παράθυρο ανοιχτό στο αεράκι της αυγής, όταν ανεβάζεις ταχύτητα οδηγώντας  στο δρόμο με τον ήλιο να χτυπά στο πρόσωπό σου, όταν περπατάς αργά το βράδυ σε ένα δρόμο της πόλης, όταν διασχίζεις κάθε πρωί ένα μικρό δασάκι στο δρόμο προς το σχολείο (εδώ είμαι εγώ).

 

 

miumiu_leaubleue 2

 

 

Το άρωμα ξεδιπλώνεται σιγιά σιγά όπως η φύση. Μια πλούσια ευωδιά φρέσκου λουλουδιού, από  ντελικάτα κρινάκια του αγρού, και μια διάφανη νότα από αγιόκλημα. Και μετά όπως και η γη, έτσι και το άρωμα, σα να «ζωντανεύει» με βάθος και μπαχαρικά.  Αυτό είναι το συστατικό Akigawood®, που αναδύεται με μια σχεδόν απεριόριστη ευφορία.

 

«Πατώντας» πάνω στο χαρακτηριστικό καπιτονέ μπουκάλι Miu Miu, το Miu Miu L’Eau Bleue  επανέρχεται στο εμβληματικό μπλε αλλά σε ένα αστραφτερό διάφανο γυαλί –το φως που πέφτει διαθλάται μέσα από τις όψεις του γυαλιού, φλερτάροντας με ό,τι το περιτριγυρίζει, προσθέτοντας κι άλλες αντανακλάσεις. Το αστραφτερό γυαλί σφραγίζεται με έναν εντυπωσιακό δίσκο σε απαλό κίτρινο.

 

 

 

miu-miu-3

 

 

Για τη διαφημιστική καμπάνια του Miu Miu L’Eau Bleue, η ηθοποιός Stacy Martin αναλαμβάνει και πάλι τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως το πρόσωπο του αρώματος Miu Miu L’Eau Bleue, και πάλι φωτογραφημένη από τον Steven Meisel. Με φρεσκάδα στο μυαλό και πολύχρωμη διάθεση, η Martin φορά το μπλε της φόρεμα, αυτή τη φορά ταιριασμένο με ένα ζευγάρι χαριτωμένα κίτρινα παστέλ παπούτσια.

 

 

 

miu-miu-5

 

 

 

Καλή Πρωτομαγιά σε όλες και όλους!

 

 

happy 1st may!

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Καλημέρα!Καλό μήνα! Μου αρ’εσει πολύ το μπλε που βλέπω,θα ήθελα να το δοκιμάσω!Πολύ ωραίο μπουκαλάκι!

  2. Καλή Πρωτομαγιά και καλό μήνα!!!
    Δεν με προκαλούν συχνά τα καλοκαιρινά αρώματα, αλλά αυτό το μπουκαλάκι και η φιλοσοφία του μου έφτιαξαν τη διάθεση.

  3. Καλημέρα και καλό μας μήνα!!! Πανέμορφο μπουκάλι και με ιδιαίτερο χρώμα που θυμίζει ελληνικό ουρανό και θάλασσα. Φιλιά πολλά

  4. καλημερα,καλη Πρωτομαγια και καλο μηνα σε ολους.πολυ ομορφο σε εμφανιση.τωρα απο αρωμα μαλλον πρεπει να ειναι καλο.δεν εχω δοκιμασει τη συγκεκριμενη εταιρια και μαλλον δεν θα μπορεσω να την δοκιμασω στο μελλον ετσι οπως μας εχουν καταντησει.οποια κοπελα το δοκιμασει ας μας πει.θα ειναι ωραιο να ξερουμε.

  5. Καλημερα Καλο μηνα ομορφο σαν τα λουλουδια του Μαιου και σαν το μπουκαλακι του αρωματος. Μου αρεσε πολυ η περιγραφη του αρωματος και σταθκα περισσοτερο στν παρομοιωση “όταν διασχίζεις κάθε πρωί ένα μικρό δασάκι στο δρόμο προς το σχολείο” Μου αρεσε παρα πολυ Καλημερα σε ολες

  6. Καλημέρα και καλό μήνα!! Ελπίζω να είστε κάπου έξω να πιάσετε τον Μάη γιατί εγώ προς το παρόν είμαι σπίτι με το καλοριφέρ στο φούλ!
    Και τα δύο αρώματα της Miu Miu είναι αυτό που πολύ απλά χαρακτηρίζεις “όμορφα”. Σου φτιάχνουν τη διαθεση και είναι αεράτα και χαρούμενα. Τα μπουκάλια εξαιρετικά επίσης!
    Φιλιά πολλά bbgirls!!

  7. ….kαλημέρα,καλή εβδομάδα και καλόν μήνα…τέτοιου τύπου αρώματα σαν το Miu Miu L’ Eau Bleue μ’ αρέσει να το ψεκάζω στα μαλλιά μου…το μπουκάλι λιτό,απλό -κι όμως- εντυπωσιακό!!

  8. Καλό μήνα και καλή Πρωτομαγιά!! Αυτό το όμορφο τυρκουαζ μπουκάλι μου θυμίζει καλοκαίρι, θάλασσα και μου αρέσει πολύ.. Για το άρωμα δεν ξέρω επιφυλάσσομαι να το δοκιμάσω

  9. Καλο μηνα!!!
    Υπεροχο χρωμα μπουκαλιου το μπλε απο τα αγαπημενα
    Μου!!!Και το αρωμα απο οτι διαβασα θα μου αρεσει…..
    Φιλια

  10. @όλες: Καλό μήνα και από εδώ, αγαπημένες. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά άλλο ένα καλοκαίρι μας βρίσκει εδώ και δεν βλέπω την ώρα να το περάσουμε μαζί. Άντε να δούμε, τι θα μας φέρει αυτή τη φορά!

  11. @Rania: Αυτό που έγραψα, είναι η απόλυτη αλήθεια. Είμαστε πολύ τυχεροί που το σχολείο του κυρίου Ρωμανού είναι 10 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι και για να φτάσουμε διασχίζουμε ένα μικρό δασάκι. Πραγματικά δεν μπορείς να φανταστείς πως καταλαβαίνω τις εναλλαγές της εποχής μέσα σε αυτό το δασάκι.. Μέσα Σεπτεμβρίου που ξεκινάμε είναι ακόμα σχεδόν καλοκαίρι, μετά σιγά σιγά, βλέπουμε το χρώμα των φύλλων και κάπως αλλάζει η πρωινή ατμόσφαιρα (σημάδι του φθινοπώρου) και ξαφνικά γύρω στα τέλη Νοεμβρίου ξέρουμε ότι μας έφτασε ο Χειμώνας. Αρχές Μαρτίου, πάλι, το νιώθουμε. Μπορεί να μην κάνει ζέστη ακόμα αλλά το φως του ήλιου είναι διαφορετικό και τα λουλούδια ανθίζουν. Και προχθές την Παρασκευή, “μυρίσαμε” το Καλοκαίρι στη γωνία.

  12. Καλημερα. Ειναι πραγματικα μοναδικο να εχεις μεσα στην πολη δασακι, και ναι παντα οι αλλαγες της εποχης φαινονται και στα χρωματα των φυτων και των δενδρων και στις μυρωδιες. Μακαρι να βγει αρωμα με αυτη την μυρωδια του βρεγμενου απο την πρωινη δροσια χωματος σε συνδυασμο με το αρωμα απο τα φυτα που πλανιεται.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.