Με την Caudalie στην Γιορτή της Μητέρας.

caudalie-open

 

 

Χρόνια πολλά στις Μητέρες. Σε όλες τις μητέρες του κόσμου. Αυτές που είναι εδώ μαζί μας, αυτές που δεν είναι αλλά τις νιώθουμε μέσα μας, στη δική σας μητέρα, σε όσες από εμάς, είμαστε οι ίδιες μητέρες.

 

Νομίζω – αν εξαιρέσω φυσικά  του κυρίου Ρωμανού- ότι το πιο όμορφο και συγκινητικό σημείωμα που έλαβα προχθές ήταν αυτό της μάρκας Caudalie, στη φωτογραφία που βλέπετε να ανοίγει το post.

 

 

Aγαπητή Τζούλια,

αν μπορούσε να διαλέξει, πάλι εσένα θα διάλεγε. Το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να  του κάνεις είναι να είσαι εσύ καλά. Behind every good kid is a great mom”

Caudalie team

 

Το σημείωμα συνοδευόταν από ένα μπουκέτο με λευκά λουλουδάκια και από ένα δώρο, που ήθελα πολύ να δοκιμάσω και  σαν να ήταν η Caudalie  μέσα στο μυαλό μου.

 

Μιλάω για το καλοκαιρινό, fresh fragrance  το Eau des Vignes στο οποίο τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατούν τα λευκά musk αυτές οι νότες που ο δημιουργός του Alberto Morillas γνωρίζει πολύ καλά. Ένα άρωμα ανάλαφρο και τόσο όσο πρέπει πουδρέ μια υποψία από λιβάνι, ambrox και άμπαρου και το Eau de Vignes βάζει σοβαρή υποψηφιότητα να γίνει το άρωμά μου γι αυτό το καλοκαίρι.

 

caudalie-2

 

Νομίζω το περιγράφει πολύ καλύτερα από μένα, η Mathilde Thomas η δημιουργός της μάρκας Caudalie.

 

 

“Λάτρευα πάντα τα λουλούδια και τα φρούτα, που αρωματίζουν τα δάχτυλαόταν τα τρίβεις πάνω σε μια φλούδα εσπεριδοειδών, όταν τσαλακώνεις φύλλα νωπά απότη δροσιά, ή πέταλα που μαζεύεις το καλοκαίρι σε έναν ανθισμένο στον κήπο. Το Eau des Vignes, το νεογέννητο των Eaux Fraiches μου, αφηγείται αυτή την αναμφισβήτητη έννοια της ευτυχίας.”

 

 

Caudalie-perfume

 

 

 

 

Εμένα πάλι, την έννοια της ευτυχίας μου την περιέγραψε ο κύριος Ρωμανός στην πρώτη του έκθεση  για τη Γιορτή της Μητέρας, σε ηλικία 6,5 ετών στην Α’ Δημοτικού με τίτλο «Το αστραφτερό διαμάντι».

 

 

roman-composition

 

 

(ε, ναι, την έχω κορνιζάρει, μαμά κουκουβάγια είμαι και εγώ, πότε-πότε)

 

 

11 Σχόλια
  1. Χρόνια πολλά σε όλες τις υπέροχες και μοναδικές μανούλες όλου του κόσμου! Σας αγαπάμε πολύ και σας ευχαριστούμε που είστε ο φύλακας άγγελός σας επί γης!??? Λατρεύω τα λουλούδια και θεωρώ ότι αυτό το νέο άρωμα είναι ότι καλύτερο για τις ζεστές καλοκαιρινές βραδιές μας! Πολλά φιλιά σε όλες ??

  2. Καλημέρα όμορφη μανούλα ! Διαμάντι του διαμαντιού σου του Ρωμανού ! Τι γλυκό το γράμμα του Ρωμανού σου ! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου με υγεία να χαίρονται τα παιδάκια τους ! ???❤️❤️❤️???

  3. …χρόνια μας πολλά ,κορίτσια…και χρόνια πολλά και στις δικές μας μανούλες…κι αυτές που είναι μαζί μας κι αυτές που έχουν μαζευτεί εκεί ψηλά…μια χαρούμενη Κυριακή να έχουμε…σας φιλώ.

  4. Καλημερα Ειναι δυνατον να μην το κορνιζαρεις. Υπεροχο με συγκινησε πολυ Η ευχη της Caudalie. ειναι τοσο ομορφη και αληθινη Μου αρεσε και η ανθοδεσμη που εχει αυτα τα μικρα χαμομηλα. Οσο για το αρωμα θα το μυρισω στην πρωτη ευκαιρια. Καλο απογευμα

  5. Υπέροχη η ευχή της Caudalie και συγκινητική αλλά το γράμμα του Κ.Ρωμανου με έκανε να δακρύσω την ευσυγκινητη μάνα.. Χρόνια μας πολλά να μας χαίρονται τα παιδάκια μας και εμείς να χαιρόμαστε τις γλυκές μας μανούλες!!

  6. Χρόνια μας πολλά!!!
    Δεν έχω λόγια υπέροχη μανούλα του υπέροχου κυρίου Ρωμανού.

  7. Χρόνια Πολλά bbμανούλες!! Καταπληκτική κίνηση από την Caudalie,το Eau de Vignes είναι πολύ όμορφο και καλοκαιρινό ! Το δε μήνυμα του κου Ρωμανού είναι πολύ έξυπνο, τυπικός Καρκίνος, σου δείχνω πόσο πολύ σε αγαπώ αλλά ζητώ και τα χατήρια μου φυσικά!!! Τον λατρεύω!!!

  8. happy mothers day!!!!!Να μας χαίρονται και να τις χαιρόμαστε!!!!!

  9. Χρονια μας πολλα!!!
    Τι συγκινητικό το γράμμα του Κυρίου Ρωμανου!! Και εγώ @Ju μια απο τα ίδια “κουκουβάγια”χαχαχαχαχαχ
    Εχω κρατήσει ολα τα (δωρα )μου μου έκανε αυτήν την μερα!!
    Ενα θα σου πω ΛΑΤΡΕΥΩ Caudalie!!! Αυτα χρησιμοποιώ και τα υπέρ αγαπώ!!! Και το άρωμα τους ειναι εξαιρετικό!! Καλα θα δοκιμάσω σίγουρα το νεο προιον σιγά και δεν το έκανα θα πάω αύριο κιόλας!!!!!

  10. Χρόνια μας πολλά!Τρελάθηκα με το αστραφτερό διαμάντι!Και διαμάντι και αστραφτερό!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.