Stella’s Recipy Hair&Body Bliss: 100% φυσικά προιόντα για τέλειο σώμα και μαλλιά.

 

open-post-bliss

 

Όλη η ευδαιμονία της φύσης μέσα από τα ολοκληρωμένα αγνά προϊόντα αρωματοθεραπείας, φροντίδας μαλλιών και σώματος των Stella’s Recipy

 

Η άνοιξη και το καλοκαίρι με τις αυξημένες θερμοκρασίες, η έκθεση στον ήλιο, τη θάλασσα και τον καυτό αέρα, απαιτούν ακόμα μεγαλύτερη φροντίδα για τα μαλλιά και το σώμα μας.

 

Ανακαλύψτε την απόλυτη φυσική ευεξία και φροντίδα με τα πολυ-προϊόντα της σειράς HAIR & BODY BLISS των Stella’s Recipy, your sur mesure beauty.

 

 

Τι διαφορετικό έχουν τα Body Butters & Scrubs της σειράς HAIR AND BODY BLISS;

 

 

Τα Βody Βutters & Scrubs είναι πολυχρηστικά προϊόντα, για όλο το σώμα και το στήθος, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες για ευεξία, χαλάρωση, αγχολυτική δράση, ενυδάτωση, κυτταρίτιδα, σύσφιξη, ραγάδες, ξηροδερμία, αντιγήρανση, τόνωση, εντατική φροντίδα, προστασία  στις κλιματικές αλλαγές και τις μεταβολές θερμοκρασίας, αλλά και μεθυστικό σέξυ άρωμα, εκμεταλλευόμενα τις πολλαπλές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων και τον ανεξάντλητο κόσμο των φυσικών συστατικών.   Ένα αδιόρατο ευωδιαστό φιλμ προστασίας, όχι όμως λιπαρότητας, μένει στο σώμα σας όλη τη μέρα σαν ασπίδα προστασίας.

 

 

SR-body-bliss-body-butters

 

 

Χαρίζουν ταυτόχρονα, όλα όσα ονειρεύονται οι πολυάσχολες γυναίκες σε ένα μόνο προϊόν.  Ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην καθημερινότητα όλων των γυναικών που έχουν έλλειψη χρόνου αλλά και πολλές ανάγκες και χρειάζονται πολλά και διαφορετικά προϊόντα για να τις καλύψουν ταυτόχρονα.

 

Φυσικά προϊόντα σώματος, φτιαγμένα με την ίδια σχολαστικότητα και αυστηρότητα που παρασκευάζονται και οι κρέμες προσώπου S.R.  Πραγματικά αγνά, 100% καθαρά, ποιοτικά, πλούσια φυσικά σκευάσματα, συμπυκνωμένα, θρεπτικά κι ευεργετικά που δεν γίνονται ποτέ λιπαρά. Χωρίς τα χημικά πρόσθετα, την γλυκερίνη και την συνθετική υφή άλλων προϊόντων, που τα κάνουν να δείχνουν αφράτα, αλλά στην ουσία είναι αραιωμένα και άδεια από θρεπτικά συστατικά.

 

Δεν βαραίνουν, δεν φράζουν τους πόρους, αντίθετα θα δείτε το δέρμα σας να το ρουφά, να μεταμορφώνεται, ν’ αναγεννιέται, να λάμπει.  Μια ελάχιστη ποσότητα αρκεί για όλο το σώμα και το στήθος λόγω της καθαρότητας και της  συμπύκνωσης τους.  Την δουλεύουμε ελαφρά στις παλάμες, για να λιώσει με τη θερμοκρασία του σώματος και την απλώνουμε καλά.  Θα απορροφηθεί πολύ γρήγορα αφήνοντας το δέρμα βελούδινο κι ευωδιαστό.

 

Τα δυο 24ωρα Body Butters Ginger Wonderland και Flowers Everywhere

 

 

stella's recipy-hair& body bliss-2

 

 

Με σέξι φυσικό άρωμα από αιθέρια έλαια, που χρησιμοποιούνται από το πρωί ως το βράδυ ή οποιαδήποτε στιγμή της μέρας θέλετε και σας χαρίζουν ολοκληρωμένη φροντίδα σώματος.  Δυο αγνά, βιολογικά πολυ-προϊόντα, το Ginger Wonderland με πικάντικο, αισθησιακό, ζεστό άρωμα και το Flowers Everywhere με λουλουδιαστό, ανοιξιάτικο, ξυλώδες άρωμα φρεσκάδας. Δραστικός συνδυασμός από κορυφαία βιολογικά θρεπτικά φυτικά βούτυρα και έλαια, βιταμίνες κι ενεργά συστατικά και πολύτιμα αιθέρια έλαια.

Not just a Body Butter but… your total Body Care!

 

Τα δύο αποκλειστικά βραδινά και υπέρ δραστικά Body Scrub & Body Butter

 

ΑLL-IN–ONE Perfect Body’s Secret.

 

Στο τέλος του βραδινού ντους ή μπάνιου κάνετε ένα πολύ καλό μασάζ με το Body Scrub ALL-IN-ONE Perfect Body’s Secret μέχρι να ανοίξουν οι πόροι για να απορροφηθούν τα υπέροχα συστατικά του.  Δραστικά αιθέρια και φυσικά έλαια όπως το λάδι κισσού, αποξηραμένοι σπόροι  φυτών ιδανικοί, όχι μόνο για απολέπιση, αλλά και για αποτοξίνωση και λιποδιάλυση και πολλά άλλα φυσικά, μυστικά συστατικά για ανανέωση και ανάπλαση του δέρματος.

 

Ακολουθεί η χρήση του Βody Βutter ΑLL-IN-ONE Perfect Body’s Secret.  Δουλέψτε το ελαφρά στις παλάμες για να λιώσει με τη θερμοκρασία του σώματος σας κι απλώστε το καλά επιμένοντας στις περιοχές που έχουν πιο έντονο πρόβλημα. Ένας δυναμικός συνδυασμός από κορυφαία βιολογικά συστατικά, βιταμίνες κι ενεργά συστατικά βούτυρα και έλαια όπως τα υπέρ δραστικά βούτυρο του καφέ και λάδι κισσού, αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών, τζίντζερ και άλλα μυστικά όπλα…

 

 

Η σειρά HAIR AND BODY BLISS ακολουθεί τη φιλοσοφία των κρεμών προσώπου Stella’s Recipy

 

 

SR-bodyBliss-3

 

 

Ιδανικά και ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος και τις ανάγκες που έχετε, σε ό,τι αφορά τα πιο άμεσα και δραστικά αποτελέσματα σε σχέση με την κυτταρίτιδα, τη χαλάρωση, τις ραγάδες, τα σημάδια του χρόνου, τις δυσχρωμίες, τις πανάδες, το πρωί ξεκινάτε τη μέρα σας, μ’ ένα από τα δυο 24ωρα Body Βutters Ginger Wonderland ή Flowers Everywhere.

 

Το βράδυ, όταν πια ετοιμάζεστε να χαλαρώσετε μετά το άγχος της μέρας, παίρνετε το μπάνιο σας κι η φροντίδα συνεχίζεται πρώτα με το ALL- IN- ONE Perfect Body’s Secret Body Scrub και στη συνέχεια με την εφαρμογή του Body Butter.  Έχετε βάλει τα παιδιά για ύπνο, ένα ποτήρι κρασί σας περιμένει κι ενώ χουζουρεύετε δίπλα στον καλό σας, εκείνος δεν παίρνει «μυρωδιά» απ΄ τα όσα παρασκηνιακά μάχεστε …. παρά μόνο απ΄ την σέξυ ευωδιά σας! Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε και ένα μόνο προϊόν που να ταιριάζει στις ανάγκες και τους ρυθμούς σας.

 

 

 

banner-SR-body-bliss

 

 

 

 

Το λαχταριστό Βody Scrub CHOCO SENSATION

 

Η σειρά HAIR & BODY BLISS σας χαρίζει το πιο «γκουρμέ» απολεπιστικό σώματος για βαθιά ενυδάτωση, αντικυτταριδική δράση, αποτοξίνωση, ευεξία και χαλάρωση, ενώ σας  αρωματίζει υπέροχα με την γνήσια σοκολάτα που περιέχει.  Το Βody Scrub CHOCO SENSATION χρησιμοποιείται στο τέλος του μπάνιου, ξεπλένεται και δεν χρειάζεται στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε γαλάκτωμα ή κρέμα σώματος γιατί σας δίνει όλη την απαραίτητη ενυδάτωση.  Ιδανικό για όσες θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο, δεν έχουν τη διάθεση για προϊόντα σώματος και για όσες λατρεύουν τη …σοκολάτα!

 

Η αναγέννηση των μαλλιών στο MORE THAN PERFECT! BEAUTIFYING HAIR SERUM

 

SR-Hair-Serum

 

Η ολοκληρωμένη φροντίδα της σειράς HAIR & BODY BLISS συμπληρώνεται με το MORE THAN PERFECT! BEAUTIFYING HAIR SERUM.

 

Το καταπληκτικό προϊόν μαλλιών από σύμπλεγμα βιταμινών, αιθέριων και φυτικών λαδιών, πανθενόλη (προβιταμίνη Β5), πρωτεΐνες ρυζιού και εκχύλισμα γαρδένιας των Ίνκας.  Δυο – τρεις σταγόνες αρκούν για μετά το λούσιμο και πριν το στέγνωμα (για μετρίου μήκους μαλλιά, χωρίς να εφαρμογή στις ρίζες), όσο είναι ακόμα νωπά και τα μαλλιά γίνονται απαλά, γερά και λαμπερά, ενώ αντιμετωπίζεται το φριζάρισμα. Σε περίπτωση που χρειάζεστε ακόμα μεγαλύτερη πειθαρχία στα μαλλιά σας μπορείτε να προσθέσετε μια – δυο σταγόνες και σε στεγνά μαλλιά, στο χτένισμα.  Δεν λαδώνει τα μαλλιά, δεν περιέχει ίχνος από χημικό πρόσθετο ή σιλικόνη και δε μοιάζει με κανένα κοινό λάδι μαλλιών.

 

 

Stella's Recipy-Hair-Serum 2

 

 

Εναλλακτικά χρησιμοποιείται και ως μάσκα μαλλιών, για ενδυνάμωση και θρέψη.  Εφαρμόζετε σε όλο το μήκος και στις ρίζες, (εξαιρετική δράση στην τριχόπτωση και την ενδυνάμωση) και αφήνετε για όσο περισσότερο μπορείτε. Στη συνέχεια μπορείτε να λουστείτε.

 

Το More than Perfect! Beautifying Hair Serum κυκλοφορεί με ανανεωμένη οικολογική συσκευασία, σε ιταλικά πολυτελή φιαλίδια από φυσητό γυαλί αμμοβολής.

 

 

Stella's Recipy- Hair & Body Bliss

 

Hair& Body Bliss and…
you are the Bliss!

 

Τι έχετε να πείτε όσες τα έχετε ήδη δοκιμάσει; Αύριο θα διαβάσουμε τα δικά σας review για τις σειρές.

 

Stella

 

 

NEW-BANNER-STELAS RECIPY

 

 

Λογότυπο: Μυρτώ Δεληβοριά
Φωτογραφίες: Le Coeur Gothique (Κωνσταντίνος Κ.)
18 Σχόλια
  1. …kαλημέρα…τι όμορφες μυρωδιές…μου αρέσουν που είναι για προστασία και ενυδάτωση αλλά χωρίς να βαραίνουν και να λαδώνουν!!

  2. @Celia και οχι μόνο για προστασία κι ενυδάτωση αλλά και για κυτταρίτιδα, σύσφιξη, ραγάδες, αντιγήρανση, ευεξία, χαλάρωση, αγχολυτική δράση, ξηροδερμία, τόνωση αλλά και το πιο σέξυ άρωμα για τα ΒΒgirls. Είπαμε, ενα προιόν για όλα! Σώμα και στήθος!

  3. @Celia: Διαβάζοντας το post και μετά από αυτό που έγραψες εσύ, για τις μυρωδιές, μου ήρθε ιδέα.. κάτσε θα την γράψω και στην Stella.

  4. @Stella: Να ρωτήσω κάτι.. επειδή αυτά τα αρώμαα των προιόντων δεν περιγράφονται (“αναστατώνουν” πραγματικά) έχεις σκεφτεί τη λύση άρωμα σε compact μορφή? Δηλαδή ένα βαζάκι, χωρίς κατ ανάγκη τις υπόλοιπες ιδιότητες, απλά να απλώνουμε λίγο σε σημεία κλειδιά? (τι σκέφτηκα πάλι, αλλά μου ήρθε ξαφνικά στο μυαλό και ήθελα να σε ρωτήσω αν είναι κάτι που μπορεί να υλοποιηθεί..)

  5. @Julia Ναι, θα μπορούσε να υλοποιηθεί, μπορώ να το σκεφθώ πιο αναλυτικά και να το δοκιμάσω. Αλλά η ίδια δουλειά γίνεται θαυμάσια με τα Body Butters (άνετα μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου σ΄ένα μικρό βαζάκι και να τα χρησιμοποιείς ακομα και ως κρέμα χεριών). Τα Body butters λόγω της παρασκευής τους δεν χρειάζονται ψυγείο. Ακόμα κι αν ζεσταθούν πολύ σε μέρες καύσωνα, το μόνο που θα συμβεί θα είναι να λιώσουν, αλλά μετά σε δροσερό/ψυχρό μέρος θα ξαναπήξουν χωρίς αλλίωση. Γενικότερα έχω κι άλλες ιδέες γι΄αυτό το θέμα που πρότεινες, αλλά θα περιμένουν τη σειρά τους… 😉

  6. @Stella: Η αλήθεια είναι δεν φημίζομαι για την υπομονή μου, αλλά, καλυτερεύω, καλυτερεύω!! Εν αναμονή λοιπόν! 🙂

  7. Καλημέρα!!!
    @Στελλα με εχει ξετρελάνει η περιγραφή των body butters αλλα αυτο που με ξεπερνάει
    ειναι οτι δεν λαδώνουν!!! Παρα πολυ σημαντικό ,με ενοχλεί αφόρητα κυρίως το καλοκαιρι
    αυτή η αίσθηση λαδώματος!
    Απο την άλλη ¨εχω αρχίσει να σκέφτομαι παρα πολυυυ σοβαρά να δοκιμάσω το σερουμ μαλλιων!!
    Και μια ιδέα που μου ήρθε διαβάζοντας τα σχόλια της @Τζουλιας για το αρωμα.Μηπως…λέω εγω να
    παρασκευαζες με τα αιθέρια ελαια που βάζεις στα body butters κάτι σαν της Caudalie δηλαδή αρωματισμένο νερό!!! Η κάτι σε διφασικο νερό/λαδι έτσι με την ανακίνηση να το ξεσκάσεις στο σώμα
    και να μοσχομυριζεις!!!!!

  8. Μπράβο στη δαιμόνια ΣΤΈΛΛΑ!Αλλά και το άρωμα σε βαζάκι μου έκανε κλικ beauty editor!

  9. Δεν έχω λόγια…. Εξαιρετικά προϊόντα από τα μαγικά χέρια της Στελλίτσας μας!Τα θέλω όλα, όλα… και φυσικά ελπίζω σύντομα να υλοποιηθούν και οι φοβερές ιδέες που έγραψαν τα BBGirls!! Φιλιά πολλά 🙂

  10. Πρέπει να είναι εκπληκτικά όλα.. Ιδιαίτερα εγώ που είμαι λάτρης της σοκολάτας πιστεύω ότι το choco sensation δε θα θέλω μόνο να το δοκιμάσω, θα θέλω και να το φάω!!

  11. Σας ευχαριστώ όλες ΒΒgirls! Πάντα ακούω τις ιδέες σας και φροντίζω να τις υλοποιώ με τον καλύτερο τρόπο. 🙂

  12. Stella το ξέρεις πόσο τα αγαπώ!! Είναι όλα τους καταπληκτικ΄και πολύ αποτελεσματικά!! Αναμένω νεότερα!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.