Review: Stella’s Recipy, Hair & Body Bliss: η δική σας εμπειρία!

banner-SR-body-bliss
Kαι όπως κάθε φορά, που δοκιμάζετε ένα νέο προιόν ή μια νέα σειρά από τα αγαπημένα φυσικά προιόντα Stella’s Recipy, ακολυθούν τα δικά σας σχόλια και reviews για τις σειρές Hair & Body Bliss
ΑΛΕΞΙΑ – ΑΘΗΝΑ

 

Καλά, το Scrub Choco Sensation δεν υπάρχει! Το δοκίμασα χθες, δεν έβαλα ενυδατική κρέμα και το πρωί που έκανα μπάνιο το κορμί μου ήταν τόσο απαλό και ενυδατωμένο! Tόσο ενυδατικό, υπέροχο άρωμα και υφή…. Δεν έχω λόγια… Απίστευτο…Εξαιρετικό προϊόν…!!!

 

 

 

ΜΑΡΙΑ – ΑΘΗΝΑ

 

Πριν από δυο εβδομάδες έλαβα το Body Butter μου και από τότε το χρησιμοποιώ καθημερινά. Καταρχήν το πρόβλημα της ξηροδερμίας μου εξαφανίστηκε εντελώς. Το δέρμα μου έγινε απαλό και ενυδατωμένο. Κάτι μικροσπυθουρακια που έβγαζα στις γάμπες, ειδικά μετά την αποτρίχωση, έφυγαν και αυτά. Γενικά, έχω παρατηρήσει το δέρμα μου να είναι πιο λείο. Όταν το χρησιμοποιώ κυριολεκτικά νιώθω, ότι προσφέρω τροφή στην επιδερμίδα μου. Δεν συζητάω για το άρωμα. Αν το Ginger Wonderland μου άρεσε πολύ, το Flowers Everywhere με ενθουσίασε! 

 

Το MORE THAN PERFECT! Beautifying Hair Serum εξαιρετικό και αυτό!

 

Σε ευχαριστώ πολύ που δημιούργησες αυτό το υπέροχο προϊόν που προσφέρει τουλάχιστον στη δική μου επιδερμίδα ό,τι δεν μπόρεσε να προσφέρει καμία κρέμα του εμπορίου.
SR-Hair-Serum

 

 

 

MINA – ΒΟΛΟΣ
 Παρέλαβα χθες το δεματάκι και δεν ξέρω τι να πρωτοπώ! Καλά, εντάξει, τις κρέμες σου τις γνώριζα, ήξερα πάνω-κάτω τι να περιμένω, αλλά για το λάδι μαλλιών MORE THAN PERFECT! Beautifying Hair Serum τι να πω? Καταρχήν ξεκινάμε απ΄τη συσκευασία, πάμε στο άρωμα (μα τι άρωμα είναι αυτό) η γαρδένια πρέπει να ‘ναι, που είναι και το αγαπημένο μου λουλούδι…και καταλήγουμε στην υφή και το αποτέλεσμα που είναι και τα πιο σημαντικά! Τέλειο…
Ένα θα σου πω, χθες το πρωί εδώ στο Βόλο έβρεχε και είχε και πολλή υγρασία και επειδή έτυχε να βγω απ’ το γραφείο για κάποιες δουλειές και να κυκλοφορήσω έξω, τα μαλλιά μου όταν γύρισα είχαν φουντώσει, είχαν φριζάρει. Είναι και σε χάλια φάση τώρα, θέλουν κούρεμα… Ε, λοιπόν όταν γύρισα σπίτι, είπα να δοκιμάσω κατευθείαν το λαδάκι σε στεγνά μαλλιά, τόσο χάλι που ήταν! Ε λοιπόν, τιθασεύτηκαν αμέσως, έγιναν λεία, απαλά, μειώθηκε ο όγκος τους, καλά μοσχοβόλησαν δεν το συζητώ και δεν βάρυναν καθόλου…
Το περίμενα, ότι κάπως έτσι θα λειτουργούσε αλλά είχα και κάποιες επιφυλάξεις γιατί όπως σου είπα τα μαλλιά μου είναι λίγο ατίθασα, σπαστά, με χοντρή τρίχα,  που θέλει αρκετό δούλεμα με σεσουάρ για να ισιώσει! Είμαι σίγουρη, ότι αυτό το προϊόν θα με βοηθήσει πολύ στο ίσιωμα, χωρίς την απαίσια λαδίλα που αφήνουν άλλα προϊόντα. Αλλά εκεί που ξετρελάθηκα είναι με το Body Butter. 
Mου άρεσε πολύ!  Πολύ ενυδατικό, καμία σχέση με, ότι είχα χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα και το αποτέλεσμα φαίνεται να διαρκεί, από χθες το βραδάκι που έκανα μπάνιο και το φόρεσα μέχρι και τώρα, το δέρμα μου είναι εξαιρετικά απαλό. Και στο λέω εγώ που έχω τρομερό πρόβλημα ξηροδερμίας,  το χειμώνα για να καταλάβεις τα καλσόν μου γίνονται άσπρα από αυτό το αντιαισθητικό ξεφλούδισμα. Και να πεις ότι δεν βάζω κρέμες…η σύσταση μάλλον φαίνεται είναι εκείνη που κάνει τη διαφορά!

 

 Το Body Βutters σου τέλειο! Γενικά χρησιμοποιώ Body Butters, μόνο το χειμώνα. Το καλοκαίρι ήταν πολύ λιπαρά και αργούσαν να απορροφηθούν και κατέφευγα σε body lotion, το οποίο όμως νομίζω ότι δεν ενυδάτωνε έτσι όπως εγώ ήθελα! Με το δικό σου έπαθα πλάκα…καλά το είχα ξαναχρησιμοποιήσει το χειμώνα σε δειγματάκι που μου είχες στείλει, δε φανταζόμουν όμως, ότι θα ήταν τόσο καλό και για το καλοκαίρι.  Απορροφήθηκε σε 5 λεπτά, φίνο άρωμα, εξαιρετικά χαλαρωτικό και σούπερ ενυδατικό! Εν τω μεταξύ, όπως και με τις κρέμες προσώπου έτσι και μ’ αυτό θέλει πολύ μικρή ποσότητα, λιώνει πάνω στο δέρμα.
Δεν ξέρω τι να πω…σ’ ευχαριστώ πολύγια άλλη μια φορά για τα υπέροχα προϊόντα που φτιάχνεις!

 

Είσαι απλά ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ!

 

 SR-bodyBliss-3

 

ΜΑΡΙΑ – ΑΘΗΝΑ

 

Τα προϊόντα σου τα χρησιμοποιώ και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη.

 

Το σοκολατένιο Scrub Choco Sensation είναι φοβερό και δεν ξέρω πως κρατιέμαι και δεν το χρησιμοποιώ κάθε μέρα! Ειδικά την ώρα που οι κόκκοι διαλύονται και μένει πάνω μου το ευεργετικό καφέ λαδάκι, δεν θέλω να ξεπλυθώ!

 

Το Body Butter Ginger Wonderland είναι σούπερ ενυδατικό, η επιδερμίδα μου το ρουφάει στην κυριολεξία και το καλύτερο από όλα είναι ότι αυτή η ενυδάτωση διαρκεί και την επόμενη μέρα! Αυτό πραγματικά δεν το έχω ξαναδεί σε καμία άλλη κρέμα σώματος. Και όλα αυτά με ελάχιστη ποσότητα όπως ακριβώς μου είχες πει.

 

 

 

ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ – ΑΘΗΝΑ

 

Η κρέμα της κυτταρίτιδας και χαλάρωσης AllinOne δείχνει να έχει κάνει μεταξένιο το δέρμα και πολύ μαλακό. Θέλω να σου εκφράσω τον ενθουσιασμό μου είσαι καταπληκτική και σε θαυμάζω!!!!!

 

ΜΑΡΙΑ – ΣΕΡΡΕΣ

 

Tο Body Butter Ginger Wonderland, πολύ ωραίο άρωμα σπιρτώδες κ ζεστό, απορροφάται αμέσως κ δίνει απαλότητα.

 

 

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Οι κρέμες για το σώμα είναι σούπερ!! Βάζω καθημερινά βέβαια… αλλά το δέρμα μου πρώτη φορά είναι τόσο ενυδατωμένο και απαλό.

 

 

Είχα τεράστιο πρόβλημα ξηροδερμίας για να σταθώ στο άρωμα (στο οποίο έχω εθιστεί νομίζω! Λατρεύω να ξυπνάω το πρωί και να μυρίζω ακόμα το άρωμα του!) ή στο ότι είναι όλα με φυσικά υλικά κτλ.. θα σταθώ μόνο στη ενυδάτωση… που την έψαχνα απεγνωσμένα για χρόνια!

 

Δεν έχω λόγια να το περιγράψω! Πιο γκαγκανιασμενος (!!) άνθρωπος από μένα δε νομίζω να υπήρχε πάνω σε αυτή τη γη… λόγω ατοπικής δερματίτιδας, ανά διαστήματα το δέρμα μου (σε όλο το σώμα!) γινόταν σαν… το πατάκι της εξώπορτας! Ξηροδερμία φουλ και σαν ψιλά ψιλά σπυράκια παντού.. για να μην “χιονίζει” κάθε φορά που ξυνόμουν (σύμπτωμα της ατ. δερμ. ο κνησμός) πασαλειβόμουν καθημερινά με βαζελίνη..

 

Για τις κρέμες του εμπορίου δεν θα το αναφέρω καν..(απολύτως τίποτα! γινόμουν μια αηδία, κολλούσα ολόκληρη και την άλλη μέρα έπρεπε να επαναλάβω, αν δεν ήθελα να ξαναγκαγκανιασω..και τα “σπιθουράκια” βέβαια παρέμεναν..)

 

Δεν μπορώ να το πιστέψω, ότι ένα Scrub και μια κρέμα έχουν φέρει αυτά τα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας φορά! (σαν κακή διαφήμιση ακούγομαι…)

 

Μεσημέρι μου ‘ρθε η παραγγελία.. μπήκα κατ’ ευθείαν στο μπάνιο..Scrub.. κρέμα..και..OMG !!!! Θαύμα!! Το απόγευμα που πήγαμε για ψώνια με τον άντρα μου τον φώναζα στο δοκιμαστήριο να πιάσει τα πόδια μου! Δεν μπορούσα να το πιστέψω, ότι έγινε έτσι το δέρμα μου και χωρίς ίχνος λιπαρότητας!

Ειλικρινά είμαι όχι ενθουσιασμένη… εξτασιασμένη θα έλεγα!

ΕΙΡΗΝΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Το Βody Βutter Flowers Everywhere με ενθουσίασε… Λάτρεψα το πώς απορροφάται άμεσα και την απίστευτη ενυδάτωση που χαρίζει! Το άρωμα πάνω στο σώμα παίρνει αυτή τη λουλουδιστή μυρωδιά φρεσκάδας, και ενώ το είχα βρει λίγο βαρύ όταν το μύρισα από το βαζάκι, πάνω μου μύριζε σαν σαπούνι… Λουλούδια και φρεσκάδα!

Πρώτη φορά νιώθω τέτοια ενυδάτωση και απαλότητα!Επίσης με εξέπληξε ευχάριστα το πόσο γρήγορα απορροφήθηκε και ότι δεν άφησε ίχνος λιπαρότητας!

 

 

 

Stella's Recipy- Hair & Body Bliss

 

ΜΑΡΙΑ – ΧΑΝΙΑ

 

Σ’ ευχαριστώ Στέλλα, μόλις πήρα τις υπέροχες κρέμες! Το Choco Sensation Body Scrub μυρίζει υπέροχα πραγματική σοκολάτα, όχι σαν άλλα προϊόντα που έχουν άρωμα σοκολάτας αλλά συνθετικό άρωμα. Έβαλα και λίγο MORE THAN PERFECT! Beautifying Hair Serum και αμέσως έγιναν πιο απαλά τα μαλλιά μου!

 

 

 

ΕΥΗ – ΑΘΗΝΑ

 

Έχοντας αρκετή εμπειρία σε κρέμες σύσφιξης, λόγω μεσογειακού σωματότυπου (…) δήλωνα κουρασμένη κι απογοητευμένη. Για να μην αναφερθώ στα έξοδα χωρίς αντίκρισμα! Για καλή μου τύχη όμως, μου κάνανε δώρο το Body Butter AllinOne των Stellas Recipy. Πριν παραιτηθώ και συμβιβαστώ, είπα να κάνω μια ύστατη προσπάθεια! ΕΥΤΥΧΩΣ!!! Υπέροχο στην αφή και στον τρόπο που απλώνεται! Σε λίγες μέρες το δέρμα μου άρχισε να με ευγνωμονεί και να το δείχνει. Απαλό και λαμπερό! Κι έτσι κάναμε μια νέα συμφωνία. Εγώ θα το θρέφω με το Body Butter All-in-One κι εκείνο θα μου χαμογελά!

 

Όσο για την απολέπιση…. Πόσο πιο εύκολη να μας την κάνει η Stella;

 

Έβαλε τα λαδάκια της και τα μαγικά υλικά της και πρόσθεσε πραγματική σοκολάτα!!! Το αποτέλεσμα; Choco Sensation Body Scrub!

 

Η απόλυτη απολέπιση με ταυτόχρονη ενυδάτωση. Το δέρμα λειαίνεται, λάμπει και μοσχοβολά σοκολάτα!

 

Ότι πρέπει για δάγκωμα!

 

 SR-body-bliss-body-butters
 
 
Hair & Body Bliss and…

 

you are the Bliss!

 

 
NEW-BANNER-STELAS RECIPY

 

 

 

Λογότυπο: Μυρτώ Δεληβοριά

 

Φωτογραφίες: Le Coeur Gothique (Κωνσταντίνος Κ.)
8 Σχόλια
  1. Den perimena tiptoe diaforetiko!!! An dokimaseis ta proionta tis Stellas ginesai pisti akolouthos!!!
    filia polla bbgirls!!

  2. Πολύ κατατοπιστικά τα reviews των κοριτσιών,αν και ήμουν σίγουρη ότι θα ξετρελαίνονταν με τα αποτελέσματα(τελικά δίκιο είχα που από εχτές “κόλλησα”με το Choco Sensation Body Scrub)

  3. Το choco scrub sensation είναι όλα τα λεφτά!! Πρώτη φορά χρησιμοποίησα scrub χωρίς κρέμα μετά. Απλά δεν χρειάζεται.. μπράβο Στέλλα!!

  4. …αν η Στέλλα δεν πραγματοποιήσει την χθεσινή ιδέα της Τζούλιας για την compact μορφή, η κυρία δεν πρόκειται να ησυχάσει…χαχαχα….Στέλλα,κανόνισε!!!

  5. To πιό μεγάλο καμάρι των Stella’s Recipy είναι τα υπέροχα reviews που λαμβάνω, αυθόρμητα, ειλικρινή κι ανεκτίμητα. Σας ευχαριστώ όλες και ιδιαίτερα, όλες όσες αφιερώνετε όλα αυτά τα χρόνια τον χρόνο σας για να μου γράψετε. Ολα όσα μου γράφετε λαμβάνονται υπ΄όψιν, πολύ προσεκτικά και υπεύθυνα και χάρη σ΄αυτήν την επικοινωνία μας τα Stella’s Recipy προχωρούν στο επόμενο βήμα. Γι΄αυτό τα Stella’s Recipy γράφονται με Υ 😉 For You…. Your sur mesure beauty!

  6. Δεν γίνεται να μη δηλώσω για άλλη μια φορά την απόλυτη λατρεία μου για τις λαχταριστές, μοναδικές κι αποτελεσματικές δημιουργίες της Στέλλας μας! Γεμίζουν κάθε φορά τις βαλίτσες μου στα πέρα-δώθε μεταξύ Ελλάδας-Σουηδίας καιρό τώρα..Δικό μου εξαιρετικά αγαπημένο το choco scrub, μυρίζει απίστευτα (με δυσκολία αντιστέκεσαι να μη το φας!), αφήνει την επιδερμίδα τόσο απαλή, με διάρκεια, και το γεγονός ότι δε χρειάζεσαι επιπλέον ενυδάτωση με κρέμα/λοσιόν μετά το μπάνιο είναι ό,τι πιο βολικό!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.