Beauty News και νέα προϊόντα από την L’Oreal Paris

 

 

banner-loreal-paros

 

 

 

Τον τελευταίο ενάμιση μήνα ήταν πολλές οι νέες αφίξεις από την L’Oreal Paris και σήμερα είναι η μέρα να δούμε κάποιες από αυτές.

 

Fine Flowers

Με εκχυλίσματα από λουλούδια, τριαντάφυλλο, γιασεμί, λωτό και σε θηλυκό ροζ χρώμα αυτή είναι η νέα ολοκληρωμένη σειρά καθαρισμού και ντεμακιγιάζ της μάρκας που περιλαμβάνει γαλάκτωμα και τονωτική λοσιόν για κανονικές / μεικτές καθώς και για ξηρές/ ευαίσθητες επιδερμίδες.

 

 

 

loreal-paris-flowers

 

 

Στην ίδια σειρά θα βρείτε και την Κρέμα Καθαρισμού  Fine Flowers πιο πλούσια σε υφή που «λιώνει» το μακιγιάζ ενώ ταυτόχρονα θρέφει την επιδερμίδα. Kάνεις απαλό μασάζ στην επιδερμίδα, ξεπλένεις και είσαι έτοιμη.

 

loreal-paris-flowers-cream

 

 

και τέλος μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ό,τι πρέπει για weekend εξορμήσεις.

 

 

 

 

 

 

 

ZGR02829

 

 

 

Τα Pure Clay Gels για καθαρισμό και λάμψη (τιμή 6,88Ε)

 

 

 

 

loreal-paris-clay-gels

 

 

Μετά τις μάσκες Pure Clay τώρα η μάρκα λανσάρει τρία νέα gels από τρία είδη αγνής άργιλου. To Pure Clay Glow Scrub  για απολέπιση και λάμψη με εκχυλίσματα κόκκινης άλγης.  To  Pure Clay Purity Wash, gel καθαρισμού  με εκχυλίσματα ευκαλύπτου για καθαρισμό και ματ αποτέλεσμα και τo Pure Clay Detox Wash gel καθαρισμού με άνθρακα για εντατικό καθαρισμό και αίσθηση αποτοξίνωσης.

 

Sublime Sun Hydra Fresh Protect

 

 

loreal-paris-sublime

 

Στην αντηλιακή σειρά Sublime Sun θα βρείτε το Hydra Fresh Protect Spray ένα αντηλιακό σπρέι με δείκτη προστασίας SPF 30 καθώς και το after sun με υφή gel και εκχυλίσματα απ΄πο πράσινο τσάι και aloe vera.

 

 

Elvive Phytoclear

Η νέα σειρά σαμπουάν καταπολέμησης της πιτυρίδας με τρία αιθέρια έλαια, Tea Tree, Γεράνι και Λεμονόχορτο και ως αντι πιτυριδικό συστατικό το Octolamine χωρίς σιλικόνη αφαιρεί την πιτυρίδα χωρίς να ταλαιπωρεί το τριχωτό της κεφαλής.

 

H “εμπειρία» για τέλειο αποτέλεσμα σύμφωνα με τη μάρκα βασίζεται σε 3 steps:

 

Στο πρώτο step, απλώνετε ένα  αναζωογονητικό scrub για το τριχωτό της κεφαλής, εμπλουτισμένο με  δύο φυσικά και ήπια απολεπιστικά, για  βαθύ καθαρισμό, και  το αφήνετε να δράσει πριν  το σαμπουάν. Το δεύτερο βήμα περιλαμβάνει λούσιμο με το σαμπουάν για τις δικές σας ανάγκες. Το τρίτο βήμα περιλαμβάνει την 7 Days Scalp Lotion που ανακουφίζει άμεσα από τη φαγούρα.

 

 

 

elvive-phytoclear

 

 

 

 

Το Phytoclear περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικούς τύπους σαμπουάν:

 

  • Δυναμωτικό για Κανονικά Μαλλιά
  • Καταπραϋντικό για ευαίσθητο τριχωτό
  • Αναζωογόνησης για Λιπαρά Μαλλιά
  • Περιποίησης 2 σε 1 για Κανονικά Μαλλιά

 

 

 

Το τελευταίο που θα δούμε σήμερα, είναι το Infalible Lip Paint (9,90Ε)  με 5 φορές περισσότερες χρωστικές, με βάση τζελ, με πινελάκι ακριβείας, με πολύ έντονα χρώματα, με δυο υφές matte και lacquer  (λουστρίνι θα έλεγα) και εννέα νέες αποχρώσεις. Ούτε κραγιόν θα το έλεγα, ούτε lip gloss, ούτε υγρό κραγιόν, μάλλον θα το ονόμαζα, βαφή για τα χείλη, ακριβώς όπως είναι και το όνομά του.

 

 

21

 

 

loreal-infallible-lip-paint

 

 

 

Και μιλώντας για βαφές,  φυσικά το μεγαλύτερο λανσάρισμα της μάρκας ήταν οι βαφές Colorista. Την εμπειρία μας με αυτές,  θα την διαβάσετε αύριο.

 

30 Σχόλια
  1. Καλημέρα
    Απο τα προιοντα που μας παρουσίασες @Τζουλια ¨εχω τα δυο και ειμαι απόλυτα
    ικανοποιημένη!!!
    Το ενα ειναι το σαμπουαν photo leaf για ευαίσθητο τριχωτό .Και μπορώ να πω οτι μετα
    απο πολλές χρήσεις πέρασε το κρας τεστ!!! Προσφέρει άμεσα δροσιά στο τριχωτό λόγω
    των αιθερίων ελαίων και αφήνει τα μαλλιά πολυ απαλά και λαμπερά μετα!! Βέβαια δεν θα πω
    το ίδιο για το αντίστοιχο σαμπουαν για κανονικά μαλλιά, αυτο δεν τα κατα φέρε ενώ είχα την ίδια
    αίσθηση αφρού δροσιάς οταν τα στέγνωσα τα ένιωσα αφυδατωμένα.
    Το δεύτερο προιον ειναι η μάσκα Σκραμπ με κόκκινη άλγη.
    Θεωρώ οτι ειναι ενα προιον δυο σε ενα!! Κάτι που αγαπώ ιδιαίτερα.
    Απλα βρέχω το πρόσωπο μου βάζω την μάσκα και αρχίζω να κάνω ενα απαλό μασάζ!! Εχει έντονο
    αρωμα που μου αρεσει δίνει μια αίσθηση δροσιάς, νιώθει οτι δουλεύει λογο των κόκκων που εχει,
    Οι οποίοι ειναι απαλή σαν άμμο δεν γδέρνουν το δερμα .μετα απλα ξέπλενε ις το πρόσωπο και βουαλα
    ενα λαμπερό και καθαρό μουτράκι!!!
    Φιλια πολλα

  2. Phytoclear καλα το αλλο που βγήκε δεν παίζεται !!

  3. @SofiaT: Ευχαριστούμε πολύ για το review αγαπημενη! Φιλιά απο τη Βάρκιζα σε ένα “χειμωνιάτικο” Island για να δουμε τα νεα αντηλιακά Nivea… Μπρρ… κρυώνω!!!

  4. Η Loreal πάντα λανσάρει τα πιο ελκυστικά προϊόντα.. Νομίζω ότι για μένα τα δύο ιδανικά προϊόντα της είναι το pure clay glow scrub και το pure clay detox wash gel..προς το παρόν με αυτόν τον “υπέροχο”καιρό δε με προσελκύουν τα αντίληψη..

  5. Η Loreal πάντα λανσάρει τα πιο ελκυστικά προϊόντα.. Νομίζω ότι για μένα τα δύο ιδανικά προϊόντα της είναι το pure clay glow scrub και το pure clay detox wash gel..προς το παρόν με αυτόν τον “υπέροχο”καιρό δε με προσελκύουν τα αντιηλιακα..

  6. Καλά Χριστουγεννα ειπαμε? Οπου να’ναι πλησιάζουν…. 🙂

  7. Τελευταία δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά παιδεύομαι να σχολιάσω, βγαίνει ένα capthca που το κάνω βέβαια αλλά δε δείχνει να “δουλεύει”και μετά μου βγάζει κάτι μηνύματα για διπλό comment. 🙁

  8. @Ju σου στέλνω μια μεγαλη αγκαλιά να σε ζεσταίνει!!!
    Υπομονή μέχρι αύριο που θα φτιάξει ο καιρος!!!
    Πάντως τα χρώματα της θάλασσα θα ειναι υπέροχα ! Φαντάζομαι θα κάνει θαλασσοασημογκρι αποχρώσεις!!

  9. Φανταστικά όλα τα προϊόντα της L’Oreal, όπως πάντα! Αρχικά θα’θελα να δοκιμάσω την νέα ολοκληρωμένη σειρά καθαρισμού και ντεμακιγιάζ (επειδή έχει λουλούδια που είναι η αδυναμία μου), τα Pure Clay Gels και φυσικά το Infalible Lip Paint σε καλοκαιρινά χρώματα! Πολλά φιλιά! 🙂

  10. Γεια σας. Εγω εχω δη αγορασει την τονωτικ λοσιον και την κρεμα καθαρισμου απο την νεα σειρα. Ολογος ηταν οι συσκευασιες που ειναι εξαιρετικες πολυ θηλυκες και ελκυστικες στο ματι. Φυσικα και μετα την χρηση τους εχω μεινει ικανοποιημενη ειδικα με την κρεμα καθαρισμου. Υπεροχο αρωμα πολυ ομορφο και τελειος καθαρισμος. Τα λατρεψα. Οσο για τις μασκες εχω ακομη μασκα που ειχα αγορασει στο βαζακι το γυαλινο. Τελικα η LOREAL ΠΑΝΤΑ μας ξαφνιαζει με προιοντα προσιτα σε τιμ αλλα υψηλης ποιοτητας Καλο απογευμα η Ανοιξη και βεβαια ειναι εδω

  11. @Julia, είδες;;;Αυτά με τα capthca και τα double comments τα παθαίνει κι η Maryl…όχι μονάχα εγώ….

  12. ….ως φαν του survivor είδα τα phytoclear ν α τα χρησιμοποιούν Βασάλος,Αγγελόπουλος και λοιποί σωματαράδες….κολάστηκα το bbgirl…

  13. @Μaryl: Δίκιο έχεις αγαπημένη. Αλλάξαμε server (μεγαλώσαμε πάλι) και επιπλέον έχουμε κάποιες spam εγγραφές (κάποιες που λέει ο λόγος, σε 20 μέρες είχαμε 18.000…) Οπότε για λίγο θα πρέπει να σχολιάζουμε με υπομονή.. Το ίδιο ισχύει και για μένα και ως το alter ego μου, ξέρεις βέβαια, ότι η υπομονή, δεν είναι και από τα δυνατότερα “χαρακτηριστικά” ενός Υδροχόου… άσε.. άσε…

  14. @Εlena: Καλησπέρα λουλουδάκι μας! Ωραίες οι επιλογές σου, όπως πάντα!

  15. @Rania: Φαντάζομαι ότι εννοείς την Κρέμα Καθαρισμού Fine Flowers, σωστά; Αν ναι, συμφωνώ. Και εμένα από όλη τη σειρά, αυτή μου έκλεισε το μάτι.

  16. @Celia…..

    αχααχχαχαχχαχχχαχαχ!! αχχαχαχαχχαχχαχ!!!

    Μπα σε καλό σου bb girl για κάποια δευτερόλεπτα, δεν κατάλαβα τι εννοούσες (έρχομαι και από την εξωτική Βάρκιζα με τρελή βροχή όλη μέρα..)

    αλλά τελικά κατάλαβα…

    μου πήρε λίγο αλλά έχω να πω το εξής: Celia PP girl, Θεά, Θεά!!

  17. …για l’oreal σας έχω νέα….συνεργάζεται πλέον με τον οίκο Balmain και τον creative director του οίκου, Olivier Rousteing. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε γνωστή λίγες ώρες πριν μέσω της εταιρίας, οι δυο τους πρόκειται να δημιουργήσουν μια σειρά από limited edition κραγιόν. Και παρά το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχουν ανακοινωθεί και πολλά, πρόκειται για μια σειρά που θα αποτελείται από 12 κραγιόν τα οποία θα μπουν κάτω από την ομπρέλα της διάσημης σειράς Color Riche που πωλούνται ένα ανά τρία λεπτά ανά τον κόσμο….φημολογείται ότι ο Olivier Rousteing πρόκειται να λανσάρει και μια nude απόχρωση η οποία αντλεί την έμπνευσή της από την φιλία του με τις Kardashian/ Jenner και πιο συγκεκριμένα από την Kim Kardashian. Ειδικά αν αυτή η απόχρωση πάρει και το όνομα Kim θα γίνει sold out προτού καλά- καλά προλάβει να φτάσει στα ράφια.

  18. @Julia, για το σχόλιο που γράφω πως ”κολάστηκα” λες;;;Εεεε, τι να κάνω το έρ(η)μο το pp girl…..

  19. Ναι Τζουλια αυτη εννοω Καλη ξεκουραση πιστευω οτι το σκηνικο θα θυμιζε καλοκαιρι αλλα ο ουρανος χειμωνα Δεν πειραζει θελει δεν θελει θα ερθει το καλοκαιρι με πολυ αρωμα καρυδας ειδικα φετος

  20. @Celia: τύπου το έκανες εως post αυτό, αντι απλά σχολιο. “Το upgrade των Color Riche! “( αν μου επιτρέπεις να βάλω τον τίτλο, αριστούχα μας)

  21. Καλησπέρα κια από μένα BBgirls!! Εξαιρετική βροχή και σήμερα στο Λονδίνο και παρόλο που είναι το μοναδικό ρεπό μου μέχρι το επόμενο Σάββατο δεν είχα την παραμικρή διάθεση να βγω έξω. Η L’oreal – το είχαμε ξαναπεί νομίζω – έχει ανέβει πάρα πολύ τελευταία και λανσάρει καταπληκτικά -και πολύ αποτελεσματικά- προιοντα. όλα τα άνωθεν τα έχω δοκιμάσει και έχω να δηλώσω κι εγώ ότι η σειρά Fine Flowers είναι εξαιρετική, τα μαντηλάκια και η λοσιόν είναι απαραίτητα πια για μένα, οι μάσκες πολύ καλές αλλά επειδή έχω πάθει εμμονή με τα Κορεάτικα προιόντα πια όλες μου οι μάσκες είναι εξ’ ανατολής και από τη σειρά phytoclear μόνο το scrub ευχαριστήθηκα γιατί καθάρισε τέλεια τα μαλλιά μου αλλά το σαμπουαν μου ξέρανε πολύ τις άκρες των μαλλιών μου. Το αντιηλιακό είναι το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει και τα κραγιόν είναι ανεπανάληπτα. Βασικά δενέχω δοκιμάσει κραγιόν της εταιρείας που να μη μου αρέσει και όσο για τη Συνεργασία που ανέφερε και η Celia όλοι περιμένουμε με τρελή αγωνία το αποτέλεσμα.
    Τη σειρά Hydra Genious δε βλέπω βέβαια – δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη ή μας δίνεις νέα με δόσεις?
    Φιλιά πολλά bbgirls!!

  22. @MariaA: Μάλιστα.. Hydra Genius…

    No 1: Δεν εχουμε ακομα νεα στα ημέτερα για το πότε ερχεται.

    Νο 2: Υαλουρονικο οξύ και αλόη.

    Νο 3: Ενα προϊον μετά τον καθαρισμό και πριν την ενυδάτωση που κανει boost στην ενυδάτωση…

    Μμμμ… Το εχω ήδη δει αυτό… Ονομάζεται Vichy Mineral89, και στη θέση του Aloe Water, βάλε το Mineral Water.

    Κατά την ταπεινή μου άποψη ( και μια που το χρησιμοποιώ απο τις 6 Απριλίου) καλυτερο.

  23. @Ju:Τα Booster όπως έχουμε πει είναι η νέα μόδα και αφού δοκίμασα και κατευχαριστήθηκα το Elizabeth Arden Superstart ήθελα κάτι άλλο πιο φθηνό και το Hydra Genious μου ήρθε κουτί. είμαι σίγουρη ότι της Vichy θα είναι σαφώς καλύτερο αλλά αυτή τη στιγμή το μπάτζετ είναι περιορισμένο και θα πρέπει να ικανοποιηθώ με κάτι που κοστίζει £10 λίρες κανονικά και τώρα το έχουν προσφορά £7. Αυτά παθαίνεις όταν προτιμάς να ψεκάζεσαι με τα λεφτά σου κι όχι να τα αλειφεις στα μούτρα σου!!!
    Φιλιά πολλά αγαπημένη!!!

  24. Τζουλια το Vichy Mineral89, κυκλοφορησε η εισαι απο τις πρωτες λογω επισκεψης στην Γαλλια που εχει και χρησιμοποιει. Ειναι τοσο καλο οσο λεγετε, καλο βραδυ

  25. @MariaA: Αν μιλάμε για “κοντινά” προιόντα, (boosters) αλλά με τιμές που τις έχουν τις διαφορές τους, φυσικά, δεν το συζητώ, Minister!

  26. @Τζουλια το mineral 89 το ¨εχω και εγω στα χέρια μου !!!!! Χιχιχιχιχιχιχιχιχιχ
    Το πήρα ως δωρο απο ενα suprize box!! Το χρησιμοποιώ εδώ και μια εβδομάδα
    σε μερικές ακομα εβδομάδες θα σας πω αν θέλετε την γνώμη μου.
    Φιλια

  27. @Rania: Θα τα γράψω όλα σύντομα Ράνια μου για το Mineral89 το οποίο όπως ξέρεις χρησιμοποιώ από τις 6 Απριλίου.

  28. @SofiaT:Φυσικά θέλουμε να ακούσουμε τη γνώμη σου και θέλουμε και review. Και για να μη το ξεχάσεις θα σου στείλω και email!

  29. Bookmarked το post με προτεραιότητα την Κρέμα Καθαρισμού Fine Flowers. Αλλά και η βαφή χειλιών με προκαλεί. Θα τα αναζητήσω πάραυτα και εύχομαι να μην απογοητευτώ πάλι από την αγορά της Ζακύνθου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.