Grooming: 3 Nέα αντρικά αρώματα για το Καλοκαίρι

 

Boss-Bottled Tonic

 

 

Αλλάζει η εποχή και όπως και τα bb girls θα αλλάξουν σιγά -σιγά το άρωμά τους του χειμώνα και θα στραφούν σε πιο καλοκαιρινές ελαφρές και summery επιλογές, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και εμείς φίλοι μου.

 

Ακολουθούν 3 νέα αντρικά αρώματα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην αγορά και είναι ιδανικά για την εποχή.

 

 

Boss,  Bottled Tonic

 

Boss-Bottled-Tonic

 

Ένα αρρενωπό και φρέσκο άρωμα, το Boss Bottled Tonic αποτελεί ένα πολυτελές μίγμα από σοφιστικέ νότες κίτρου, μπαχαρι κών και ξύλου, που δίνουν μια πιο ελαφριά και αναζωογονητική διάσταση στο κλασσικό άρωμα. Το Boss Bottled Tonic ανοίγει με  γκρέιπφρουτ, πικρό πορτοκάλι και λεμόνι σε συνδυασμό με μήλο και τζίντζερ που του χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας και δροσερής ζωντάνιας Στην καρδιά γαρίφαλο και γεράνι και η συγχορδία κλείνει με ξύλα που του προσδίδουν ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα..

 

Το Boss Bottled Tonic βρίσκεται στο εμβληματικό κλασικό μπουκάλι του Boss Bottled, τώρα με ένα αναζωογονητικό μπλε χρώμα που αναδεικνύει τη φωτεινότητα και τη ζωντάνια του.

 

 

Dsquared2,  He Wood Cologne

 

 

DSquared

 

Ο οίκος Dsquared2 γιορτάζοντας 10 χρόνια από την παρουσίαση της σειράς He Wood, λανσάρει μια νέα εκδοχή του, το He Wood Cologne. Το Dsquared2 He Wood Cologne είναι μια καινοτομία της κατηγορίας του,  αφού προσθέτει, μέσα από την σύνθεση του, το έντονο και ζωντανό στοιχείο του ξύλου στην οικογένεια του Eau de Cologne. Το ξύλο θυμίζει την φύση, τη δύναμη, και την ευγενική, και δυναμική αρρενωπότητα λόγω της απλότητάς του. Στη σύνθεσή του βρίσκουμε ακόμα ασημί ελάτη καθώς και μεσογειακές νότες λεμονιού, μανταρινιού και πιπερόριζας.

Δημιουργημένο από την Daphne Bugey,  το Dsquared2 He Wood Cologne, ανήκει στην οσφρητική οικογένεια των Ξυλωδών Εσπεριδοειδών αντρικών αρωμάτων

 

 

DAVIDOFF Cool Water Wave

 

 

DAVIDOFF Cool Water Wave

 

Για να μεταφέρουν τα έντονα συναισθήματα που νιώθει κάποιος πάνω στα κύματα, τρεις γνωστοί αρωματοποιοί – ο Francis Kurkdjian, ο Antoine Lie, και ο Jean Jacques – συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα άρωμα που είναι ταυτόχρονα δροσερό, μοντέρνο και αναζωογονητικό. Ένα άρωμα που σε προκαλεί να αρπάξεις την σανίδα σου και να τρέξεις στα δυνατά κύματα του ωκεανού, ένα δροσερό μίγμα θαλάσσιων ευωδιών που συναντά τις ζεστές και αισθησιακές νότες ξύλων. Η έκρηξη δροσιάς ξεκινά με το marine splash, μια υδρόβια συμφωνία, που σε συνδυασμό με το grapefruit και το πιπέρι Sichuan, προσδίδουν μια άκρως αναζωογονητική και έντονη αίσθηση στο άρωμα. Τα juniper berries (καρποί αρκεύθου), τα φύλλα σημύδας και τα άνθη πορτοκαλιάς, κορυφώνουν την ένταση στο άρωμα. Στη βάση όλων, το πατσουλί και το σανταλόξυλο κάνουν το άρωμα πιο αισθησιακό και ιδιαίτερα αρρενωπό.

Το χρώμα του μπουκαλιού, μια εκθαμβωτική απόχρωση κυανοπράσινου, επιλέχθηκε μέσα από 50 διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε, για να αποτυπώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όλη τη δροσερή και αναζωογονητική αίσθηση που κρύβει το άρωμα μέσα στο μπουκάλι.

 

 

 

 

Τέλος φίλοι μου και φίλες μου εδώ μέσα, η φωτογραφία που ανοίγει το post δεν επιλέχθηκε γιατί υπάρχει κάποια προτίμηση στο brand Boss, επιλέχθηκε γιατί η editor μας έχει μια κάποια “αδυναμία” στον Gerrard Butler. Kαι μπορείς να της πεις όχι;

 

 

 

 

 

 

 

Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Κ.

 

 

Είμαι ο Κωνσταντίνος.
Μεταξύ των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων και των πατρικών καθηκόντων μου, ψυχοθεραπεύομαι διαβάζοντας για την αντιγήρανση, τα νέα συστατικά και τις νέες τεχνολογίες στην περιποίηση αλλά και κάθε τι που αφορά το αντρικό grooming και περιποίηση, τις οποίες και παρουσιάζω και στο e-shop www.beautypaths.eu

 

 

12 Σχόλια
  1. Καλημέρα Κωνσταντίνε μας! Ευχαριστώ πολύ που με έβγαλες στη φόρα. Αν δεν το έκανες θα έσκαγες. χαχχαχα (άδικο έχω όμως;)

  2. @Julia Αστον να λέει…. Ανταγωνιστικοί άντρες… 😉

  3. Τέλεια…η εβδομάδα ξεκινάει ΄΄ευωδιαστά΄΄ και με τις απαραίτητες εντάσεις…και είναι μόλις Δευτέρα…
    εμπρός λοιπόν στ’άρματα…
    Ε όχι και ανταγωνιστικοί εμείς τα άκακα πλάσματα του Θεού…
    Ωραίες επιλογές Κωνσταντίνε!
    Καλή εβδομάδα bb κόσμε!

  4. Τι πιο ωραίο από τη φωτογραφία του κούκλου Gerrard για να ξεκινήσει ευχάριστα η εβδομάδα(τουλάχιστον από το ΒΒ ευχάριστα γιατί από τον καιρό άστα να πάνε) Και τα τρία παραπάνω αρώματα είναι από οίκους που μου αρέσουν ιδιαίτερα!Θάλεια,να δοκιμάσω το Wave με την πρώτη ευκαιρία

  5. Τι πιο ωραίο από τη φωτογραφία του κούκλου Gerrard για να ξεκινήσει ευχάριστα η εβδομάδα(τουλάχιστον από το ΒΒ ευχάριστα γιατί από τον καιρό άστα να πάνε) Και τα τρία παραπάνω αρώματα είναι από οίκους που μου αρέσουν ιδιαίτερα!Θάθελα να δοκιμάσω το Wave με την πρώτη ευκαιρία

  6. @Μaryl: Είναι τα τελευταία τερτίπια του καιρού θέλω να πιστεύω.. ωραίες επιλογές αρωμάτων, αλλά πιο ωραίο απ όλα, ο Gerrard φυσικά.

  7. …το χρώμα στο μπουκάλι του cool water, τόσο …..όσο για τον Gerrard, no comments….μεγάλος έρωτας!!

  8. …τόσο καλοκαιρινό,ήθελα να γράψω αλλά το πληκτρολόγιο δεν μου έκανε τη χάρη….

  9. Καλησπέρα bbgirls &bbboys!!Ο Gerry είναι και δικόςμουαγαπημένος και εδώ παίζεται η διαφήμιση πολύ στην τηλεόραση και τον ευχαριστιόμαστε!! και οι τρεις ςπιλογές πολύ ωραίες για τα αγόρια μας!!
    φιλιά πολλά!!!
    xoxo

  10. Μπράβο στην Τζούλια μας που έχει καλό γούστο και χαιρόμαστε κι εμείς. Καλή εβδομάδα άκακα και μη πλάσματα.

  11. Το Boss μυρίζει τέλεια.Είναι έντονο αλλά όχι βαρύ και τέλος πάντων “υπογράφεις”μ’αυτό,αν αυτός είναι ο στόχος σου και ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ. 🙂
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.