Christian Louboutin, Metalinudes Summer 2017

 

Goldissima-Loubilaque-Goldissima-Nail-Colour-1

 

 

Κάτι λίγο παραπάνω από μια ακριβή σειρά μακιγιάζ,  η limited edition καλοκαιρινή συλλογή του Christian Louboutin, Metalinudes είναι μια ωδή  στον μαξιμαλισμό.

 

 

Christian Louboutin Metalinudes -open

 

 

Μαξιμαλισμός και ultra design όμως, μόνο όσο αφορά το packaging και την επαγγελματική φωτογράφηση που τα συνοδεύει γιατί τα νέα έξι προϊόντα, τα τρία βερνίκια και τα τρία  gloss Loubilaque Lip Lacquers,  είναι σε ιδιαίτερα πλούσιες, λαμπερές, μεταλλικές με ιριδισμούς, αλλά πάντως nude αποχρώσεις.  Αυτή είναι η mega τάση εξ άλλου φέτος το καλοκαίρι  (είδαμε έως και foil lips) και δεν είναι κουτός να μην την ακολουθήσει.

 

 

 

Christian_Louboutin_Metalinude_2017-open-2

 

 

Να λοιπόν που ήρθε και  η απίστευτη στροφή  για τον «αυτοκράτορα» του κόκκινου και όμως όπως θα δείτε παρακάτω απίστευτη μεν, αληθινή δε.

 

Τα Loubilaque Lip Lacquers  με χρυσό αυτή τη φορά καπάκι σε τρεις αποχρώσεις Goldissima (ροδακινί)  Preciosa (ροζ), και Bronzissima (μπρονζέ- σοκολατί)

 

 

Christian_Louboutin_Metalinude_2017_makeup_gloss

 

 

 

Τα βερνίκια νυχιών ακολουθούν τις αποχρώσεις των gloss με την ροζ-χρυσή απόχρωση Irisa να είναι limited edition και τις δυο αποχρώσεις την Goldissima (ελαφρώς χρυσό) και την  Preciosa (μπεζ-σκολατί).

 

 

 

Christian_Louboutin_Metalinude_2017_nails

 

 

 

 

Φυσικά υπάρχουν ήδη online στο christianlouboutin.com

 

 

christian-louboutin-summer-2017-end

 

 

 

26 Σχόλια
  1. Καλημέρα bbgirls!!! Τα δοκίμασα πρόσφατα στο Selfridges στα πλαίσια μιας εκδήλωσης που είχανε και μπορώ να πω ότι είναι εξαίσια. Οι κοπέλες μου έκαναν μακιγιάζ στα χείλη με το Preciosa και μπορώ να πω ότι είναι τέλειο για το καλοκαίρι. Βέβαια η τιμή είναι λίγο απαγορευτική αλλά είναι πραγματικά κοσμήματα! Το προιόν που με έχει μαγνητίσει και θα αγοράσω μόλις τα καταφέρω είναι η μάσκαρα.
    Φιλιά πολλά
    xoxoxo

  2. Υπέροχες αποχρώσεις,σαν κοσμήματα αλλά από τα ακριβά κοσμήματα που θαυμαζεις από μακριά..

  3. Τζα, να’μαι και εγώ (κλεμένη ατάκα, ελπίζω να με συγχωρήσει η Λίτσα)! Υπέροχες οι αποχρώσεις πραγματικά! Έχω όμως μια μικρούλα, τόση δα ένσταση με το package – σκέψου να είσαι στο αεροδρόμιο πχ και να προσπαθήσεις να πείσεις ότι το eyeliner σου (το λέω, γιατί το είχα δει στην Αμερική) δεν είναι φονικό όπλο!

  4. Ouaou!! Poly oraia xromata alla oi siskeyasies stileto den paizonte!!filakiaaa

  5. @MariaA: Εχει κάνει πολύ καλή δουλίτσα ο Louboutin με το Selfridges. Θυμάμαι όταν ήμουν εκεί τον Φεβρουάριο, που το stand του, ήταν το μεγαλύτερο και το πιο glamorous από όλα.

  6. @Maryl: Μια που δεν λάνσαρε σειρά με κοσμήματα (αν και ποτέ δεν ξέρεις..) λάνσαρε κάτι αντίστοιχο σε μακιγιάζ.

  7. @Sheena: Tζα! Κλέβω και εγώ από την #litsa_pes_ta_ola.

    Για να συμπληρώσω πάνω σε αυτό που λες, πίσω στο 2014 ήμουν πολύ αρνητική με το packaging των CL βερνικιών. Ή που τα “συνήθισα” ή που έχουν “στρογγυλέψει” οι κάπως έντονες απόψεις μου. Δεν είμαι σίγουρη τι από τα δυο ισχύει.

    Το post μπορείς να το διαβάσεις εδώ: http://beautyblog.gr/2014/08/01/t-ta-vernikia-nichion-christian-louboutin-mas-aresoun/

  8. Aαααάτιμη κρίση, τι μας κάνεις….
    @MariaA , αν εννοείς την The Les Yeux Noirs Lash Amplifying Lacquer Mascara ($70) που ξεχωρίζει για την ένταση των χρωμάτων της, θα ήθελα κι εγώ πολύ να έχω την burgundy απποχρωση (btw ,οι χρωματιστές μάσκαρα νομίζω πως θα είναι τάση και για φέτος το καλοκαίρι)…αυτή η συλλογή για τα μάτια μου κέντρισε το ενδιαφέρον…μου κέντρισαν την επιλογή τα μολύβια ματιών Oeil Velour Velvet Eye Definer εκ των οποίων το Hot Chick είναι σε μια τολμηρή αλλά και πολύ ενημερωμένη για τη σεζόν, κίτρινη απόχρωση και μολύβια φρυδιών…
    …από τα βερνίκια θα προτιμούσα την απόχρωση Preciosa (μπεζ-σοκολατί)και το ροζ από τα lip laquers…νομίζω πως θα ταίριαζαν πολύ με την σοκολατένια απόχρωση που παίρνω το καλοκαίρι…δεν θα ταίριαζαν με την τσέπη μου αλλά αυτό προσπαθώ να το ξεχάσω…χαχαχα….μια χαρούμενη Τρίτη να έχουμε,bb girls!!!

  9. Aαααάτιμη κρίση, τι μας κάνεις….
    @MariaA , αν εννοείς την The Les Yeux Noirs Lash Amplifying Lacquer Mascara ($70) που ξεχωρίζει για την ένταση των χρωμάτων της, θα ήθελα κι εγώ πολύ να έχω την burgundy αποχρωση (btw ,οι χρωματιστές μάσκαρα νομίζω πως θα είναι τάση και για φέτος το καλοκαίρι)…αυτή η συλλογή για τα μάτια μου κέντρισε το ενδιαφέρον…μου κέντρισαν την επιλογή τα μολύβια ματιών Oeil Velour Velvet Eye Definer εκ των οποίων το Hot Chick είναι σε μια τολμηρή αλλά και πολύ ενημερωμένη για τη σεζόν, κίτρινη απόχρωση και μολύβια φρυδιών…
    …από τα βερνίκια θα προτιμούσα την απόχρωση Preciosa (μπεζ-σοκολατί)και το ροζ από τα lip laquers…νομίζω πως θα ταίριαζαν πολύ με την σοκολατένια απόχρωση που παίρνω το καλοκαίρι…δεν θα ταίριαζαν με την τσέπη μου αλλά αυτό προσπαθώ να το ξεχάσω…χαχαχα….μια χαρούμενη Τρίτη να έχουμε,bb girls!!!

  10. @Celia: Ναι αυτή ακριβώς είναι εξαιρετική!! Αν θέλεις μάσκαρα σε burgundy, η Rouge Bunny Rougeέχει μια πολύ ωραία!
    @Ju: πράγματι έχει καταλάβει ένα τεράστιο μέρος στο ισόγειο και φυσικά εκτός του ότι σε προσέχουν καταπληκτικά αν θέλεις την ησυχία σου σε αφήνουν να δοκιμάσεις πράγματα μόνη σου και σου φέρνουν κι ένα ποτηρι σαμπάνια. Οι δε πελάτισες που ψωνίζουν είναι ως επί το πλείστον παμπλούτου Ρωσίδες κυρίες που τις αγαπώ πολύ για το στιλ τους!!

  11. Καλησπέρα!!!
    Εγω απο την άλλη γιατι βλέπω τα labilague lips μια χαρα κόσμημα !!! Εχουν και το κρικακι!!μια χαρα
    περνάς ενα ωραιότατο δερμάτινο κορδόνακι και τσουπ!! Ενα υπέροχο κρεμαστό για το λαιμό!!!
    Άσε που το καλοκαιρι θα το φοράς να φρεσκάρεις και τα χείλια αλλα και σε περίπτωση παρενόχλησης
    Είπαμε θα λες τωρα “φύγε γιατ φοράω Laboutin ” αχαχαχαχαχαχ

  12. @MariaA: Είπα να το αφήσω “απλό” το σχόλιο, αλλά δε με αφήνεις σε ησυχία Υπουργέ..

    Τι να πρωτοσχολίασω από αυτα που έγραψες?

    1. Το τεράστιο stand?

    2. Τις τιμές;

    3. Τις σαμπάνιες που πάνε και έρχονται (ακόμα και αν απλώς κοιτάς τη συλλογή;)

    4. Tις larger than life Russian Ladies??

    Ο νοών, νοείτω.

    (τουλάχιστον είναι τίμιες οι φόρμουλες- δεν ψωνίζεις απλά το όνομα)

  13. @SofiaT: Κάτσε, κάτσε ένα λεπτό!! Είσαι our motto girl, αλλά βλέπω, το πήγες πιο μακριά!

    Μας πήγες σε grand δημιουργικές σκέψεις. Λες?

    SofiaT, “φύγε, κρατάω Louboutin, και φταις εσύ που μου έδωσες την ιδέα!!”

  14. @Ju μα μου φωνάζει φοράμε!!! Εεεεεεε να μην τις μοιράζομαι τέτοιες ιδέες !!!!

  15. @Ju μα μου φωνάζει φορά με!!! Εμμμμμμ να μην τις μοιράζομαι τέτοιες ιδέες!!!!

  16. @Ju: Αχά! Και θυμόμουν ότι είχα ξαναδιαβάσει άρθρο στο παρελθόν, αλλά όχι και 2014, τρία ολόκληρα χρόνια!?! Πώς περνάει έτσι ο καιρός? Θα σου πω τι πιστεύω λοιπόν, ξαναδιαβάζοντας το παλιό post. Εκείνα τα βερνίκια είναι πιο έντονα σε χρώμα και θαρρώ πως το packaging φαίνεται πιο “έντονο” και αυτό, πιο “άγριο”, αν θέλεις. Τα καινούρια, καθ’ ότι σε πιο γήινες αποχρώσεις, δε φαίνεται να έχουν τόσο sharp edges. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πώς το εννοώ. Πάντως, δεν είναι κακή η ιδέα της SofiaT: καλλυντικά και προστασία μαζί, χαχαχα!

  17. @Sheena: Σε αγαπώ, σε λατρεύω bb girl, αλλά μη μου θυμίζεις ούτε για αστείο, ότι από εκείνο το post και από τότε, έχουν περάσει 3,5 χρόνια..

    που πήγαν; Που πήγαν;;;

    I absolutely understand, when you talk about “sharp edges”.

    Λες να έχουμε στρογγυλέψει όλοι μας σε αυτά τα 3,5 χρόνια? Ακόμα και ο Louboutin? (μετά το κόκκινο, το χάος, αλλά ίσως και όχι…)

    (We looooove SofiaT, right????)

  18. Νομίζω ότι αυτό με τα 3,5 χρόνια με σόκαρε και εμένα, είχα την εντύπωση ότι το άρθρο το είχα δει το καλοκαίρι που μας πέρασε! Άσε, δε θέλω να μελαγχολήσω για το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός, είναι απίστευτο! Μπορεί, εν τέλει, όλοι μας να έχουμε “στρογγυλέψει” με τον ένα ή τον άλλο τρόπο! Αλλά μου άρεσε που τα είπες έτσι “χύμα και τσουβαλάτα” τότε!

  19. Κι επειδή όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, κάποιες εδώ και κυριολεκτικά, έχω να πω ότι τα Loubilaque Lip Lacquers μου θυμίζουν πάρα πολύ τα χρωματιστά eyeliner της Guerlain.

  20. Τα κοιτάζω ώρα και ανακάλυψα πως τελικά η συσκευασία τους είναι που με εντυπωσιάζει.Οκ θα αντέξω και χωρίς αυτά(είπε κι έμεινε να χαζεύει στο site κανένα τρίωρο αναστενάζοντας)
    Μουτςς
    Υ.Γ.Κλέψτε ελεύθερα κορίτσια χαχαχαχαχαχχα

  21. Καλημέρα κορίτσια!Ποια δεν θα ήθελε αυτά τα στολίδια στο boudoir της;Πείτε μου!Δεν κοίταξα τιμές αλλά φαντάζομαι! Προσωπικά,θα ήθελα να λανσάρει κι άλλες σειρές,έτσι μόνο για να τα βλέπουμε!

  22. @Amalia: OMG!!! Εχεις απόλυτο δίκιο!! Πως μου ξέφυγε αυτό??? Εντελώς copy των Guerlain eyeliners είναι η συσκευασία των glosses!

    https://www.douglas.it/douglas/Make-up-Occhi-Matite-Guerlain-Occhi-Kh%C3%B4l-Poudre-Libre_productbrand_3000060039.html

    Για sharp edges μιλούσαμε με τη Sheena, αλλά από ότι βλέπω, εσύ δεν έχεις χάσει καθόλου το sharp μάτι σου!!

  23. @Μarianna: Για να έχεις μια τάξη μεγέθους αν θυμάμαι καλά το βερνίκι έχει γύρω στα 58Ε και το gloss γύρω στα 80Ε.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.