Swimsuits for All, goes “Baywatch”!

plus-size-swimming-suit-campaign-starring-ashley-graham2

 

 

Με έμπνευση από το αισιόδοξο, feel good αλλά και ενημερωτικό χθεσινό post του Panos,  ελάτε σήμερα να δούμε την καμπάνια της εταιρείας Swimsuits For All, της online εταιρείας που προτείνει fashionable μαγιό και για plus νούμερα.

 

Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας και αυτή τη φορά είναι το γνωστό μοντέλο με τις πλούσιες καμπύλες Ashley Graham με την οποία η εταιρεία έχει αποκλειστικό συμβόλαιο από το 2015. Εξ άλλου η Αshley ήταν και το πρώτο plus size μοντέλο που εμφανίστηκε σε διαφήμιση του περιοδικού  Sports Illustrated Swimsuit Issue για τη σειρά μαγιό της εταιρείας με το όνομα  Curves in Bikinis

 

 

advert

 

 

H φετινή καμπάνια έχει «γεύση» και θέμα «Baywatch” του σήριαλ των 90’ς (το οποίο αναβιώνει σύντομα) που έκανε διάσημους τους ναυαγοσώστες του Malibu  και φυσικά τα κατακόκκινα μαγιό των τότε πρωταγωνιστών  David Hasselhoff και Pamela Anderson.

 

 

david_hasselhoff_pamela_anderson_baywatch

 

 

Μότο της εταιρείας είναι το «Everybody is a beach body” και φυσικά προτρέπει την κάθε γυναίκα να αγαπήσει το σώμα της όπως ακριβώς είναι και να μην στερείται τις χαρές της θάλασσας και του ήλιου εξ αιτίας των πρότυπων της εποχής που θέλουν πολύ αδύνατα, σχεδόν αποστεωμένα κορμιά στις παραλίες.

 

Στην καμπάνια εκτός από την Ashley Graham  εμφανίζονται ακόμα το πρώην μοντέλο Niki Taylor  42 ετών και πλέον μητέρα 4 παιδιών καθώς και η τραγουδίστρια / ηθοποιός Teyana Taylor.

 

«Είχα να κάνω φωτογράφηση για μαγιό από την δεκαετία των 1990 και στην αρχή δεν ήμουν σίγουρη για την απόφαση μου. Μετά από 4 γέννες και κάποιες χειρουργικές επεμβάσεις, το σώμα μου δεν είχε καμία σχέση με αυτό που ήταν κάποτε. Τελικά όμως πήρα την απόφαση και έχω να πω το εξής: ήταν υπέροχα!» δήλωσε η Niki Taylor.

 

 

plus-size-swimming-suit-campaign-starring-ashley-graham3

 

 

plus-size-swimming-suit-campaign-starring-ashley-graham1

 

 

Nikie-

 

 

plus-size-swimming-suit-campaign-starring-ashley-graham4

 

plus-size-swimming-suit-campaign-starring-ashley-graham5

 

plus-size-swimming-suit-campaign-starring-ashley-graham6

 

plus-size-swimming-suit-campaign-starring-ashley-graham7

 

 

plus-size-swimming-suit-campaign-starring-ashley-graham8

 

 

plus-size-swimming-suit-campaign-starring-ashley-graham9

 

 

Tα υπέροχα Baywatch μαγιό κοστίζουν 58$ υπάρχουν σε νούμερα από size 8 εως size 22 και θα τα βρείτε online στο swimsuitsforall.com.

 

 

Kαλό Μήνα και Καλό μας Καλοκαίρι!

 

 

18 Σχόλια
  1. …πού πήγε το σχόλιό μου,οέο;;;Ενώ είμαι logged in,μου εμφανίζει Your comment is awaiting moderation.

  2. Tα πολλαπλά links στο πεδίο των σχολίων, νοούνται ως spam και δεν εγκρίνονται από την website πλατφόρμα.

  3. Αααααα,δεν το ήξερα…ευχαριστώ ,αγαπητέ admin…λοιπόν, ωραίο το κατακόκκινο μαγιό απλά θα το προτιμούσα λιγότερο παρτό στους γοφούς …έριξα και μια ματιά στη σλδ και ξεχώρισα κάποια ..πιο πολύ μου άρεσε η στολή του δύτη…μην γελάτε,σας βλέπω http://www.swimsuitsforall.com/Chlorine-Resistant-Fountain-Capri-Set#rrec=true

  4. @Celia: Είσαι απίστευτη!! Μπα σε καλό σου! (πάντως δε γελάω καθόλου γιατί είμαι σε αναζήτηση wet suit για την κύριο Ρωμανό- δώρο γενεθλίων μαζί με σανίδα του surf…)

  5. @Celia:Ηξερα οτι είσαι ΄΄τρελή΄΄αλλά δεν γνώριζα ακριβώς το πόσο…
    Εντάξει μετά το σημερινό σχόλιο και την επιλογή της στολής σε αγάπησα!!!
    Το ΄΄τρελή΄΄με την ωραιότερη σημασία το λέω συμμαθήτρια.
    Μας βλέπω σε σχολική εκδρομή στην παραλία, εσένα με τη στολή του δύτη και εγώ με τη στολή του αστρονάυτη για κάλυψη και στο κεφάλι απο την ηλιακή ακτινοβολία!

  6. Καλο μήνα και καλό μας καλοκαίρι!!! Βασικά τα παρτά στους γοφούς ολόσωμα μαγιό τα θεωρώ κολακευτικά γιατί μακραίνουν το πόδι..Ωραία καμπάνια με “πραγματικά” ευτυχως σώματα! Y.Γ.Υπάρχει ελπίδα να σταματήσουν κάποια στιγμη τα captcha?? Nομίζω ότι με βασανιζουν 🙁

  7. Kalimera!!! Ma ti anamniseis fernei to Baywatch kai ta magio tou!! Ego pantos ksexorisa apo to site to Ninja swimsuit, psakste to na to deite, dioti ena mavrisma me karo sxediaki poy to thelo!!!
    Xoris plaka exei poly orea magio kai ta bikini tou einai katapliktika!!

  8. @Julia, σ’ έκανα και γέλασες…δεν μπορείς να πεις.
    @Panos, αυτήν την ασημί κάσκα του αστροναύτη θα την υιοθετήσω κι εγώ γιατί κάτι μου λέει πως το purple pink μαλλί μου θα την αποζητήσει έντονα λόγω ήλιου.

  9. Κρίμα θα το πω αλλά δεν μου αρέσει αυτό το μαγιώ.Δεν πειράζει όμως,καλοκαίρι έρχεται στο μαγιώ θα κολλήσουμε;

  10. Ξεκινάω και τρίτη εκστρατεία,αυτή της διακοπής ρουφήγματος κοιλιάς.Πάρτε ανάσα κορίτσια και καμαρώστε την Ashley Graham.Μόλις καταλάβουμε πως η ομορφιά μας είναι άσχετη με τα τετραγωνικά του σώματός μας θα βγούμε ακομπλεξάριστες στις παραλίες.:)
    Μουτςς

  11. Καλημέρα, κάθε φορά που βγαίνω για μαγιό ζητάω συγκεκριμένα πράγματα από τις πωλήτριες “παρακαλώ θα ήθελα ένα μαγιό μαύρο , ολόσωμο, μαζευτικό στην κοιλιά, με ψηλή πλάτη και να με δείχνει τουλάχιστον 10 κιλά πιο κάτω” την απάντηση την ξέρετε νομίζω όλοι . πάλι καλά που δεν με πετάνε έξω και από τα μαγαζιά. Παρ’όλα αυτά πέρυσι αγόρασα από τα M&S τρομερό κατακκόκινο ολόσωμο (να μην ξεχνιώμαστε)μαγιό, που παραδόξως δεν με έδειχνε φάλαινα(όχι τη μπλε την άλλη) και το λάτρεψα.Τελικά όλος ο πανικός γίνεται μέχρι το πρώτο μπάνιο , τουλάχιστον με μένα, αφού παίρνω την πρώτη κρυάδα, συνεχίζω απτόητη. Η Ashley είναι κούκλα !!!

  12. @Celia: Όλη τη μερα γέλαγα, το σκεφτόμουν και γέλαγα. Και μαζί με το συμμαθητή σου Panos και την δική του κάσκα αστροναύτη, σας βλέπω το τέλειο ζευγάρι παραλίας. Viral, to say the least. Να’στε καλά και πάλι!!

  13. @Eleni: Και κούκλα η Ashley αλλά και εσύ, μια χαρά το ζητάς το μαγιό σου. Ξέρεις ακριβώς τι θέλεις. Ό,τι πιο σέξι ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό που να μας πηγαίνει
    (I missed you και για κάποιον λόγο σε σκεφτόμουν χθες. Σε έχει «ταρακουνήσει»και σένα να φανταστώ η Blue Whale έτσι? Εδώ κάναμε τρελή πλύση εγκεφάλου…)

  14. Καλημέρα! Ένα ένα τα post που έχω χάσει (όχι με χρονολογική σειρά).
    @Celia και @Panos, ελάτε και από τη Ζάκυνθο για μια αρπαχτή. Θα πουλήσει τρελά η παράσταση… Σας ευχαριστώ για την εικόνα. Έκοψε η μία, έραψε ο άλλος…
    Όσο για τα παραπάνω μαγιό, δεν ξετρελάθηκα. Ίσως γιατί η αναβίωση του Baywatch μου φέρνει μάλλον μελαγχολία. Έχει όμως κάποια πολύ όμορφα. Θα επέλεγα εύκολα το http://www.swimsuitsforall.com/Longitude-White-Leaf-Tank-Swimsuit#rrec=true.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.