10 ελαφρά και όμορφα αρώματα για το καλοκαίρι!

 

sisley-perfume

 

 

 

Καλημέρα bb girls!! Απ’ ότι μαθαίνω το καλοκαιράκι άρχισε λίγο φθινοπωρινά, με ένα καιρό που δεν το πήρε απόφαση να καλοκαιριάσει. Στο Λονδίνο που ζούμε έχουμε συνηθίσει πια παρόμοιες καταστάσεις συνεχώς  και αλλάζουμε διάθεση, γκαρνταρόμπα και συνήθειες , βάση ημερολογίου και όχι απαραίτητα θερμοκρασίας!

 

 

Εννοείται ότι εκτός από ρούχα / παπούτσια / αξεσουάρ / μακιγιάζ (και φαγητό) άλλαξα και γκαρνταρόμπα στα αρώματα που φοράω σε καθημερινή βάση και ενω το χέρι / μύτη μου ξεφεύγει καμμιά φορά και πλησιάζει προς τα πιο «βαριά» αρώματα, στη διάρκεια της ημέρας που ανεβαίνει η θερμοκρασία, αναζητώ πιο δροσερές δημιουργίες.

 

 

 

Δοκίμασα πολλά νέα και φρέσκα αρώματα τελευταία και έχω να σας προτείνω κάποια που είναι τέλεια για αυτή την εποχή!

 

 

 

  1. Estee Lauder – Bronze Goddess

Summertime perfection!

Δεν νοείται καλοκαίρι χωρίς το πολυαγαπημένο αυτό άρωμα. Είναι από τις πιο σταθερές αξίες και οι νότες που φερνουν στο μυαλό εικόνες παραλίας με ζεστή άμμο, κίτρο, λευκά άνθη – ιδίως τιαρέ – καρύδα βανίλια και μύρρο, σε παρασύρουν!

 

 

 

estee-bronze-goddess-2

 

 

 

 

  1. Aerin Lauder – Linen Rose

Το Linen Rose είναι Eau de Cologne, από την τελευταία σειρά της Aerin Lauder, είναι μια άκρως δροσερή και ροδαλή δημιουργία με νότες θαλασσινού αέρα και άνθη πορτοκαλιάς στην κορυφή, τριαντάφυλλο, υλάνγκ και καρύδα στην καρδιά και βανίλια στη βάση.

 

 

aerin linen rose

 

 

  1. Elizabeth Arden – White Tea

Άλλη μια απόπειρα να αποτυπωθεί σε άρωμα το λευκό τσάι και συγκεκριμένα η αίσθηση που έχεις όταν ρουφάς την πρώτη γουλιά της κούπας. Το λευκό τσάι αναμιγνύεται – πάλι – με θαλασσινό αέρα, λευκή ίριδα και κλείνει με τη ζεστή αίσθηση πολύτιμων ξύλων, τόνκα και ανάλαφρο musk.

 

 

elizabeth arden white tea

 

 

 

  1. Moschino – Pink Fresh Couture

Μπορεί να θεωρείτε ότι σαν μάρκα είναι λίγο κιτς, εγώ προσωπικά διασκεδάζω φανταστικά με τις δημιουργίες του οίκου, αρωματικές και μη, και το νέο άρωμα είναι μια χαρούμενη μίξη ροζ γκρέιπφουτ, φραγκοστάφυλλου, μυγκέ, τριαντάφυλλου, ροδιού, υάκινθου, κέδρου και musk που σε δροσίζει και ταυτόχρονα αρωματίζει με ένα ροζ σύννεφο!

 

 

pink fresh couture

 

 

 

  1. Jo Malone – Star Magnolia

Μία από τις ομορφότερες δημιουργίες της Jo Malone με πολλά και καταπληκτικά συνοδευτικά προιόντα, βλέπω πραγματικά να γίνεται η Σταρ του καλοκαιριού με νότες λεμονιού, τζίντζερ, shiso, μανόλια, ανθούς πορτοκαλιάς, κέδρο και amber.

 

 

star magnolia

 

 

  1. Christian Dior – J’Adore In Joy

Κάθε φορά που θα παίξει η διαφήμιση με τη Charlize καθηλώνομαι! Είναι η τέλεια εκπρόσωπος για το συγκεκριμενο άρωμα που στη νέα το εκδοχή αποκτά επιπλέον λάμψη και λίγο αλμυρή γεύση!

Το ακόρντο «ανθός αλατιού» στην κορυφή ενισχύει τα υπέροχα λευκά άνθη ( υλάνγκ, τουμπερόσα & γιασεμί) στην καρδιά του αρώματος και τα ευωδιαστά ροδάκινα στη βάση το κάνουν ένα από τα πιο ζουμερά αρώματα του καλοκαιριού.

 

 

-Dior-adore-In-Joy-Perfume

 

 

 

  1. Tom Ford – Mandarino di Amalfi Aqua

Αφιερωμένο στην Τζούλια, το άρωμα αυτό αποτελεί το αρωματικό αποτύπωμα των πλαγιών του Αμάλφι, τις Λεμονιές που ανθίζουν στην περιοχή και τις μυρωδιές που φέρνει ο αέρας στο τέλος της ημέρας, μέντα, θυμάρι, αγριολούλουδα και νυχτολούλουδο.

 

 

tofmamu

 

 

  1. Sisley – Izia

Μια πολύ μοντέρνα και ιδιαίτερη έκφραση του τριαντάφυλλου. Το άρωμα ανόιγει με αλδεύδες, περγαμόντο και ροζ πιπέρι. Το ακόρντο του ρόδου στην καρδιά είναι εμπλουτισμένο με αντζέλικα και άλλα άνθη που του δίνουν μια ιδιαιτερότητα και ξεχωριστή ζωντάνια, ενώ οι ότες κέδρου, amber και musk το αγκαλιάζουν στη βάση και του δίνουν ένα μοναδικό χαρακτήρα, χαρακτηριστικό των αρωμάτων Sisley.

 

 

sisley-izia

 

 

  1. Coach the fragrance – Coach Eau de Toilette

Εμπνευσμένο από την ενέργεια της  Νέας Υόρκης το νέο άρωμα της Coach είναι γεμάτο αντιθέσεις που λειτουργούν όμως υπέρ του με νότες αχλαδιού, μανταρινιού και γκρέιπφρουτ στην κορυφή, γιασεμιού και τριαντάφυλλου στην καρδιά και κέδρο, musk και σανδαλόξυλο στη βάση. Όλα τα αρώματα της σειράς είναι πολύ ιδιαίτερα και δίνουν ένα αέρα πολυτέλειας, μου φέρνουν στο νου εικόνες κομψών bbgirls να περιφέρονται με τεράστιες τσάντες με ψώνια στους δρόμους της Νέας Υόρκης!

 

 

coach eau de toilette

 

 

  1. Viktor & Rolf – Magic Collection -Dancing Roses

Το τελευταίο άρωμα των προτάσεών μου είναι και το αγαπημένο μου γιατί πιστεύω ότι με τη σειρά Magic Collection οι V&R έχουν μεγαλουργήσει. Ένα από τα αρώματα της σειράς που περιλαμβάνει συνολικά 6 αρώματα είναι το Dancing Roses που ξεκινά αθώα και λουλουδάτα με κεντρικό θέμα το τριαντάφυλλο, στην αρχή ζωντανό και αρωματικό, στη συνέχεια όμως περνά στη σκοτεινή πλευρά και μεταμορφώνεται σε μεθυστικό αλκοολικό κοκτέιλ, φρουτένιο, σαν λικέρ κεράσι με ίχνη σαφραν και ροζ πιπέρι να σου καίνε ελαφρά τα χείλη. Αρωματικός παράδεισος!

 

 

magic dancing roses

 

 

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω; Αν όχι πιο σας τράβηξε περισσότερο από τη μύτη;

 

 

Πολλά φιλιά από Λονδίνο,

MariaA

 

 

 

 

 

 

Θα μου επιτρέψεις να κλείσω εγώ το post Υπουργέ μου και να σε ευχαριστήσω για την αφιέρωση, αλλά το συγκεκριμένο Tom Ford,  δεν είναι το δικό μου αγαπημένο (πολύ ελαφρύ για τα γούστα μου) αλλά είναι το αγαπημένο του κυρίου Ρωμανού.

 

Δικό μου αγαπημένο σε αυτό το post,  είναι το ενσταντανέ από κάτω με τίτλο, “τι συμβαίνει όταν δυο πολυαγαπημένα bb girls, συναντιούνται στο Λονδίνο!”

 

Η Nektaria μας από το Γκέτεμποργκ, ταξίδεψε στο Λονδίνο, συναντήθηκε με την Yπουργό MariaA  και κοιτάξτε bb girls, τι γίνεται πίσω απο την πλάτη μας!

 

We love you!

 

{"total_effects_actions":0,"total_draw_time":0,"layers_used":0,"effects_tried":0,"total_draw_actions":0,"total_editor_actions":{"border":0,"frame":0,"mask":0,"lensflare":0,"clipart":0,"text":0,"square_fit":0,"shape_mask":0,"callout":0},"effects_applied":0,"uid":"F23302BC-86AC-4DE8-84B7-3796E5F5C381_1496253573742","width":3344,"photos_added":0,"total_effects_time":0,"tools_used":{"tilt_shift":0,"resize":0,"adjust":0,"curves":0,"motion":0,"perspective":0,"clone":1,"crop":0,"enhance":0,"selection":0,"free_crop":0,"flip_rotate":0,"shape_crop":0,"stretch":0},"source":"editor","origin":"gallery","height":2508,"subsource":"done_button","total_editor_time":207,"brushes_used":0}

 

 

Μaria- nektaria

 

(μπορεί να μη μιλάω, αλλά τις έχω και εγώ τις inside info μου…)

 

 

19 Σχόλια
  1. Estee Lauder – Bronze Goddess!!! Δεν ξέρω αν το έβαλες τυχαία στην πρώτη θέση, αλλά για μένα δεν υπάρχει καλύτερο άρωμα για το καλοκαίρι… Το ανακάλυψα τυχαία πριν μερικά χρόνια και δεν το αλλάζω με τίποτα.. Κάθε καλοκαίρι μπαίνω στον πειρασμό να δοκιμάσω και κάποιο άλλο άρωμα, κι όμως δε μπορώ!! Σταθερή αξία!

  2. @Nina Thr: Ευχάριστη έκπληξη για φέτος το Καλοκαίρι και κοντά στη “φιλοσοφία” του Bronze Goddess είναι και το Nuxe “Delicious Fragrant Water”.

  3. Δεν έχω λόγια! Δεν έχω λόγια! Πόσο το ζηλεύω το παρεάκι σας αγαπημένες! Θα ήθελα πολύ να είμαι η τρίτη της παρέας εκεί στο Λονδίνο, αναμέσα σας, πολυαγαπημένα ΒBGirls! Τι έκπληξη κι αυτή…
    Οσο για τα αρώματα ευχαριστούμε για το καλοκαιρινό αφιέρωμα υπουργέ μας! Θα ήθελα να μυρίσω το Sisley Izia που φαίνεται πολύ ενδιαφέρον με το amber & musk στη βαση και το Viktor & Rolf – Magic Collection -Dancing Roses μόνο και μόνο γιατί το περιγραφεις εσυ τόσο ελκυστικά κι ελπίζοντας πως δεν θα μοιάζει με τα υπόλοιπα sugar bombs του οίκου.
    Εγω για φέτος προτίμησα το Yves Saint Laurent Opium Vapeurs de Parfum και το έχω καταευχαριστηθεί από διάρκεια και σύνθεση.
    Φιλιά σε όλες και ειδικά στα δυο κοσμοπολίτικα BΒgirls…

  4. Kαλημερα ΤΟ ΑΡΩΜΑ Estee Lauder – Bronze Goddess το αγοραζω και εγω τα τελευταια συο καλοκαιρια. Οντως θυμιζει πολυ τις μυρωδιες του ελληνικου καλοκαιριου. Απο τα υπολοιπα θα ηθελα να μυρισω τοViktor & Rolf – Magic Collection -Dancing Roses μου κινησε το ενδιαφερον η περιγραφη και το μπουκαλακι του. Επισης η φωτογραφια υπεροχη τοσο αληθινη θελεις να απλωσεις το χερι να μυρισεις το τριανταφυλλο και να δαγκωσεις τα κερασια. Κοριτσια ποσα πολλα θα ειχατε να πειτε που πιστευω οτι δεν θα εφτασε μονο μια κουπα καφες…

  5. …kαλημέρα σε όλα τα bb girls…εγώ τι άλλο θα μπορούσα να διαλέξω εκτός από το Coach;;;Αυτό το ”εικόνες κομψών bbgirls να περιφέρονται με τεράστιες τσάντες με ψώνια στους δρόμους της Νέας Υόρκης!” πολύ μου άρεσε…το μπουκάλι λιτό και elegant κι η βάση musk/sandalwood ταιριάζει όσο τίποτα στο δέρμα μου…να πω πως ακόμα και το καλοκαίρι εγώ προσωπικά λέω ναι και σε πιο βαριά αρώματα…ανάλογα τη διάθεση.
    Εννοείται πως η Υπουργός μας κι η Νεκταρία είναι κούκλες.

  6. Καλημέρα!!!
    Ε δεν χρειάζεται να πω ποιο απο όλα ειναι το αγαπημενο μου!!!
    Βέβαια μου τράβηξε για πολυ την “μύτη” και το Aerin Linen Rose
    πάλι στην ίδια οικογένεια βλέπω να μην πάω άλλου !! Χαχχαχχα
    @MariaA@ Nektaria κοριτσαρες μου!!! Κούκλα και τα δυο σας!!
    Ζηλεύω λιγουλάκι …….

  7. Kalispera bbgirls apo ena fthinoporino London!!
    @Nina & Rania: To Bronze Goddess to evala proto giati pragmatika exei ginei synonymo toy kalokairiou alla kai ta alla ta exo dokimasei kai einai poly tairiasta!
    @Celia: na sou po esena skeftomoun otan egrapsa tin perigrafi!
    @Stella: Oli I seira tou V&R einai Magic!! An vrethei sto dromo sou dokimase ti!!
    Me ti Nektaria perasame mono ena proino alla yposxethikame oti tha synantithoume syntoma pali!
    Filia polla bbgirs!!

  8. Προσωπικά μιλώντας, συνήθως δεν ξεχωρίζω τα αρώματα σε καλοκαιρινά και χειμερινά, ακόμη και στο μέσο του καλοκαιριού κυκλοφορώ με τα “χειμωνιάτικα” βαριά αρώματα, σαν Επιτάφιος ένα πράγμα (είπαμε, είμαι παιδί του χειμώνα). Η αλήθεια είναι όμως ότι πέρυσι το καλοκαίρι το τίμησα δεόντως το Bronze Goddess, μου κάθισε αρκετά καλά και χαίρομαι που το βλέπω στη λίστα. Στην ίδια κατηγορία θα προσέθετα το (κλασικό πια) Pure White Linen και το La Vie est Belle της Lancome, που το βρίσκω πολύ γλυκό και girlie. Θα ήθελα όμως να δοκιμάσω και το V&R, είναι σταθερή αξία!
    Υ.Γ. Κούκλες και οι δυο σας! Να περνάτε πολύ – πολύ όμορφα! Αφού το Beautyblog μας φέρνει κοντά! 🙂

  9. Πολύ ωραίες επιλογές! Νομίζω θα δοκιμάσω το Coach!

  10. Αχ, Tom Ford… (πάντως @Julia, αν το βαρεθεί ο κύριος Ρωμανός, εγώ είμαι εδώ!!)

  11. Κούκλες!Α,τι σκαρώνουν τα bb girls? Πάντα ευπρόσδεκτη μια αναφορά σε αρώματα πιο δροσερά και απαλά τώρα που αρχίζει το καλοκαιράκι! Το jomalone είναι η αδυναμία μου!

  12. Υπέροχες επιλογές!! Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω,αλλά σαν πρώτες επιλογές μου θα ήθελα να μυρίσω την Bronze Goddess από την Estee και τη J’Adore In Joy του αγαπημένου μου Dior..Τι όμορφα κορίτσια ξανθιά η Maria και μελαχρινή η Nektaria δύο ζωγραφιές!!

  13. Σαν το bronze goddess κανένα! Μοναδική ένσταση , το eau de parfum δεν έχει καμία σχέση με το κανονικό , είναι ενα άλλο άρωμα!!!

  14. Τι όμορφο και δροσερό αρωματικό post!! Μπράβο Μαρία! Εννοείται δε νοείται καλοκαίρι χωρίς Bronze Goddess, θα συμφωνήσω απόλυτα! Και το Jo Malone Star Magnolia μου έκλεισε το μάτι! 😉 Σας ευχαριστώ όλες για τα γλυκά σας σχόλια, ήταν τέτοια μεγάλη χαρά που στη σύντομη επίσκεψή μου στο Λονδίνο καταφέραμε και συναντηθήκαμε με τη Μαρία, με όσα προλάβαμε να πούμε!

  15. Έχω την εντύπωση πως φέτος θα “υπογράφω” με J’Adore In Joy.
    Μουτςς
    ΥΓ.Τι λαμπερά και δροσερά κορίτσια!Κουκλίτσες 🙂

  16. Πω πω μυρωδιές κι αρώματα!!!είμαι πιστή στο bronze goddess…αν και το τελευταίο διάστημα αναζητώ καλοκαιρινά αρώματα με σύκο, καρύδα ή θαλασσινό αλάτι…ως τώρα ανακάλυψα το womanity, το fleur de figuier και το eau solleil..αν κατά σύμπτωση έπεσε κάποιο άλλο στην αντίληψή σας πείτε μου!!!
    Ζηλεύω φώτο,London etc!!! Μαράκι να προσέχεις με τόσα που γίνονται και βλέπουμε στην tv..φιλιά πολλά!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.