Κερδίστε 5 σετ μακιγιάζ Look Sunset Glow της Radiant Professional!

 

radiant-contest

 

 

Εσείς κάνατε την ανατροπή και εγώ έχασα στοίχημα. Έχασα στοίχημα γιατί ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι θα ψηφίζατε ως αγαπημένο σας summer make up  look 2017, της Radiant Professional το Juicy Pink, αλλά αυτά κάνει το σχεδόν, ειδικά όταν έχεις να κάνεις με τα bb girls. Διότι εσείς τελικά επιλέξατε το Sunset Glow.

 

Και αυτό θα κερδίσετε 5 τυχερές από εσάς, το look Sunset Glow,  δηλαδή όλα τα προϊόντα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν γι αυτό το μακιγιάζ!

 

 

look-4

 

 

Check them out!

 

To ρουζ Pure Matt Blush Color No 06

Την παλέτα για τα φρύδια Brow Design Matt Duo No 02

Την μάσκαρα Magna Lash Mascara Black

Tη σκιά Liquid Metal No 02.

Το υγρό eye liner Artistic Liner No 01

Το μολύβι ματιών Softline Smoky Eye Pencil No 30.

Το μολύβι χειλιών Softline Lip Pencil No 01

Το κραγιόν Matt Lasting Lip Color σε νέα απόχρωση Νο 43.

 

 

 

Sunset glow products

 

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε αυτό το απίθανο make up set η διαδικασία είναι απλή και γνωστή. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Παρασκευή 16 Ιουνίου, έως την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 12πμ. Την Παρασκευή 23 Ιουνίου θα ανακοινώσουμε με post τις 5 τυχερές νικήτριες

 

 

 

(Δείξτε λίγη υπομονή με το captcha στα σχόλια και μην ανησυχήσετε αν δεν δείτε αμέσως on line το σχόλιό σας. Μπορεί να αργήσει λίγο να εμφανιστεί, αλλά ποτέ δεν χάνεται σχόλιο που αφήνετε εδώ μέσα.)

 

 

Good luck my Glowing beauties!

 

 

 

 

1,113 Σχόλια
  1. Όλα τα προϊόντα της radiant είναι μοναδικά . το ιδανικότερα καλλυντικά για ενα σούκερ καλοκαιρινο μακιγιάζ .ευχαριστούμε πολυ

  2. Σούπερ δωρο για την γυναίκα μου!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.