Giorgio Armani: “Life is a Cruise” Summer 2017

Giorgio_Armani_Life_Is_A_Cruise_summer_2017_makeup_collection1

 

 

Σύμφωνα με τον Giorgio Armani, το καλοκαιρινό μακιγιάζ του 2017, πρέπει να θυμίζει μια κρουαζιέρα στη Μεσόγειο. Πρόσωπο με χρυσαφένια λάμψη και  μάτια που «ντύνονται» στα χρώματα μια καλοκαιρινής βραδιάς.

 

“Ta παραδοσιακά προϊόντα bronzing συνήθως είναι πολύ γκρι ή πορτοκαλί, με αποτέλεσμα να φαίνονται ψεύτικα και φτηνά. Αντλώντας έμπνευση από το εντυπωσιακό γιοτ του κυρίου Armani, το Main, δημιούργησα την τέλεια συλλογή bronzing για άψογο, φυσικό αποτέλεσμα.  Για πρώτη φορά, ο οίκος ομορφιάς Giorgio Armani Beauty σας προσφέρει μια συλλογή που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας υπέροχη, χρυσαφένια λάμψη υγείας, σαν να επιστρέψατε μόλις από μία κρουαζιέρα.”

 

Linda Cantello, International Make-Up Artist Giorgio Armani

 

 

Τα Βασικά προϊόντα για το Life is a Cruise Summer 2017 είναι τα εξής:

 

SUNRISE PALETTE limited edition

 

 

sunrise-palette-face

 

Η bronzing πούδρα Sunrise Palette κολακεύει και αναδεικνύει κάθε τόνο επιδερμίδας χαρίζοντας ζεστό, λαμπερό, ηλιοκαμένο look και φυσική, μεσογειακή  λάμψη. Eχει ελαφριά κρεμώδη υφή για να γλιστρά ανάλαφρα στην επιδερμίδα και περιέχει καθαρές χρωστικές για να προσφέρει εκπληκτική κάλυψη.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της ή μαζί με άλλα προϊόντα μακιγιάζ, το καλοκαίρι ή καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η συλλογή Life is a Cruise, φέρνει στην επιδερμίδα το λαμπερό, χρυσαφένιο άγγιγμα του ήλιου, ενώ το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται από εξαιρετικό κράτημα.

 

SUNSET PALETTE  for eyes.

 

 

 

Giorgio_Armani_Life_Is_A_Cruise_summer_2017_makeup_collection2

 

 

H παλέτα για τα μάτια αποκαλύπτει υπέροχες χρωματικές αντιθέσεις. Περιλαμβάνει σκιές ματιών σε ζεστούς και φυσικούς, γήινους τόνους, σε μια γκάμα αποχρώσεων από το ιριδίζον ροζ και το χρυσό μέχρι το χάλκινο καφέ και το σκούρο πράσινο.

Η μεταξένια υφή των σκιών γλιστρά ανάλαφρα στα βλέφαρα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εφαρμόσετε όσες στρώσεις θέλετε και να προσαρμόσετε την ένταση, για ένα πιο φυσικό ή πιο τολμηρό αποτέλεσμα.

Όπως και η παλέτα για το πρόσωπο, η Sunset Palette είναι διακοσμημένη με το μοτίβο ενός κύματος που φέρνει στον νου τις ζεστές αμμουδιές της Μεσογείου.  Τέλος, η παλέτα είναι εξοπλισμένη με δύο πινέλα για την εφαρμογή των σκιών.

 

 

Eyes To Kill Proliner

 

Έντονο χρώμα, υψηλή ακρίβεια, βελτιωμένο απλικατέρ, μακρά διάρκεια (έως και 12 ώρες), ματ ή φωτεινά φινιρίσματα: Το νέο αυτό “art liner” εξασφαλίζει καθαρές, άψογες γραμμές, χωρίς ίχνος μουντζούρας. Τέλειο αποτέλεσμα από το πρώτο κιόλας πέρασμα. Η σύνθεσή του με βάση το νερό, που κάνει την εφαρμογή απαλή και χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας. Eίναι διαθέσιμο σε τρεις αποχρώσεις:

 

– No. 1 Obsidian Black, βαθύ, ματ μαύρο, η κλασική υπογραφή Giorgio Armani Beauty

– No. 2 Navy Lights, ιριδίζον τιρκουάζ μπλε, για φινίρισμα γεμάτο λάμψη

– No. 3 Armani Cruise, αστραφτερό καφέ με ζεστούς τόνους στα χρώματα της άμμου

 

eyes-to-kill-proliner

 

 

Eye Tint

 

Η υγρή σκιά Eye Tint γίνεται ένα με την επιδερμίδα. Τα έντονα, φωτεινά χρώματά της έχουν υπέροχη αίσθηση –τόσο άνετη όσο η αίσθηση μιας κρέμας–, σαν να μην φοράτε καθόλου μακιγιάζ.Η υφή της μπορεί να δουλευτεί εύκολα και να εφαρμοστεί όπως εσείς θέλετε, είτε σε όλη την επιφάνεια του βλεφάρου είτε στην εσωτερική γωνία του ματιού και κάτω από το κόκκαλο του φρυδιού. Με καινοτόμα σύνθεση –50% υδάτινα συστατικά και 50% καθαρές χρωστικές αλλά και το εξαιρετικά λεπτό φιλμ Smart Eye Color εξασφαλίζει ιδανική σταθερότητα πάνω στην επιδερμίδα και τέλεια διάρκεια για έως και 16 ώρες. Mπορεί να συνδυαστεί με τις σκιές της Sunset Palette.

 

Με ιριδίζοντα, ματ, μεταλλιζέ και σατινέ φινιρίσματα, που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο, η συλλογή περιέχει έξι χρώματα της Eye Tint Την εμβληματική No.11 Rose Ashes και 5 νέες αποχρώσεις:

– No. 25 Midnight Cruise

– No. 26 Navy Lights

– No. 27 Sunset

– No. 28 Italian Riviera

– No. 29 Armani Cruise

 

 

Giorgio_Armani_Life_Is_A_Cr

 

 

Eye & Brow Maestro

 

Έχοντας δημιουργηθεί για να καλύψει πραγματικές ανάγκες στα παρασκήνια των επιδείξεων μόδας, το Eye & Brow Maestro είναι ένα προϊόν για τα μάτια, απολύτως αντάξιο του ονόματός του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν eyeliner, σαν σκιά ματιών, για contouring, για να σμιλεύσει και να δώσει σχήμα στα φρύδια, ή ακόμα και για να κρύψει το γκριζάρισμα στους κροτάφους. Είναι το απαραίτητο εργαλείο για τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ.Η υβριδική, αδιάβροχη, κρεμώδης σύνθεσή του, που γίνεται ρευστή αμέσως μόλις έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα. Αφού στεγνώσει, μένει απόλυτα σταθερό για έως και 20 ώρες.

Η συλλογή  περιλαμβάνει τρεις ζεστές αποχρώσεις:

 

– No. 02 Wenge Wood, έντονο καφέ

– No. 06 Copal, χάλκινο καφέ

– No. 09 Gold, χρυσό κίτρινο

 

 

 

Giorgio_Armani_Life_Is_A_Cruise_summer_2017_makeup_collection5

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Καλημέρα σας. . Τι υπέροχες απωχρωσεις θεέ μου χρυσό καφέ τόσο ζεστά που ο ήλιος είναι λίγος μπροστινό τους. . Απίστευτα χρώματα φαίνονται θα τα δοκιμάσουμε οποσδηποτε! !

  2. @Tζενη 12: Υπέροχα, ευκολοφόρετα χρώματα universally flattering, για να μη μιλήσουμε για την ποιότητα τους. Ό,τι πιάνουν τα χέρια του μετρ αγγίζει την τελειότητα.

  3. Το μισό μου βασίλειο για μια….”κρουαζιέρα”… 😉

  4. Καλημέρα!!!
    Ποσο δίκιο εχει κυρίως για το πορτοκαλί στα bronzing προιοντα!!
    Αν και εδω ενα χρόνο δεν αποχωρίζομαι με τίποτα την compact foundation spf 30 της shiseido και τώρα που
    πιάνουν οι ζεστές χρησιμοποιώ την taning compact foundation για πιο μπρονζε αποτέλεσμα.
    Απο τα προιοντα πάντως που μας παρουσιασες θα αναζητησω να δω απο κοντα το eye&brow maestro δείχνει πολυ ενδιαφέρον προιον!!

  5. Πολύ όμορφα χρώματα!! Από ποιότητα δεν το συζητώ!! Το μαύρο art liner μου αρέσει πολύ όπως και η πούδρα sunrise palette

  6. Ο μετρ μας αποτελείωσε νομίζω!Με κλειστά μάτια θα αγόραζα αυτή τη συλλογή χωρίς καν να δω τα testers.Τόση εμπιστοσύνη μου εμπνέει.Λιώνω πάντως για τη sunset palette!

  7. Στιβαρός, σοβαρός, ποιοτικός, αλλά και κατ’ ουσία απλός στις γραμμές, τις αποχρώσεις και την έμπνευση, ο μετρ, πράγματι δύσκολα να απογοητεύσει.

  8. Θέλω να απολαύσουν τα μάτια μου το “κύμα” το ηλιοβασίλεμα και τα navy lights. Θέλω να δοκιμάσω όλες τις χρήσεις του Eye & Brow Maestro. Θέλω πολλά;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.