Nars: Το νέο Powermatte Lip Pigment.

nars-powermatte-lipstick-46

 

Με μούσα τη so hot right now, Bella Hadid, η Nars λανσάρει το πρώτο της matt liquid lipstick. Και το όνομα αυτού Powermatte Lip Pigment.

 

bella-justin-nars-1

 

 

Τα ματ liquid lipsticks  μια κατηγορία με πολύ έντονη παρουσία τα τελευταία χρόνια δημιούρησαν μεγάλο make up trend, σχεδόν όλες οι εταιρείες καλλυντικών κυκλοφόρησαν και κάποιο. Σαν κραγιόν τώρα, είτε τα αγαπάς είτε όχι. Δεν είναι μια εύκολη κατηγορία  γιατί από τη μια δίνουν έντονο χρώμα στα χείλη αλλά από την άλλη η αίσθηση πολλές φορές είναι “βαριά” σαν κιμωλία.

 

Ήταν περίεργο που η Nars (μια μάρκα με παράδοση στα κραγιόν) είχε μείνει πίσω αλλά φαίνεται ότι θα αναπληρώσει και με το παραπάνω το κενό.

 

Το Powermatte Liquid Lipstick θα κυκλοφορήσει σε είκοσι  ολοκαίνουργιες αποχρώσεις (κόκκινες, ροζ, nude, vamp σκούρες) με έντονες τύπου Nars χρωστικές αλλά με φόρμουλα η οποία δεν βαραίνει καθόλου τα χείλη και αν και το αποτέλεσμα είναι ματ, νιώθεις σχεδόν σα να μη φοράς κραγιόν. Η φόρμουλα είναι αρκετά υγρή και απλώνεται πολύ εύκολα στα χείλη με το μυτερό πινελάκι για πιο ακριβή εφαρμογή.

 

Και κάπως έτσι η μάρκα φαίνεται να κέρδισε το στοίχημα αφού το κραγιόν έχει και εξαιρετική διάρκεια και άνεση γίνεται ένα με τα χείλη σαν το χρώμα να βγαίνει από μέσα και όχι απλώς να κάθεται στην επιφάνεια.

 

 

NARS-Powermatte-5

 

 

Bella-Nars-1

 

 

Στην καμπάνια η Bella Hadid βγάζει στην επιφάνεια τον rock & roll εαυτό της φωτογραφημένη παρέα με τον Justin Gossman το διάσημο μοντέλο- rocker και ο ιδρυτής της μάρκας Francois Nars himself  δήλωσε: « To κατάλληλο μοντέλο είναι αυτό που δίνει «ζωή» και ταυτότητα σε ένα προϊόν, άρα είναι πολύ σημαντικό να συνδυάσεις το κατάλληλο μοντέλο με αυτό. Λατρεύω την Bela. Έχει ένα ιδιαίτερο και δυναμικό look που ταιριάζει τέλεια με ένα τολμηρό προϊόν όπως το Powermatte”.

 

bella-justin-nars-2

 

 

bella-justin-nars-3

 

 

To κραγιόν θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Στις 6 Ιουλίου στο Narscosmetics.com, και 13 Ιουλίου  στο site Sephora. Ό,τι πρέπει δηλαδή αν θέλετε να το πάρετε μαζί σας στις διακοπές.

 

 

9 Σχόλια
  1. Mια δοκιμή θα μας πείσει! Ωραία η Bella Hadid πάντως.

  2. ΑΠΙΘΑΝΟ!! Εξαιρετικό και οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε αν σας αρέσουν τα συγκεκριμένα ματ liquid lipsticks ! Προσωπικά είμαι τεράστια οπαδός και με έχουν βολέψει γιατί τρώω, πίνω και όλη μέρα μένει στη θέση του, πράγμα πολύ βολικό ιδίως αν είναι σκούρο / κόκκινο.
    Η Bella είναι κούκλα!!!
    Φιλιά πολλά bbgirls!!

  3. Καλημέρα!!!
    Πολυ όμορφο μοντέλο η Bella Hadid, οπως αλλοστε το λέει και το όνομα της !!!
    Το στυλ που παρουσιάζει η φωτογράφιση ειναι απο τα αγαπημένα μου!!! Δεν υπήρχε
    περίπτωση να μην μου τραβήξει το ενδιαφέρον!!!και τα κραγιον εννοηται!!

  4. @ΜariaA: Ε ναι, εσύ έχεις και λατρεία στα liquids. Πρέπει να το δοκιμάσεις μόλις κυκλοφορήσει!

  5. Επανέρχομαι γιατί πήρε το μάτι μου σήμερα ότι η nars κάνει δοκιμές σε ζωάκια για τα προϊόντα της.. Αν μπορούμε να το διασταυρωσουμε και ελπίζω να μην ισχύει ούτε καν!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.