Korres Body: Γιαούρτι και Λευκά Άνθη

 

white-flowers-1

 

 

Μια από τις πιο γνωστές σειρές για την καλοκαιρινή φροντίδα σώματος της Korres- η Korres Γιαούρτι  εμπλουτίζεται φέτος με λευκά άνθη και το αποτέλεσμα είναι ανάλαφρο και διακριτικά ευωδιαστό, για όσες δεν αντέχουν τις «βαριές» μυρωδιές το καλοκαίρι.

 

Νέα αφρόλουτρα και body milks Κorres με το χαρακτηριστικό άρωμα φρεσκάδας του Γιαουρτιού – trademark συστατικό της μάρκας – αλλά και με εκλεπτυσμένες νότες από μπουκέτα Λευκών Ανθέων και εσπεριδοειδών, αποσκοπούν να γίνουν συνώνυμο του φετινού καλοκαιριού.

 

Ανάλαφρες, διακριτικές ευωδιές για εξαιρετική αίσθηση δροσιάς και καθαριότητας συνδυάζονται με ευεργετικά, φυσικά συστατικά στα νέα ενυδατικά αφρόλουτρα και body milks για μοναδική τόνωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

 

 

 

white -flowers-2

 

 

 

Aφρόλουτρο

Εξαιρετικά ενυδατικό αφρόλουτρο με βιολογικό εκχύλισμα Αλθαίας, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Οι πρωτεΐνες Σιταριού σχηματίζουν προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα, διατηρώντας σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης, ενώ η Αλθαία περιέχει ουσίες με μαλακτικές ιδιότητες.

 

 

body-wash-open

 

Body Milks

 

Το βιολογικό Αμυγδαλέλαιο ελληνικής παραγωγής (από τις περιοχές της Θεσσαλίας και Μακεδονίας), η προβιταμίνη Β5 και η ενεργή Αλόη καταπραΰνουν, τονώνουν την επιδερμίδα και ενισχύουν την ελαστικότητά της.

 

Το βιολογικό Αμυγδαλέλαιο προέρχεται από το δίκτυο ηθικών συνεργασιών της Κorres, με στόχο να ενισχυθεί η εγχώρια παραγωγή βιολογικών προϊόντων, αλλά και να αναδειχθούν οι μοναδικές ιδιότητες των ελληνικών βοτάνων. Βιοκαλλιεργητές από όλη την Ελλάδα συνεργάζονται υπό όρους συμβολαιακής γεωργίας με την εταιρεία, η οποία τους εκπαιδεύει και παρέχει την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη στις βιολογικές καλλιέργειες.

 

body-milk-open

 

 

11 Σχόλια
  1. Καλημερααα!!!!!Κορρες = value for money…το στανταρακι μου οταν προκειται να παρω δωρακι για φιλες μου…Αν και απο τα παραπανω, μετα την περιγραφη δροσια κ καθαριοτητα λεω να τα κρατησω για μενα!!! xxx

  2. ….καλημέρα σε όλες…πολύ δροσερό και καλοκαιρινό φαίνεται από την περιγραφή…να σκεφτεί σοβαρά η Korres να συμπληρώσει τη σειρά με ένα λαδάκι κι ένα body mist …νομίζω θα ήταν ιδανικό!!

  3. Για εμένα ο Κορρές αποτελεί σταθερή ποιότητα και αξία!Πολύ δροσερή φαίνεται η καλοκαιρινή αυτή σειρά..

  4. @Celia: Πολύ κοντά στη φιλοσοφία των body mists είναι τα Eau de Cologne της μάρκας. Δικό μου αγαπημένο το Vanilla Violet. Δοκίμασέ το αν βρεθεί η ευκαιρία and let me know what you think.

  5. @Maryl: Ναι, ήταν έξυπνη ιδέα, να συνδυάσουν τη δροσιά του “Γιαούρτι” με τη φρεσκάδα και την απαλή μυρωδιά των λευκών άνθεων. Είναι 2 σε 1!(αυτό το “Γιαούρτι” έχει απίστευτες αναμνήσεις για μένα.. Ήταν το πρώτο προιόν που αγόρασε από την Ελλάδα ο μπαμπάς του κυρίου Ρωμανού, όταν ένα καλοκαίρι πριν από πανω από 10 χρόνια, δεν πρόσεξε και κάηκε σε διακοπές στην Σαντορίνη…)

  6. Οι προσθήκες της μάρκας τον τελευταίο καιρό είναι ιδιαιτέρως ελκυστικές. Φέτοςτο καλοκαίρι επέλεξα το Korres White Tea Bergamot Freesia και, παρότι δεν έχει τη διάρκεια που θα επιθυμούσα, είναι πολύ δροσερό και η κρέμα σώματος από το σετάκι με πολύ ελαφριά υφή και απαλό άρωμα.

  7. @Αmalia: “Mάστιγα” αυτό με τη διάρκεια, τα τελευταία χρόνια.. σε πολλές, πάρα πολλές μάρκες.. Δεν λέω κάτι άλλο προς το παρόν.

  8. Αγαπημένη μάρκα!!! Αγαπημένη μυρωδιά τα λευκά άνθη!!! Όντως θα ταίριαζε εδω και ενα body mist με
    αυτές την μυρωδιά!!
    Θα συμφωνήσω και εγώ με εσάς @Τζουλια @Amalia κάτι πρεπει να γίνει με την διάρκεια!!! Κρατάει μερικά
    λεπτά μετα τον ψεκασμο….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.