Dove: Αγνή ομορφιά στην Τήνο.

 

Dove-range-open

 

 

Είναι γνωστό πλέον ότι δεν ξεκινώ διακοπές χωρίς να πακετάρω κάποια πολύ αγαπημένα προϊόντα.  Κάποιες φορές μάλιστα προνοώ και για τις φίλες που είναι μαζί μου, όπως έκανα αυτή τη φορά στο πρόσφατο ταξίδι στην Τήνο με την Μαρίλυ- Lydia.

 

Μια δυο μέρες πριν αναχωρήσουμε της έγραψα αυτό που θα δείτε παρακάτω. Να μην πακετάρει αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και αποσμητικό. Βλέπετε είχαν πρόσφατα φτάσει στα χέρια μου οι νέες προσθήκες των αγαπημένων Dove τις σειράς Nourishing Secrets με υπέροχες πλούσιες μυρωδιές, το Invigorating Ritual, το Glowing Ritual και το Restoring Ritual και ήθελα φυσικά να τα δοκιμάσω.

 

Οι σειρές αυτές είναι εμπνευσμένες από τα μυστικά ομορφιάς γυναικών σε διάφορα μέρη του κόσμου, το Glowing Ritual από την Ιαπωνία, το Invigorating Ritual από την Κεντρική Αμερική και το Restoring Ritual από την Ινδία.

 

 

fb-message

 

 

 

Πακετάρισα λοιπόν, το Invigorating Ritual για τη Lydia, το Glowing Ritual για μένα και  την Restoring Ritual  Body Lotion και για τις δυο μας, για χρήση μετά από τη θάλασσα και τον καυτό ήλιο.

 

 

dove-12

 

 

Τα αγνά, αγαπημένα μου Dove προϊόντα, ταίριαξαν απόλυτα με το αγνό, απλό, αυθεντικό, αλλά και πανέμορφο Κυκλαδίτικο νησί της Τήνου.  Η Τήνος δεν είναι μόνο ένα νησί θρησκευτικού ενδιαφέροντος- αν και η Παναγία, η Ευαγγελίστρια , είναι πραγματικά Μοναδική καθώς φυσικά και η ιστορία Της.  Αλλά υπάρχουν και πολλές ακόμα ξεχωριστές εκκλησίες αν έχεις διάθεση να ψάξεις όπως η Αγία Ελεούσα, η Βουρνιώτισσα, η Κυρά Ξένη, η Ιερά Καρδία Ιησού.

 

 

 

jeasus-church-tinos

 

 

 

Είναι ένα νησί στο οποίο ανακαλύπτεις κάθε μέρα και κάτι άλλο. Υπέροχα χωριουδάκια όπως ο Βωλάξ, ο Πύργος, η Μυρσίνη,  πεντακάθαρες θάλασσες, μοναδικές παραλίες όπως ο Άγιος Φωκάς, η Κολυμπήθρα, η Απηγανιά, το Μαλί,  η Λιβάδα, ο Άγιος Ρωμανός,  θέα σχεδόν 360ο σε πολλές Κυκλάδες, τα ενδιαφέροντα μουσεία όπως το μουσείο Μαρμαροτεχνίας και Τήνιων Καλλιτεχνών, γραφικά λιμανάκια, κουκλίστικες μικρές ψαροταβέρνες, πέτρινα καλντερίμια.

 

 

 

tinos-1

 

kolimpithra_6

 

tinos-3

 

 

tinos-island

 

 

kolimpithra_9

 

 

tinos-4

 

ieros-naos_evaggelistria_

 

tinos-6

 

 

TINOS VIEWS, KONTODIMAS, 01JUN2011

 

tinos-8

 

 

tinos-9

 

 

 

 

 

Aγνή,  άσπιλη ομορφιά, χωρίς πολλές υπερβολές, χωρίς περιττά στολίδια, το απόλυτο λευκό, το μπλε σε όλες του τις αποχρώσεις, η πέτρα, το ξύλο. Ένα αυθεντικό  μοναδικό Κυκλαδίτικο σκηνικό που απολαμβάνεις με όλες σου τις αισθήσεις.

 

 

 

steni_18

 

 

 

dove-8

 

 

dove-2

 

dove-3

 

dove-5

 

 

dove-9

 

dove-11

 

dove-13

 

dove-20

 

Dove-21

 

dove-22

 

dove-23

 

Dove-24

 

dove-25

 

 

dove-26

 

 

dove-27

 

 

dove-10

 

 

 

True story:

 

Για κάποιο λόγο σε αυτό το ταξίδι δεν είχαμε βγάλει εισιτήρια επιστροφής. Ένα απόγευμα λοιπόν, βρεθήκαμε σε ένα travel office για να αγοράσουμε τα εισιτήριά μας. Στο γραφείο ήταν ένας κύριος και μια κοπέλα. Όσο ο κύριος φρόντιζε για τα εισιτήρια, η κοπέλα γύρισε, μας κοίταξε και είπε: «Τι υπέροχη μυρωδιά.. ποια από εσάς φοράει αυτό το άρωμα που μου έχει σπάσει τη μύτη;” Προσέξτε τώρα. Εγώ είχα απλώσει την κρέμα  σώματος Glowing. Η Lydia την κρέμα σώματος Invigorating. Περήφανες και οι δύο, πήγαμε κοντά της και εκείνη έβγαλε το πόρισμα, προτιμώντας την Invigorating που φορούσε η Lydia. Μη σας πω τι έγινε μετά.. καταλαβαίνετε τον ενθουσιασμό της Μαρίλυ, της είπε σχεδόν όλη την ιστορία για τη φίλη της,  που την αγαπά και την φροντίζει στις διακοπές της,το πόσο αγάπησε αυτή τη σειρά της Dove κλπ, κλπ, κλπ…

 

 

 

 

27 Σχόλια
  1. Τι ωραίες στιγμές! όντως αυτό με το άρωμα του Invigorating πολύ με έφτιαξε και εννοείται οτι το έχω μόνιμα στην (μεγαλη όπως όλες μας) τσάντα μου. Πλέον το body lotion δεν είναι μόνο για μετά το douche αλλά για όλες τις ώρες της ημέρας που χρειάζομαι ένα pick-me-up essence! Ευχαριστω bb editor & dove <3

  2. Λατρεμενη Τηνος πέρασα ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια το 2008 αν και πήγα μόνη…. τέλειες φωτογραφίες και θα με κάνεις να δοκιμάσω τα καινούργια Dove (είναι μια εταιρεία που μου αρέσει άλλωστε)

  3. Καλμερα καλη εβδομαδα. Τι ομορφο ποστ με τοσες ωραιες φωτογραφιες Φυσικα η ομορφοτερη ηταν του μικρου Ρωμανου στην ταμπελα Ποσο ομορφος και γλυκος που ειναι Να ειναι καλα και εκεινος και εσυ να τον καμαρωνεις και να τον ζεις καθε στιγμη. Η Τηνος πανεμορφη.Μου θυμισε πριν 8 χρονια που εκανα διακοπες εκει και βουτουσα στα υπεροχα νερα του Αγιου Ιωαννη στο Πορτο Διαβαζοντας το κειμενο σου μου ερχονταν μυρωδιες θαλασσας αναμεικτς με την απαλη μυρωδια των dove. Οντως αυτα τα προιοντα καθε φορα ξεπερνουν τον εαυτο τους Η μια μυρωδια πιο ομορφη απο την αλλη, και ποσο απαλο αφηνουν το δερμα. Εξαιρετικα και αγαπημενα προιοντα. Καλημερα σου

  4. Υπέροχο νησί η Τήνος!Δεν αποτελεί μόνο θρησκευτικό προορισμό,έχει υπέροχες αμμουδιές και γραφικά τοπία.Εκεί αλλά και στη Σύρο περιφέρεσαι χωρίς να το καταλάβεις στις ορθόδοξες και στις καθολικές εκκλησίες προσπαθώντας να ανακαλύψεις νέα πράγματα.Οι ντόπιοι θα σε πλησιάσουν για να σου πουν κάτι σχετικά με τον εαυτό τους αναφέροντας σχεδόν πάντα τη θρησκευτική τους ταυτότητα.Θα ήθελα πολύ να ξαναπάω.
    Οσο για το dove,η μυρωδιά πάντα με ελκύει και με βάζει σε σκέψη να αγοράσω κάτι.Όταν με ρωτούν για το άρωμα μου δε,καμαρώνω!Πολύ φυσικό ε;

  5. Καλημέρα!!!
    Αγαπημένα τα αφρόλουτρα της Dove δεν λείπουν ποτε απο το μπάνιο μου!!! Αυτο που μου έκανε εντύπωση στην νεα σειρα ειναι οτι εκτος απο τα νεα υπέροχα αρώματα έβαλαν και χρωμα στα αφρόλουτρα , οπως αυτο με το άβοκαντο εχει και το αντίστοιχο πράσινο χρωμα!! Έξυπνο θα έλεγα…
    Παρατηρώντας τις φωτο σου @ Τζουλια με έβαλες σε σκέψεις κυρίως οταν τα φωτογραφήσες πανω σε μια ελιά!!! Μάλλον η done στην νεα σειρα της πρεπει να ειναι σε σχέση με την Μεσόγειο και να περιέχει ελαιόλαδο μιας και ειναι εξαιρετικο για την ενυδάτωση κ.λ.π
    Και κάτι ακομα πολυ αξιοπροσχετο!!! Ποσο πολυ εχει μεγαλώσει ο γιος σου!!! Να τον χαίρεσαι και να κοιτάξεις να ευχαριστηθεις στο 100% τα χρονια αυτα μαζι του γιατι περνάνε πολυ γρήγορα!!!!
    Φιλάκια

  6. …πόσο καιρό έχω να πάω στην Τήνο…αυτά τα νέα dove με τις φοβερές-κατ’ ομολογία- μυρωδιές πότε θα τα βρούμε εμείς;;Σύντομα ελπίζω…

  7. @Lydia:Η αλήθεια είναι ότι σου ταίριαξε πολύ το Invigorating. Τι ωραία ιδέα για ένα pick me up, στο μέσον της μέρας!:)

  8. @alkistis: Υποκλίνομαι στο “διακοπές μόνη”. Είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω πολύ κάποια στιγμή.. όχι εντελώς “μόνη” βέβαια, αλλά με πολλά βιβλία παρέα!

  9. @Ράνια: Ήταν πολύ αστείο το φετινό. Όπου βρισκόμασταν βρίσκαμε και μια ταμπέλα με το όνομά του κυρίου. Άγιος Ρωμανός στην Τήνο, Ρωμανός ένα χωριό στη Μεσσηνία, The Romanos ένα από τα ξενοδοχεία του Costa Navarino.. Και φυσικά παντού ήθελε να φωτογραφηθεί με την ταμπέλα του, ο κύριος.. χαχαχα.

  10. @Μarianna: Yπέροχα αρώματα, εξαιρετικά προσιτές τιμές. Η Dove το έχει κερδίσει το παιγνίδι, εδώ και χρόνια.

    Πόσο δίκιο έχεις και για την Τήνο και για την αριστοκρατική Σύρο.

  11. @SofiaT: Αυριο θα μιλήσω με περισσότερες λεπτομέρειες για τα αρώματα και την έμπνευση της μαρκας και θα καταλάβεις γιατί φωτογράφησα και την ελιά. Stay tuned!

  12. @Celia: Εχεις ψάξει και δεν τα έχεις βρει? Λογικά πρέπει να έχουν ήδη κυκλοφορήσει, αλλά θα χρειαστεί λίγος χρόνος φαντάζομαι μέχρι να τα βρίσκουμε σε όλα τα σημεία πώλησης.

  13. Καθε φορά οι υπέροχες περιγραφές σου Τζούλια μου με κάνουν να ταξιδεύω..Την Τήνο την είχα επισκεφθει πριν πολλά χρόνια για το λόγο που οι περισσότεροι την επισκέπτονται,για κάποιο τάμα..μου άρεσε τόσο πολύ που υποσχέθηκα ότι θα την ξαναεπισκεφθώ οπωσδηποτε για να τη γνωρίσω καλύτερα.Ακόμη δεν έχω κρατήσει αυτην την υπόσχεση,με την πρώτη ευκαιρία όμως.. Η ευωδιά των Dove είναι χαρακτηριστική,ενα μείγμα καθαριότητας,φρεσκάδας και σαπουνιού που μένει πάνω στην επιδερμίδα!

  14. “πάντα θέλει να φωτογραφηθεί με την ταμπέλα του”χαχα@ΤΖΟΎΛΙΑ& κ.ΡΩΜΑΝΟΣ

  15. τι όμορφες φωτογραφίες!!! βέβαια ο κ Ρωμανός κλέβει την παράσταση!!!

  16. Στην Τήνο οφείλω υπέροχες αναμνήσεις με τη μαμά μου και τη γιαγιούλα μου. Μάλλον αποκομμένες από τη θρησκευτική οχλαγωγία απολαύσαμε την κατάνυξη που προσφέρει απλόχερα η φύση και η με σεβασμό ανθρώπινη παρέμβαση.
    @Τζούλια, μήπως δεν έρχεστε στη Ζάκυνθο επειδή δεν έχουμε αντίστοιχες ταμπέλες;

  17. Καταπληκτικές φωτό και σίγουρα θα δοκιμάσω η νέα σειρά!! Ο κος Ρωμανός έχει ψηλώσει πολύ!! Η Τήνος είναι πανέμορφη κι εγώ έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από διακοπές εκεί, ήσυχες και με πολύ καλό φαγητό!!!
    Φιλιά πολλά bbgirls!!

  18. @Μaryl & Amalia: Είναι αυτό, που όταν είμασταν στις ηλικίες που αρχίζαμε να ανακαλύπτουμε να νησιά των Κυκλάδων σε διακοπές με φίλες και φίλους, η Τήνος δεν μας τράβαγε ποτέ το ενδιαφέρον, γιατί φυσικά την είχαμε συνδυάσει (όπως πολύ σωστά περιέγραψε η Αμαλία) με “θρησκευτική οχλαγωγία” και ηλικιωμένες με μαύρα ρούχα. Μεγάλο λάθος. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, είναι όμορφο να ανακαλύπτεις και όλες τις άλλες της ομορφιές.

  19. @Μarianna: Και δεν ήταν και πάντα εύκολη η πρόσβαση στις ταμπέλες.. Άλλες φορές σταματάγαμε στην άκρη δρόμου ταχείας κυκλοφορίας, άλλες μέσα σε βλάστηση και στην άκρη γκρεμού, άσε σου λέω Μαριάννα μου.. 🙂 🙂

  20. @ΜariaA: Λογικά πρέπει να έχει κυκλοφορήσει και στο Λονδίνο η σειρά..

  21. @beautyblog αγαπημενη τζουλια εμενα σε σπιτι το οποιο ειχε ατελειωτη βιβλιοθηκη και οι ιδιοκτητες λειπαν… Οποτε απο βιβλια αλλο τιποτα

  22. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΟΠΙΑ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.