Grooming: Salvatore Ferragamo Uomo Casual Life.

ferragamo-uomo-casual-life-open

 

 

Ένα νέο άρωμα στην κατηγορία Woody Green το UOMO Casual Life, παρουσίασε πρόσφατα o οίκος Salvatore Ferragamo.

 

Aρκετά στιβαρό και αρρενωπό  το Casual Life, βασίζεταο σε φρέσκες πράσινες νότες αλλά και πιο έντονες ξυλώδεις και αναζωογονητικές έτσι όπως το εμπνεύστηκαν οι αρωματοποιοί Aurelien Guichard & Alberto Morillas (Firmenich)

 

 

Πράσινα φύλλα βιολέτας, πικάντικες νότες κάρδαμου και αναζωογονητικό λεμόνι, κρατούν τα πρωτεία στις νότες κορυφής. Στις νότες καρδιάς βρίσκουμε βρίσκουμε καφέ- ένα αυθεντικό και παραδοσιακό συστατικό που χρησιμοποιείται στην Ιταλική αρωματοποιοία μαζί με ambrox και γεράνι. Το άρωμα κλείνει στη βάση του με ξύλο κασμίρ, γεράνι, λευκό κέδρο και white musk.

 

Κλεισμένο σε ένα σύγχρονο και εντυπωσιακό μπουκάλι με το λογότυπο “Venna” επαναπροσδιορισμένο σε ασημί αποχρώσεις προσδίδει μια μοντέρνα αισθητική, σε μια πολυτελή ασημί συσκευασία. Το λογότυπο UOMO Salvatore Ferragamo Casual Life είναι αποτυπωμένο με μία ανάγλυφη γραμματοσειρά, προσδίδοντας πολυτέλεια σε αυτήν την αρωματική δημιουργία.

 

 

ferragamo-uomo-casual-life

 

 

Ο ηθοποιός Ben Barnes ενσαρκώνει τον σύχρονο Ιταλό gentleman του οποίου η συμπεριφορά δεν αποτελεί μόνο θέμα στυλ, είναι το “art of living”, ένας τρόπος ζωής, μια αυθεντική και αισιόδοξη προσέγγιση σε κάθε λεπτομέρεια και στιγμή της ζωής.

 

 

Ben-Barnes-Salvatore-Ferragamo-Uomo-

 

Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Κ.

 

 

Είμαι ο Κωνσταντίνος.
Μεταξύ των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων και των πατρικών καθηκόντων μου, ψυχοθεραπεύομαι διαβάζοντας για την αντιγήρανση, τα νέα συστατικά και τις νέες τεχνολογίες στην περιποίηση αλλά και κάθε τι που αφορά το αντρικό grooming και περιποίηση, τις οποίες και παρουσιάζω και στο e-shop www.beautypaths.eu

 

5 Σχόλια
  1. Ωραία επιλογή να την προτημισουμε για τα αγόρια μας που ψάχνουν νέες μυρωδιές .. ο οίκος salvatore ferragamo αποτελεί εγγύηση κιόλας!

  2. Εγω έχω μία ένσταση… Τόσοι ωραίοι Ιταλοί κυκλοφορούν στην αγορά, ο ορισμός της φινέτσας και της αντρικής κομψότητας, η πεμπτουσία της μεσογειακής γοητείας, χάθηκε να επιλέξει έναν απ΄αυτούς ο οίκος κι επέλεξε έναν Αγγλο, όσο ωραίος και κομψός κι αν είναι…

  3. Φαινεται πολυ φρεσκο και δροσερο…βεβαια τελικος κριτης θα ειναι ο συζυγος…

  4. Καθυστερημένα,λόγω διακοπών και μη σήματος Internet, θα συμφωνήσω για άλλη μια φορά με τη Στέλλα.. Το μπουκάλι πάλι μου αρέσει πολύ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.