Movie: Ocean’s Eight!

 

movie-oceans-eight

 

Με ένα all female star cast (όταν διάβαζα τα ονόματα, δεν πίστευα στα μάτια μου) αλλά και με guest star εμφανίσεις μεγατόνων, μέχρι να βγει στις αίθουσες το Ocean’s Eight (προγραμματισμένο για τα μέσα του 2018) θα ξαναρχίσω να τρώω τα νύχια μου, μου φαίνεται.

 

Υπερβάλω βέβαια, αλλά κατ αρχήν ακούστε το cast,

 

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna, Helena Bonham Carter, Katie Holmes, Sarah Paulson, Dakota Fanning, Mindy Kaling

 

κατά δεύτερον τους  guest star,

 

Alexander Wang, Zac Posen, Lauren Santo Domingo, Kim Kardashian West, Kendal Jenner καιAnna Wintour.  

 

anna-wintour-

 

 

 

και εδώ η υπόθεση:

Ο «εγκέφαλος» Debbie Ocean / Sandra Bullock (και αποξενωμένη αδερφή του Danny Ocean/ George Clooney)  οργανώνει τη ληστεία του αιώνα με επτά ακόμα συνεργάτιδες στο σπουδαιότερο celebrity event της Νέας Υόρκης, στο Met Gala.

 

Μέχρι τώρα δεν έχει διαρρεύσει τίποτα άλλο για την υπόθεση και πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία που βλέπετε στην αρχή του post. To σίγουρο είναι ότι σαν guest star θα εμφανίζεται και ο  Matt Damon, αλλά οι πληροφορίες δεν αποκαλύπτουν αν θα δούμε σε ρόλο έκπληξη και τον μέγα- George, o οποίος μαζί με τον Steven Soderbergh είναι και παραγωγός της ταινίας.

 

Movies meet celebs, meet beauty, meet fashion, meet Anna Wintour καταλαβαίνεται τη διασκέδαση για εκείνες τις 2 ώρες που θα κρατήσει η ταινία. Αν μπορούσα, θα έκλεινα την αίθουσα για ιδιωτική προβολή, μόνο για τα bb girls! Χαμός θα γινόταν!

 

Καλό μήνα bb girls!

 

 

19 Σχόλια
  1. Αύγουστος=η Κυριακή του χρόνου.. Καλό μας μήνα!! Υ.Γ.δηλωνω παρουσα στην ιδιωτική προβολή της ταινίας. 😉 Σίγουρα θα τη δω, δεν υπάρχει περίπτωση να μου ξεφύγει με τέτοιο cast!

  2. @Maryl: Α, τι ωραίο αυτό! Πρώτη φορά το ακούω! Πράγματι ο Αύγουστος είναι η Κυριακή του χρόνου εκτός και αν είσαι στο bb οπότε μη με αφήσετε μόνη αγαπημένες!! χιχιχι.. (η ταινία θα τα σπάει και όσο για την ιδέα μου, ποτέ δεν ξέρεις..)

  3. …kαλό μήνα σε όλες…υπάρχει περίπτωση εγώ να χάσω ταινία γυρισμένη στη λατρεμένη μου πόλη;;;Το καστ πολύ ενδιαφέρον…Κιμ και Κένταλ αναρωτιέμαι τι θα κάνουν ακριβώς…χαχαχα…για να πω την αλήθεια ,τις θεωρώ υπερεκτιμημένες ”αξίες” …αγαπώ Sandra Bullock …κι όσο για Anna Wintour, απλά ΛΑΤΡΕΥΩ!!!

  4. Ενδιαφερον!!! Τα προηγουμενα τα ειδα λογω αντρικου καστ…Αυτο θα το δω γιατι θα ειναι κατι απο sex& the city οσον αφορα τη μοδα και το ο διαβολος φορουσε Prada…με την original Anna Wintour!!!

  5. @Celia: New York, New York όσο για την Kim, την Kendal, την Kylie και όλη την Κ, Kardashian family, είναι από αυτά που λατρεύεις να μισείς. Τα controversial που κάνουν τη διαφορά και άρα έχουν το γούστο τους.

    Αφιερωμένο Celia. Enjoy dearest!

    https://www.youtube.com/watch?v=EUrUfJW1JGk

  6. Καλό μήνα bbκόσμεεεεε…
    Ε τώρα δεν γίνεται να μην το πω…
    Με τόσες γυναίκες στην ταινία φαντάζομαι τι θα γίνονταν όταν δε θα έγραφαν οι κάμερες…(Δύστυχε καμεραμάν…εικονοληπτη…στυλίστα)
    Πριν λίγα χρόνια ήμουν σε μια δουλειά ο μοναδικός άντρας ανάμεσα σε 14 γυναίκες…
    Αυτό ήταν…καλύτερα άνεργος( εντάξει υπερβολή) για να έχεις την ψυχική σου ηρεμία, παρά να σε ξαναβρεί τέτοιο κακό.
    Με όλη την αγάπη…υπέροχα πλάσματα είσαστε,αλλά όταν μαζεύεστε πολλές σε μια δουλειά τρώγεστε με τα ρούχα σας και τις διπλανές σας.
    Αλλά όπως και να εχει…σας αγαπάμεεεεεε!
    Καλές Αυγουστιάτικες βουτιές και καλές διακοπες σε όλους-ες!

  7. …kορίτσια, διάβασα κάτι μόλις και δεν είμαι και στα καλύτερά μου…Σε καθεστώς πτώχευσης τέθηκε η Hondos Center Πολυκαταστήματα, σύμφωνα με την απόφαση 520/2017 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν προκαλεί έκπληξη στην αγορά, καθώς, εδώ και πολλά χρόνια, η εταιρεία- που δεν σχετίζεται, επιχειρηματικά, με την αλυσίδα καταστημάτων Hondos Center- βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο, ενώ ακίνητά της έχουν οδηγηθεί, στο παρελθόν, σε πλειστηριασμό….δεν ξέρω ακριβώς ποια η διαφορά ανάμεσα στα HONDOS CENTER ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ και στην αλυσίδα καταστημάτων Hondos Center αλλά νιώθω σαν να έφτασε το ”τέλος” μιας ολόκληρης εποχής…The End of an Era…οι συνομήληκες ίσως με καταλάβουν.

  8. @Panos:

    Ηello our dearest Panos! Long time no “see”!

    Μμμ.. θα μπορούσα και να συμφωνήσω μαζί σου αν δεν είχα δυο εντελώς διαφορετικές εμπειρίες. Η πρώτη όταν πήγαινα σε σχολείο Θηλέων. Υπήρχε σύμπνοια, συνεννόηση, κατανόηση, ωριμότητα, ηρεμία. Φυσικά είχαμε τις αντιγνωμίες μας αλλά τελικά, υπερίσχυε το κοινό καλό (πχ όταν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι, από τόπο εκδρομής, έως θέμα σχολικής γιορτής). Αυτό άλλαξε όταν πήγα σε μικτό σχολείο. Της τρελής. Δεν υπήρχε πουθενά συνεννόηση. Σε σημείο που ενώ ήμουν η Πρόεδρος της τάξης και μάζευα τα χρήματα για την εκδρομή, μου τα έκλεψαν μετά από συνεννόηση μεταξύ τους ο Γραμματέας και ο Ταμίας και τελικά έβαλε λεφτά ο μπαμπάς μου για να έρθουν στην 5ήμερη και τα λιγότερο εύπορα παιδιά, γιατί τι να έλεγα στον Λυκειάρχη; Ότι με έκλεψαν?

    Θα μου πεις ήμασταν μικρά τότε και ίσως να έχεις δίκιο. Η δεύτερη λοιπόν εμπειρία μου, δεν είναι τίποτα άλλο, από το ίδιο το bb. Σχεδόν 8 χρόνια, χιλιάδες γυναίκες, πολλές διαφορετικές απόψεις, πολλές φορές δεν συμφωνούμε μεταξύ μας, αλλά τελικά αυτό που υπερισχύει όλα αυτά τα χρόνια είναι η ειλικρίνεια και ο αμοιβαίος σεβασμός. Και πάνω σε αυτό, δεν υπάρχει αντίλογος.

    Στο θέμα μας τώρα και στην ταινία.

    Διάβασα κάτι πολύ ενδιαφέρον πριν λίγες μέρες, που είμαι σίγουρη θα περάσει στα «ψιλά» γράμματα. Η ηθοποιός Mindy Kaling δήλωσε «Ποτέ δεν ένιωσα τόσο άσημη στη ζωή μου. Μπορεί να έχω κάνει μια μικρή καριέρα, αλλά ξέρετε τι σημαίνει να είσαι δίπλα στη Sandy και την Kate? Τις περισσότερες μέρες οι τεχνικοί/ καμεραμάν/ στυλίστες μου έλεγαν: “E, sorry μήπως μπορείς να κάνεις πιο πέρα? Ποια είσαι; Η βοηθός της Sandy? Της φέρνεις το τσάι της? «Κάνε λίγο στην άκρη!» Ούτε που καταλάβαιναν ότι και εγώ είχα ρόλο στην ταινία!

    Παρόλα αυτά η ίδια δήλωσε ότι ούτε προσβλήθηκε ούτε ντροπιάστηκε ή ένιωσε άσχημα. Αντίθετα είπε « Ένιωσα τόσο τυχερή που ήμουν μέρος αυτού του μοναδικού cast από ηθοποιούς που χρόνια τώρα έχουν αποδείξει την αξία τους που με χαρά, θα ήμουν και η βοηθός της Sandy αν μου το ζητούσε!»

  9. @Celia δεν αφορά τα γνωστά καταστήματα hondos.Ο ένας απο τα 5 αδέρφια της γνωστής οικογένειας είχε κάποια καταστήματα στην κατοχή του ως μερίδιο με καλλυντικά αλλά και γενικότερα ήδη που έχουν κλείσει εδώ και χρόνια όπως το Hondos στη Νεα Ιωνία η εκείνο επι της Πατησίων στην πλατεία Αμερικής.Απλώς φαίνεται οτι τώρα οριστικοποιήθηκε η πτώχευση.Λύσσαξες με την ηλικία σου και όχι τίποτε άλλο έχουμε εκτεθεί και εμείς που λέμε οτι είμαστε συμμαθητές σου.

  10. @Panos

    …….

    “Λύσσαξες με την ηλικία σου και όχι τίποτε άλλο έχουμε εκτεθεί
    και εμείς που λέμε οτι είμαστε συμμαθητές σου.”

    Xαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχχααχ!!!

    Κλαίω, κλαίω από τα γέλια, πολυ αγαπημένε!! Να’σαι καλά!! Να’σαι καλά!!!!!

  11. @Panos, καλόν μήνα να έχεις…ακόμα κι έτσι, εμένα μου κακοφαίνεται…σ’ αυτά τα καταστήματα αγόρασα τα πρώτα μου ”επώνυμα” αρώματα,πειραματίστηκα με το μακιγιάζ…κι εσύ με κορο’ι’δεύεις…σα δε ντρέπεσαι,λέω γω… καλά, εσύ είσαι πρωτοετής κι εγώ τελειόφοιτη,βρε….χαχαχα….εντάξει,ευχαριστημένος;;;

  12. ….επίσης, κοίτα να διαβάσεις για το διαγώνισμα του Σεπτέμβρη γιατί εγώ τούτο το καλοκαίρι τον νου μου μόνο στο διάβασμα δεν τον έχω…κάνε και κανένα σκονάκι γιατί πίσω σου θα κάτσω…να το ξέρις…μην με εκθέσεις στην κυρία…και να θυμάσαι, τα αγαθά copies κτώνται…χοχοχο…

  13. @Celia Άστα αγαπημένη φίλη εδώ που έχουμε φτάσει να λέμε πάλι καλά που υπάρχουν ακόμα κάποια μεγάλα καταστήματα γιατί το μέλλον θα είναι ζοφερό…
    Τι να μου κάνει το πρωτοετής τώρα μετά την ψυχρολουσία που μας έδωσες με την ηλικία? χαχαχα τον εξέθεσες τον γαμπρό και τώρα θα τον πάρεις θες δεν θες.
    Φιλιάααα…καλές διακοπές!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.