Celebrity: H Kate Blanchett είναι η Hela!

 

catecate111

 

 

Hela, η Θεά του Θανάτου. “Ποιος Θεός είπαμε ότι είσαι εσύ;” ρωτάει τον Thor η Hela σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ταινίας «Τhor: Ragnarok”  που σύντομα θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες.

 

 

Δεν χρειάζεται να πούμε ποιος θα είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο ενδιαφέρον ρόλος στο νέο εγχείρημα της Marvel, αλλά και η ίδια η Kate δήλωσε ότι μάλλον πείστηκε να πρωταγωνιστήσει,  εξαιτίας  των 3 γιών της- φανατικοί των συγκεκριμένων  ταινιών. Φυσικά Kate είναι αυτή και το έγκυρο  DigitalSpy  ήδη την  ονόμασε «η καλύτερη κακιά της Marvel, ever!”

 

 

kate-hella-2

 

 

kete-hella-3

 

“Τράβηξα τα πάνδεινα για να χωρέσω σε αυτό το «φρικτά σφικτό» κοστούμι του ρόλου» δήλωσε η 48χρονη η οποία γυμναζόταν καθημερινά με τον  Luke Zocchi τον personal trainer του Chris Hemsworth «Θα ξαναβρώ τη φόρμα μου, όταν ξαναρχίσω να τρώω hamburgers», είπε χαριτολογώντας στη συνέντευξη τύπου που έδωσε στη Comic Con.

 

 

kate-blanchett-2

 

 

 

Το πιο juicy για μας τώρα είναι η αγνώριστη και εξαιρετικά εκλεπτυσμένη Kate η οποία για τις ανάγκες του ρόλου φοράει κατάμαυρη περούκα, και βάφει μάτια, νύχια και και χείλη σε dark και μαύρες αποχρώσεις- ένα huge make up trend για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2017-18.

 

 

 

kate-hela-3

 

 

 

Και επειδή δεν κρατιέμαι παρακάτω ένα πολύ sneak peak από Look Book με αυτές τις dark τάσεις μακιγιάζ που θα κυριαρχήσουν το Φθινόπωρο και το Χειμώνα.

 

Το make up Look Book,  θα είναι μαζί μας τον Σεπτέμβριο.

 

 

sneak-peak-1

 

 

sneak-peak-2

 

 

Αναγνωρίζετε πιο είναι;

 

 

21 Σχόλια
  1. H Καγιά… νομιζω?
    Θεά η Kate πάντα και με κάθε τρόπο!

  2. @marianna: Ναι, ναι, μαύρο και στα χείλη. Αν μπορείς να το υποστηρίξεις γιατί όχι; Κούκλα η Kate και με αυτό το χρώμα.

  3. Μου αρέσει και με μαύρα μαλλιά η Kate.Το μαύρο στα χείλη είναι extreme αλλά αν το θέλεις γιατί όχι; Τώρα άν σου ταιριάζει χμμ δύσκολο.Αν είσαι πολύ άσπρη δεν νομίζω να σου ταιριάζει,αν είσαι πολύ μελαχροινή σε μαυρίζει ακόμα πιο πολύ.Κάπου στο ενδιάμεσο;

  4. Θεά με το μαύρο μαλλί και το look αυτό η Μπλανσετ, το υποστηρίζει τέλεια! Βέβαια πάντα μου άρεσε πολύ σαν ηθοποιός και σαν εμφάνιση αλλά τη λάτρεψα όταν την είδα στον Μπενζαμιν Μπατον!Όσο αφορά την ερώτηση νομίζω είναι η Καγια για Radiant

  5. Απλα αγαπωωωω Kate!!! Οτι και να παιξει ειναι φοβερη!!
    Την βαζω μπορω να οω μαζι με την αλλη αγαπημενη Μεριλ
    Στριπ!!
    Φετος απο την Marvel τρελαθηκα απο την χαρα μου οταν
    γυριστηκε η ταινια με την Wonder woman!!!!
    Τωρα απο μοδα 17_18 κατι πηρε σε darkkkk το ματακι μου
    περιμενω να ερθει οΣεπτεμβρης να τα πουμε!!!
    Το teaser με την κουκλα Καγια ευκολακι @Τζουλια μας εχεις
    αφησει πολυ χαλαρες βλεπω!! Βεβαια διακοπες ειμαστε πρεπει
    να ξεκουραστουμε …Οταν επιστρεψουμε στα θρανια ειμαι σιγουρη
    Πως και πως θα μας περιμενεια χαχαχαχαχ

  6. Καλημέρα από Ελλάδα!! Ψήνομαι κι εγώ μαζί σας τώρα και περιμένω το ΣΚ που θα καταφέρω να βρεθώ στην παραλία μετά από 4 ολόκληρα καλοκαίρια και να βγάλω το άχτι μου. Έχω αγοράσει και μισό φορτηγό αντιηλιακά !!
    Η Kate είναι πολύ αγαπημένη μου ηθοποιός και πιστεύω αυτός ο ρόλος της πάει γάντι!! Το μακιγιάζ επίσης τέλειο !! Θα συμφωνήσω κι εγώ για την ευκολία του τεστ και πιστεύω ότι μας έχεις πολύ χαλαρά!!!
    φιλιά πολλά!!

  7. @SofiaT: Περαστικά αγαπημένη! Ελπίζω να είσαι καλύτερα και η ιωσούλα να έχει πάει στο καλό!

  8. @όλες: Ε, ναι ευκολάκια τώρα, τι να σας κάνω Αυγουστιάτικα? Όπως λέει και η Maryl, ο Αύγουστος είναι η Κυριακή του χρόνου, δεν είναι για “δύσκολα”.

  9. @τζ ευτυχώς αρχίζω να γίνομαι καλητερα επιτέλους! Να αρχίσω να κάνω και κάνω μπάνιο
    να πάρω χρωματαακι γιατι με βλέπω αγκαλιά με τα αυτομαυριστικα να περνούν φωτιά!!!
    Να σου πω την αλήθεια αυριο θα δοκιμάσω για πρώτη φορά το οργανικό αυτομαυριστικο
    Tan organics ¨εχω διαβάσει πολυ καλα σχόλια!! Ε αν ειναι να βγω στην παραλία να ¨εχω λιγοοοοο
    χρωμα!! Χαχαχαχαχ

  10. @SofiaT: Δεν βγάζω ούτε γάμπα έξω, χωρίς self tan. Το έχω πει αυτό, εδώ και χρόνια εδώ μέσα. Please,please, please, μην ξεχάσεις να μου γράψεις αν σου άρεσε και αν είναι καλό το Tan Organics!!

  11. Μ’αρέσει η Kate και ως ηθοποιός και ως γυναίκα.Τώρα που τη βλέπω με σκούρο μαλλί νομίζω την προτιμώ περισσότερο έτσι.
    Μουτςς
    ΥΓ.Η Βίκυ Καγιά.(Σας έχω πει για το κόλλημα που έπαθα με το shopping star?)

  12. …καλησπέρα σε όλες-και στις fun του shopping star ιδιαίτερα…χαχαχα….ανυπομονώ να έρθει ο χειμώνας …ή έστω το φθινόπωρο ….αγαπώ περισσότερο τα σκούρα χρώματα στο μακιγιάζ…στα χείλη περισσότερο γιατί στα μάτια προτιμώ κάτι πιο ”διακριτικό” να το πω…αλλά σε χείλη και νύχια ,αγαπώ gothic style.

  13. @Ju αυτό έλειπε να μην σε ενημερώσω!!!
    Και πολυ σύντομα μάλιστα!!!

  14. δια χειρός Χαρίτου βεβαιως βεβαιως!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.