Άρωμα: Twilly d’Hermes

hermes-twilly-d-hermes-open

 

Τυλιγμένο με χάρη γύρω από το λαιμό, δεμένο στον καρπό σαν βραχιόλι,  ή σαν μαντήλι στο κεφάλι – σκεφτείτε Grace Kelly – το Twilly scarf του Hermes είναι ένα από τα πιο iconic και εκλεπτυσμένα αξεσουάρ των τελευταίων δεκαετιών.

 

Και τώρα υποδεχόμαστε το Twilly d’Hermes τη νέα αρωματική δημιουργία του οίκου δια χειρός Christine Nigel φυσικά με έμπνευση από το διάσημο μαντήλι.

 

«Το Twilly d’Hermes είναι ένα χαρούμενο, λαμπερό και άκρως θηλυκό άρωμα που απευθύνεται στις millenials τη νέα γενιά των Hermes aficionados αλλά και σε κάθε γυναίκα που χαράζει το δικό της μονοπάτι» σύμφωνα με τον οίκο.

 

hermes_twilly-d-hermes3

 

 

Τρεις βασικές νότες, ginger, tuberose και σανδαλόξυλο ξεδιπλώνουν ένα άρωμα που ενώ ξεκινάει γλυκά σιγά – σιγά «ωριμάζει» και γίνεται πιο έντονο και θερμό μόλις ζήσει για λίγο πάνω στο δέρμα.

 

 

Ένα άρωμα με προσωπικότητα Hermes.

 

 

 

hermes-2

 

 

 

 

 

7 Σχόλια
  1. Yπεροχο μπουκαλακι ?Ανυπομονω να το δοκιμασω !!!

  2. Καλή μας επαναφορά! Μου λείψατε…
    Το βίντεο συνταιριάζει παρελθόν και μέλλον σε μία γραμμή παραγωγής χαράς. Μερικές φορές δεν μπορείς να περιμένεις κάτι λιγότερο.

  3. @Amalia: Ξεφεύγει εντελώς από το “βαρύ”, “classic” Hermes και αγγίζει και πολύ νεότερες ηλικίες που είναι και το ζητούμενο. Και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ! Τα καπάκια- καπελάκια, σούπερ! Μέχρι παιγνίδι μπορεί να γίνει(επηρεάζομαι μου φαίνεται από τις ηλικίες γύρω μου.. πολύ δεκάχρονο έχει πέσει φέτος..)

  4. Πολύ όμορφο μπουκάλι και από την περιγραφή και το άρωμα πρέπει να είναι το ίδιο όμορφο

  5. φαίνεται πολύ σπιρτόζικο και ζεστό άρωμα..για την διάρκεια και για το φίνο αρώματος ο hermes αποτελεί εγγύηση…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.