Art: Η νέα έκθεση της Aqua Gallery στην Σαντορίνη

Art Hotel

 

Στις 26 Αυγούστου έγιναν τα εγκαίνια της νέας έκθεσης με τίτλο “THINK OF ME”,  στην Aqua Gallery του Art Hotel, στη Σαντορίνη.

 

Στελέχη της Aqua Vista Hotels, λάτρεις της Τέχνης, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και επισκέπτες του νησιού απόλαυσαν τη νέα έκθεση, η οποία διοργανώθηκε από την Aqua Gallery σε συνεργασία με την εικαστική πλατφόρμα #Rest@rt και υπό την καθοδήγηση της γλύπτριας και Art Manager της Aqua Vista Hotels Κέλλυς Αθανασιάδου.

 

Aqua Gallery_02

 

Aqua Gallery_01

 

Η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, μιλώντας εκ μέρους του Ομίλου σχολίασε: «Αυτή είναι η τρίτη έκθεση που διοργανώνεται στην Aqua Gallery του Art Hotel μέχρι στιγμής και φαίνεται ότι ο χώρος αυτός μετατρέπεται σε έναν αγαπημένο προορισμό Τέχνης και πολιτισμού, γεμίζοντας χαρά και ικανοποίηση όλους εμάς στην Aqua Vista Hotels. Υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες που προωθούν νέες μορφές Τέχνης, ο Όμιλος στοχεύει πάντα στη δημιουργία μιας ανεπανάληπτης εμπειρίας διαμονής με κάθε μέσο».

 

Η έκθεση, τη διεύθυνση της οποίας επιμελήθηκε ο Δημήτρης Λαζάρου με τη σύμπραξη του ιστορικού Τέχνης Κωνσταντίνου Βαφειάδη θα είναι επισκέψιμη για το κοινό σε 24ωρη βάση μέχρι τις 4 Οκτωβρίου.

4 Σχόλια
  1. Τέτοιες ενέργειες είναι πραγματικά εντυπωσιακές.. Και όταν λαμβάνουν μέρος σε ένα εκπληκτικό νησί όπως η Σαντορίνη αποκτούν άλλο νόημα!

  2. Τα έργα τέχνης ζωντανεύουν την ιερή ώρα της επικοινωνίας τους με το κοινό. Στην Ελλάδα της παρελθοντολαγνείας, είναι μεγάλης σημασίας να δίνεται βήμα στη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία.

  3. Μπραβο σε όποιον το σκέφτηκε και σε αυτούς που το οργάνωσαν!!! Υπεροχοοοο

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.