2017.18 DUKAS Fall Winter Collection (και το furry shoe trend)

dukas-open-post

 

3 D Ταρταρούγα, Fire Red και Perla Tan αποχρώσεις, πλαισιώνονται από Mαύρες Glossy, Velvet και OpaqueΥφές.

 

Λεπτομέρειες από χνουδωτά βιζόν (οι γούνες στα παπούτσια είναι η must τάση της σαιζόν) έντονες καμπύλες και corset θηλυκά δεσίματα. Βολάν, χρυσά details και μεταλλικά φινιρίσματα προσθέτουν luxury διάθεση τόσο στα cocktail booties όσο και στα all day flats.

 

New Entry, τα twist heels.

 

Αυτή είναι η νέα collection DUKAS F/W 2017.18

 

 

 

doukas-1-2

 

 

 

 

doukas-2

 

 

 

doukas-3-2

 

 

 

 

doukas-4

 

 

 

doukas-5

 

 

 

doukas-6

 

 

 

 

doukas-7

 

 

 

doukas-8

 

 

 

 

doukas-9

 

 

 

doukas-10

 

 

 

 

doukas-10-2

 

 

 

 

dukas-11

 

 

 

 

dukas-12

 

 

 

 

dukas-13

 

 

 

 

dukas-14

 

 

 

 

 

Είπα για furry λεπτομέρειες πιο πάνω και παρακάτω φωτό από τα runways, Coach 2017 F/W, Miu Miu 2017 F/W, Prada 2017 F/W.

 

 

 

furry-shoes-open-

 

 

 

Τι λες γι αυτό το trend που φέτος επέστρεψε ακόμα πιο δυναμικά από πέρυσι, SofiaT? Να το υιοθετήσουμε;

 

Πάντως μου άρεσε πολύ αυτό παρακάτω του Philip Lim, απλό και chic,

 

philip-lim

 

Της Celine, είναι fun

 

 

 

celine

 

 

Της Miu Miu,  το συγκεκριμένο θα μου άρεσε με skinny jeans

 

 

miumiu2

 

Αλλά και στο high street φυσικά η τάση,

 

 

όπως αυτά των Zara (ωραίο χρώμα)

 

zara

 

 

 

και αυτά των H&M

 

H&M

 

 

Να και ένα Pinterest worthy για σένα Sofaki. Πως σου φαίνεται;

 

 

 

2017furry-shoes

 

 

 

 

 

16 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!!
    @Τζουλια ενα θα σου πω !!!! Απο τον τίτλο του άρθρου και μόνο ήξερα οτι για μενα χτυπάνε
    οι καμπάνες!!! Χαχαχαχαχ
    Τώρα όσο αφορά τα γουνάκια…. Εγώ τα λατρεύω!!! Τα έχουμε φορέσει/κρατήσει σε γιλέκα ,τσάντες κ.λ.π
    Το νεο trend ,δηλαδή το γουνάκι στα παπούτσια σε ολες τις κατηγορίες με βρίσκει λίγο προβληματισμένη,
    θα εξηγήσω γιατι.Απο την μια θα το λατρεύω σε ενα μποτακι η σε ενα slip on η σε ενα ξωφτερνο παντόφλε παπούτσι μέχρι εδω καλα,εκεί που δεν θα το φορούσε εκτος σπιτιού ειναι τα pool slides με γουνιτσα!!!θα τα φορούσα βέβαια με μεγαλη ευχαριστήσει στο σπίτι!!!
    Για το Pinterest pin σου καταπληκτικό !!! Θα σου το κλέψω!! Χαχαχαχαχ
    Κάποια στιγμή μάλλον κάτι πρεπει να κάνουμε γιαυτο….

  2. Παρασύρθηκα και δεν ανάφερα ποσο πολυ μου αρεσει η νεα συλλογη του Duka!!!
    Αγαπημένα πολυυυ για μένα τα αρβύλακια και χαίρομαι δίπλα γιατι ειναι πολυυυ τάση φέτος!!!

  3. @SofiaT: Nα, για κάτι τέτοια σχόλια χαλάλι τα ξενύχτια μου να γράφω post και να ψάχνω φωτογραφίες. Αλλά όταν το είδα αυτό το παπουτσάκι, πέταξα από τη χαρά μου γιατί ήξερα ότι θα σου άρεσε! Φυσικά και να το “κλέψεις” αυτός ήταν ο σκοπός μου!

    Για τις furry λεπτομέρειες φυσικά συμφωνώ με όλα. Φαντάσου πισίνα, 36 βαθμούς Κελσίου και εμείς με τα γουνάκια. Δύσκολο φίλη μου, δύσκολο.

    Τα pool slides θα γίνονταν tongue slides όλο και κάποια γλώσσα θα “γλίστραγε” και θα τα “ακούγαμε” από τα bb boys.. όχι ότι θα μας ένοιαζε αλλά λέμε τώρα.. χαχαχαχχα!!

  4. @SofiaT No 2:

    Αλλά για περίμενε!! Για περίμενε!! Κάτι σκέφτηκα! Τα all time most κακόγουστα booties δεν είναι άλλα από τα Ugg με γούνα μέσα και πολλές φορές και απ έξω! Και αυτά κυκλοφόρησαν για τους surfers για να βάζουν μέσα τα ποδαράκια τους και να μην κρυώνουν μετά τα κύμματα και το surf τους….

    ΤΕΛΕΙΑ! ΤΕΛΕΙΑ!! Θα τα βάλω και στο pool και ας τολμήσει κάποιος να βγάλει άχνα!

    Καλά δε λεω??

  5. Kαλημερα Αλλη μια που δεν αγαπα τα γουνακια στα παπουτσια. Πιστευω οτι λογω ελλειψης ιδεων πετανε κατι και ακολουθουν τυφλα οσες θελουν να τις λενε μοντερνες. Οχι το να ακολουθεις την μοδα δεν σημαινει παντα οτι εισαι καλογουστη Το αντιθετο θα ελεγα μαλιστα. Οσο για τον Δουκα εχει βγαλει και καλυτερα σχεδια αλλα τα περισσοτερα απο αυτη την συλλογη ειναι πολυ ομορφα.

  6. Τζούλια, να σε δω με UGG παντοφλάκι στην πισίνα και τι στον κόσμο…από τα γουνάκια -ενώ τον χειμώνα τα τιμώ σε πολλές εκδοχές(τσάντα,μπότα,ρούχο…πονπον γενικά- καλοκαιριάτικα δεν ξετρελάθηκα…έχω κάτι πιο εναλλακτικό https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/20637803_1638474716162696_2573494398060840961_n.jpg?oh=6e84117b5972a1d0d8f455c83210b3aa&oe=5A601E82
    Επίσης, έχω ίδια σχεδόν biker boots μ’ αυτά στην πρώτη φωτό αλλά δεν είναι DUKS…πειράζει;;

  7. …τώρα είδα και τη φωτό από το runway της ΜΙU MIU F/W 2017….έχω ακριβώς τα ίδια γούνινα μποτο-καλτσο-παντοφλάκια για μέσα στο σπίτι εδώ και κάτι χρόνια τώρα…είμαι πολύύύύ μπροστά…χαχαχα…

  8. Ελπίζω τουλάχιστον τα γουνάκια να είναι συνθετικά και όχι από αληθινό τρίχωμα ζώου, γιατί σε αυτήν την περίπτωση βγάζω από το τσεπάκι κόκκινη κάρτα.
    Υ.Γ. Τα δύο πρώτα μποτάκια (ειδικά το δεύτερο με τις λεπτομέρειες) μίλησαν πολύυυυυυ βαθιά στην καρδιά μου. Ήδη τα φαντάζομαι με φόρεμα και κολάν. Αργεί πολύ ο χειμώνας?

  9. Αυτή η furry shoe trend νομίζω γράφει το ονοματάκι μου πάνω 😉 Το καλοκαίρι δεν αντεξα και αγόρασα ένα ζευγάρι παντοφλάκια με μπορντό γουνίτσα για την παραλία που δεν τα έβγαλα από πάνω μου! Οσο για τα φοβερά παπούτσια του Δούκα,κάθε φορά που περνάω από τη βιτρίνα τους στη Γλυφάδα,αφού αναστενάξω 10 φορες,τραβαω και μερικές φωτογραφίες γιατί προς το παρόν,μονο μεσω φωτογραφιών μπορω να τα θαυμάζω!

  10. Υ.Γ. εννοείται μόνο οικολογική γούνα,ούτε διανοούμαι οτι κάποια με εστω λίγο οικολογική συνείδηση,θα μπορούσε να φορέσει αληθινη..

  11. @Λίτσα, χαχαχα…το καλύτερο σχόλιο μακράν….κόντεψα να πέσω απ’ την καρέκλα απ’ τα γέλια….

  12. Είπα κι εγώ να σχολιάσω, αλλά έφτασα στο σχόλιο της Λίτσας μας και… δεν έχω κάτι άλλο να πω. Σεβασμός στη συνδυαστική σκέψη!

  13. Ωραία τα παπούτσια αλλά περπατιούνται αυτές οι τακουνάρες;Το γουνάκι είναι ωραίο αλλά θέλω να είναι καλής ποιότητας και όχι κατσιασμένο.

  14. @Marianna: Ε, ναι φυσικά αν αποφασίσεις να ακολουθήσεις το furry trend η ποιότητα πρέπει να είναι πολύ καλή, αλλιώς μιλάμε για τσαρούχια και τσολιάδες όπως είπε και η Litsa.

    Για τα τακούνια, νομίζω ήταν ο Jimmy Choo που είπε “αν δεν πονάς, δεν φοράς καλά παπούτσια”. Εγώ τα λέω τακούνια στάσης και σταθμευσης. Δηλαδή: τα φοράω, μπαίνω στο αυτοκίνητο, παρκάρω έξω από το ρεστοραν, κάθομαι στην καρέκλα, φεύγω από το ρεστοράν και το αυτοκίνητο με περιμένει απέξω, φτάνω σπίτι,τα βγάζω.

    Καλά κάποτε φόραγα 15ποντα και έκανα τετράωρο shopping στην Oxford Street.. Αχ.. οι παλιές καλές τακουνάτες από το πρωί έως το βράδυ εποχές..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.