Tom Ford: 100 κραγιόν Boys & Girls

tom-ford-boys-and- girls

 

 

 

100 νέα κραγιόν σε ειδικό μέγεθος για το τσαντάκι, με 50 αντρικά ονόματα και 50 γυναικεία ονόματα λάνσαρε πρόσφατα ο Tom Ford δηλώνοντας ότι τα ονόματα τα εμπνεύστηκε από προσωπικούς του φίλους και συνεργάτες.

 

Φαντάζομαι ότι τη θυμάστε αυτή τη συλλογή που την είχαμε δει πριν περίπου 2 χρόνια εδώ.

 

Τα tubes με τα ονόματα των αγοριών είναι σε καφέ απόχρωση ενώ αυτά των κοριτσιών σε λευκή απόχρωση και στη συλλογή ήρθαν να προστεθούν και άλλα ονόματα με νέα χρώματα, αφού η σειρά εμπλουτίστηκε για τα καλά.

 

 

tom-ford-beauty-fall-2017

 

 

Δε με ακούτε και τόσο χαρούμενη σήμερα γιατί  όταν έφτασα στο γράμμα J, είδα μεν όνομα  Joan αλλά και Julianne (προφανώς από την αγαπημένη του Moore) αλλά δεν είδα Julia. Δε συμβιβάζομαι κυρίες μου, δε συμβιβάζομαι.

 

 

insta-tom-ford

 

 

Anyway, να η Joan παρακάτω και ακολουθούν και κάποιες άλλες και άλλοι. Που ξέρετε; Μπορεί να βρείτε και το δικό σας όνομα αφού από ότι είδα υπάρχει ακόμα και Lena.

 

 

 

Joan

 

 

50851_LIPS_GIRLS_JOAN_V1

 

Alain

 

Alain

 

Amber

 

amber

 

 

Lena

 

50851_LIPS_GIRLS_LENA_V1

 

 

Carolyn

 

50851_LIPS_GIRLS_CAROLYN_V1

 

 

Charles

 

 

T31H-0E_LIPS_BOYS_CHARLES_2017

 

Connor

 

T31H-97_LIPS_BOYS_CONNOR_2017

 

Dakota

 

50851_LIPS_GIRLS_DAKOTA_V1

 

 

Federico (Θεός, όχι ο ίδιος το κραγιόν που είναι και νέα προσθήκη)

 

 

T31H-98_LIPS_BOYS_FEDERICO_2017

 

 

 

 

Boys & Girls λεγόταν το πιο πετυχημένο solo album του Bryan Ferry, από το οποίο είμαι σίγουρη ότι εμπνεύστηκε ο Τι Εφ. Αφού λοιπόν με απογοήτευσε μη διαλέγοντας το όνομά μου ο πρώτος αγαπημένος, θα στραφώ και εγώ στον δεύτερο, για να πνίξω τον πόνο μου σήμερα. Ο Bryan δε με απογοητεύει ποτέ.

 

 

 

 

(ναι, ναι θα έρθουν και εδώ τα Boys & Girls. Και αυτά και πολλά άλλα και νέα απίθανα αρώματα, μου τα είπε προχθές όλα η Joy-Tom-Ford- girl,  που την είδα σε press lunch)

 

 

20 Σχόλια
  1. Πόσα ΑΑΑΑΑΧ μπορώ να κάνω γι΄αυτη τη συλλογή? Αντε και Παρασκευή σήμερα μπορώ να ονειρευτώ, ότι τα έχω όλα!

  2. @Τζουλια με έβαλες σε περιέργεια σημερα και έψαξα τα ονόματα!!! Να χαρώ τωρα η όχι ?Εχει το όνομα μου!!!!και στο χρωμα που μου αρεσει!!! Τωρα δεν πρέπει να το παρωωωωω?

  3. @SofiaT: Ναι, ναι το είδα, έχεις δίκιο! (είδες πόσο εγωίστρια; Μόνο το δικό μου, έψαχνα…)

  4. @Τζουλια τι λες τώρα!! Αν έψαχνες για ολα τα ονόματα των bbgirls τελειωμό δεν θα είχες!!

  5. Α, ζήλεψα από τη SofiaT και έψαξα για το δικό μου όνομα, αλλά σιγά να μη μου έκανε τη χάρη ο κύριος Tom. Μόνο οι Ramones με σκέφτηκαν και μου αφιέρωσαν ένα κομμάτι! Στο διά ταύτα. Είναι όλα υπέροχα, απίθανες αποχρώσεις, ήταν αδύνατο να διαλέξω ποιο μου άρεσε πιο πολύ! Τα θέλω όλα!

  6. …και στο C δεν είδα Celia αλλά δεν βαριέσαι…in Tom we trust…οι μεγάλες αγάπες καλά κρατούν!!

  7. @Sheena: Το χθεσινο post να φανταστώ οτι ουτε καν το άνοιξες σωστα;

  8. @Celia: Μην παραπονιέσαι. Ολόκληρο άρωμα και ολοκληρωμένη σειρα σώματος θα κυκλοφορήσει σύντομα με το όνομά σου. “Celia”.
    Και θα ειναι και σεξι και αισθησιακή και … μοβ!!?

  9. @Julia: Μα διαβάζω ανελλιπώς bb, ακόμη και αν δε σχολιάσω. Είναι καθημερινή ιεροτελεστία και δεν υπερβάλλω καθόλου. Χτεσινό post δεν είδα πέρα από τις φωτό για την Estee. Τι μου κρύβει το fb? :O

  10. @Sheena: Μια χαρα τα λες οπως παντα. Και εχεις δίκιο. Το χθεσινό post δεν ανέβηκε στο Fb. Ήταν για πολυ “εσωτερική” κατανάλωση. Το κανουμε και αυτό πότε πότε… Θα δεις, θα δεις αν διαβάσεις..

  11. Μία Joan και μία Amber για μένα είναι τα αγαπημένα μου χρώματα!!!

  12. Καλησπέρα κι από μένα!! Πρώτανα σχολιάσω το χτεσινό ποστ που φυσικά δεν θα μπορύσες Τζου να μη γράψεις για τον πολυαγαπημένο Στέφεν! Απόλυτο μυθιστόρημα κακού, ανατριχιαστικό! Το διάβασα / ειδα πολλά χρόνια πριν και φυσικά θα δω και τη νέα έκδοση!
    Όσο για τον φίλο Τομ έχω να πω πολύ ωραία τα κραγιόν του, καταπληκτικά χρώματα και ποιοτητα αλλά τελευταία έπαθα εμμονή με την Pat McGrath και κατέληξα μετά από πολύ σκέψη να παραγγείλω 2 κραγιόν με μια συνάδελφο που πάει Αμερική τέλος Οκτώβρη και θα μου τα φέρει όταν θα γυρίσει.
    Φιλιά πολλά από ένα ηλιόλουστο αλλά ακρως φθινοπωρινό Λονδίνο!

  13. Ω, πώς μου ξέφυγε αυτό! Shame on me! Ναι, κλείνω τα μάτια μου – το “It” με έχει στοιχειώσει και φοβάμαι απίστευτα τους κλόουν. Χωρίς πλάκα. Την Coulrophobia (δε γνωρίζω πώς αποδίδεται η λέξη στα ελληνικά) την έχω στη λίστα με τις φοβίες μου. Το προσπερνάω και πάω να ξαναχαζέψω τα κραγιόν του κυρίου Tom (εδώ πλέον μιλάμε για φετίχ, χαχα)

  14. Τι υπέροχα χρώματα! Μακάρι να μπορούσα να τα αποκτήσω Όλα! ?????

  15. Μπορεί κι εγώ να είμαι παραπονεμένη από τον Tom (διαπράττω ιεροσυλία αυτή τη στιγμή), αλλά έχει το όνομα της μανούλας μου σε ένα όμορφο κοκκινοκοραλί (Zoe), οπότε μπορεί και να τον συγχωρήσω…

  16. Ποιος δεν θα ήθελε μια τέτοια κασετίνα;Στο όνομα θα κολλήσουμε;

  17. Aχ πόσο μου αρέσει αυτή η συλλογή, τι υπέροχα χρώματα!!! Dakota και Federico για εμένα, αγαπώ!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.