Και τι ακριβώς είπες ότι κάνεις; Αυτή είναι ίσως η ερώτηση που έχω ακούσει τις πιο πολλές φορές στην επαγγελματική μου ζωή. Και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο εύκολο να εξηγήσεις σε κάποιον που δεν γνωρίζει, τι ακριβώς κάνει μια Beauty Editor ή αλλιώς Συντάκτρια Ομορφιάς που εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια σε γυναικεία περιοδικά -Cosmopolitan, Diva, Lipstick, Cover Story, In Style, OK! και στο Esquire (γιατί και οι άντρες έχουν ανάγκη ενημέρωσης). «Δηλαδή δοκιμάζεις κάθε μέρα καλλυντικά, κρέμες και αρώματα;» «Εργάζεσαι σε κατάστημα καλλυντικών;» «Είσαι μακιγιέζ;» «Μήπως αισθητικός;» «Ξέρεις να φτιάχνεις μαλλιά;» είναι μόνο κάποιες από τις ερωτήσεις που μου κάνουν.

Και απαντώ: Ναι, ένα μέρος της δουλειάς μου είναι να δοκιμάζω νέα προϊόντα, αλλά ούτε αισθητικός είμαι, ούτε μακιγιέζ, ούτε μαλλιά ξέρω να φτιάχνω (εκτός από τα δικά μου και αυτά όχι πάντα με επιτυχία). Και τα προϊόντα τα δοκιμάζω, για να μπορώ μετά να ενημερώσω εσάς τις αναγνώστριες αυτού του site ομορφιάς. Εκτός όμως από αυτό,η δουλειά μου περιλαμβάνει και πολλά ακόμα. Σχεδόν καθημερινές συνεντεύξεις τύπου, πολλά ταξίδια στο εξωτερικό για διεθνή λανσαρίσματα, καθημερινή επαφή με τις εταιρείες καλλυντικών, συνεχόμενη ενημέρωση για ότι νέο εμφανίζεται στο χώρο. Σε αυτά προσθέστε και την καθαρά δημοσιογραφική δουλειά (έρευνα, συγγραφή κειμένων, φωτογραφήσεις, κλπ..) και έχετε αυτό, που ο χώρος μας ονομάζει, Δημοσιογράφο Ομορφιάς ή Beauty Editor.

Και πλέον μέσα από αυτό το site, εγώ θα είμαι η δική σας προσωπική Beauty Editor που θα βρίσκεται εδώ για να σας ενημερώνει, να σας προτείνει, να ακούει τα σχόλια σας και να απαντάει σε κάθε σας απορία που αφορά σε αυτόν τον χρωματιστό και διασκεδαστικό χώρο.

 

Have Fun!

Τζούλια Κυριλή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.