Μάνι Μάνι το Μανικιούρ στο Hondos Center, Ομόνοιας!

manimanimorepicnew

 

Αν βρεθείς για beauty ψώνια στο Hondos Center στην Ομόνοια κάνε μια στάση για μανικιούρ ή πεντικιούρ στο Mani Mani More.Και να ξέρεις θα σε κεράσουν και καφέ αν έχεις ψοφήσει από το shopping και θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα.

Αν θέλεις να κλείσεις ραντεβού από πριν πάρε τηλέφωνο στο 213 0310145.

Αν έχεις πάει και σου άρεσε γράψε μου το σχόλιό σου! Όποια κάνει το πιο αστείο σχόλιο θα κερδίσει βερνίκια νυχιών σε υπέροχες φθινοπωρινές αποχρώσεις!

Κάνε σχόλιο και κέρδισε 3 βερνίκια νυχιών!

13 Σχόλια
  1. E λοιπόν Ζωή μου επειδή τις ξέρω τις ιδιοκτήτριες θα τους πω να ανοίξουν ένα και στη Χαλκίδα! όσο για σένα μόλις κέρδισες ένα πολύ μοδάτο βερνίκι νυχιών!
    στείλε μου την διεύθυνσή σου και θα το λάβεις σύντομα!!

    Φιλάκια
    η blogger σου!

  2. Beautyblog δεν έχω κάτι να σου πω πάνω σ’ αυτό το θέμα.
    Έχω μια κακιά συνήθεια να τρώω τα νύχια μου. Το ξέρω ντροπή μου!
    Τώρα είμαι στην φάση που προσπαθώ να τα μακρύνω.
    Θα τα καταφέρω αλλά ξέρεις τι παθαίνω? Με το που με ποιάνει άγχος ή νεύρα ξεσπάω στα νύχια μου και κλατς-κλατς τα σπάω και τα τρώω.
    Και να φανταστείς πόσο μ’ αρέσουν τα όμορφα και περιποιημένα νύχια. Το καλύτερο μου είναι όταν έχω νύχια να μου κάνει η αδερφή μου γαλλικό. Να φανταστείς κάθομαι και τα χαζεύω.Γράφω στον υπολογιστή και χαζεύω τα νύχια μου τι ωραία που είναι.
    Αν έχεις κάποια συμβουλή να μου δώσεις πραγματικά θα με βοηθούσες πολύ, αν και ξέρω ότι είναι καθαρά ψυχολογικό.
    Σ’ ευχαριστώ!

  3. Άστα Βίκυ, έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο θέμα με τα νύχια και μάλιστα και χειρότερο γιατί για πολλά χρόνια όχι μόνο τα έτρωγα αλλά από πάνω πείραζα και τις παρανυχίδες και το αποτέλεσμα ήταν νύχια φρίκη… Η κατάσταση τα τελευταία χρόνια έχει καλυτερέψει και θα σου πω τι βοήθησε εμένα μήπως βοηθήσει και σένα: Το συχνό μανικιούρ.
    Δηλαδή όταν άρχισα να κάνω μανικιούρ μια φορά την εβδομάδα ή έστω κάθε δέκα μέρες ήμουν τόσο χαρούμενη με το πόσο πιο όμορφα έδειχναν τα χέρια μου που δεν μου πήγαινε η καρδιά να τα φάω και να τα χαλάσω. Αντίθετα όταν πάλι ξέχναγα, ή βαριόμουνα ή ακόμα και τσιγκουνευόμουνα να κάνω ένα καλό επαγγελματικό μανικιούρ τα νύχια μου επέστρεφαν στην προηγούμενη χάλια κατάσταση τους.
    Τώρα προσπαθώ να βρίσκω χρόνο και πραγματικά τα χέρια μου έχουν καλυτερέψει πάρα πολύ. Το καλό με τα νύχια είναι αυτό που μου είχε πει κάποτε μια πολύ καλή μανικιουρίστ: ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ!!!

    Ελπίζω να σε βοήθησα.

    Φιλάκια

    η blogger σου

  4. Σ΄ ευχαριστώ beauty blog μου.
    Έχεις απόλυτο δίκαιο σ΄ αυτό. Και γω τώρα που είμαι σε φάση που προσπαθώ να μακρύνω τα νύχια μου, τα χω πάντα βαμμένα γιατί αλλιώς θα τα φάω. Τα βάφω σε ένα φυσικό χρώμα και κολλάω στρασάκια, βάζω λουλουδάκια, ίσα ίσα για να τά βλέπω περιποιημένα. Γιατί αλλιώς…

  5. Βίκη όπως πάντα η beauty blog μας έχει δίκιο. Ετρωγα και εγώ όχι μόνο νυχια αλλα και παρανυχίδες σε απελπιστικο βαθμό! Ξεκίνησα μανικιούρ κάθε Σάββατο και από τότε δεν τα έχω αγγίξει ξανά!!!Είναι τόσο ωραία που τα λυπάμαι, επίσης δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιαισθητικό από μισοβαμμένα, φαγωμένα νύχια! Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς!!!

  6. καλα πρεπει να ειμαι πολυ χαζη.Καθε τρεις και λιγο ειμαι στα Hondos στην Ομονοια ξερω το μαγαζι απεξω αλλα εσας δεν σας εχω δει.Εχω χαλασει μισθους εκει αλλα το μανι μανι που ειναι?Και σας ανακαλυψα τωρα που εχω ερθει Υδρα.Μονο εγω μπορουσα να το παθω αυτο.Ραντεβου τον Οκτωβρη!!!

  7. και εγω τωρα σας ανακαλυψα! ειστε στο κέντρο και με βολευει. θέλω να γίνω πελατισσα! θα περάσω σήμερα..

  8. πολύ καλή εξυπηρέτηση, συνέπεια στα ραντεβού.
    Είναι πολύ βασικό να καλύπτεις τις ανάγκες της πελάτισσας, με ευγένεια και χαμόγελο.
    Πολύ βασικός λόγος να το επισκεφτείς είναι ότι το βρίσκεις στην καρδιά της Αθήνας, σε ένα πολυκατάστημα. Έτσι μπορείς να ολοκληρώσεις τον καινούργιο σου ευατό από από την κορυφή…έως τα ΝΥΧΙΑ!!

  9. Καλή σας μέρα!Μα ήθελα να ‘ξερα καμία σας δεν έχει παράπονα?? Μόνο εγώ?? Πολύ χαίρομαι που επιτέλους σας “βρήκα”για να σας τα πω..
    Θα μιλήσω για το mani mani στην Ομόνοια.Μου έχει τύχει αρκετές φορές να είμαι εκεί και να περιμένω μέχρι και μια ώρα ενώ έχω ραντεβού.. Μήπως,να βάζατε ένα 10λεπτό πάνω-κάτω ανάμεσα στα ραντεβού κι όχι “κολλητά”?? Να πω όμως,ότι κάποιες από τις κοπέλες “το έχουν” και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να σε εξυπηρετήσουν και να μην καθυστερήσεις άλλο. Κι αυτός είναι ο λόγος που ακόμη δεν έχω φύγει.. Ευχαριστώ και καλές γιορτές!

  10. Τα καλά είναι ότι συνδυάζεις ψώνια και περιποίηση αλλά υπερεκτιμημένη περιποίηση! 21 ευρώ το πεντικιουρ και οι κοπέλες αγέλαστες, αμίλητες και αισθάνθηκα λες και μου έκαναν χάρη….μεγάλη χάρη τους ούτε μπουρμπουάρ δεν έπρεπε να αφήσω! Κορίτσια να αγαπάτε αυτό που κάνετε αλλιώς κάντε κάτι άλλο!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.