L’Oreal Paris: Περιποίηση με 8 Ευρώ!

TAJ-pot-pnm-200509-new

 

 

Κοίτα, μεταξύ μας αν είσαι εκεί κοντά στα 20, δεν έχεις μεγάλη ανάγκη από κάποιο προϊόν περιποίησης με καμιά τρομερή και φοβερή ενισχυμένη φόρμουλα.Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια καθημερινή ενυδατική και τίμια κρέμα ημέρας που να δροσίζει λίγο το προσωπάκι σου, να σε προφυλάσσει από την μόλυνση και να βοηθάει για να απλωθεί καλά το μακιγιάζ σου όταν θέλεις να κάνεις μακιγιάζ.

Γι αυτό η νέα L ’ Oreal Paris Τριπλή Φροντίδα είναι μια καλή πρόταση για τις ανάγκες σου (που σε αυτή τη φάση δεν είναι και πολλές) και με τιμή στα 8 ευρουλάκια δεν θα τινάξει και το πορτοφόλι σου στον αέρα!

Στην ίδια σειρά θα βρεις και γαλάκτωμα και λοσιόν καθαρισμού και μαντηλάκια ντεμακιγιάζ που όλα έχουν την ίδια τιμή (8Ε)

Πως σου φαίνεται η πρόταση?

TRIPLH-FRONT-GALAKTOMAnew

TRIPLH-FRONT-MANTHLAKIAnew

4 Σχόλια
  1. egw 8elw na rwthsw to e3hs, oles autes oi kremes den barenoun to proswpo?? den exw dokimasei alla den exw akousei kai ta kalutera.. 😀

  2. Ωραία και σωστή η παρατηρησή σου Βάσω μου αλλά εγώ θα σου πω το εξής: Πιστεύεις ότι μια σοβαρή εταιρεία που ξοδεύει εκατομμύρια ευρώ σε διάφορες έρευνες που αφορούν τον τομέα της κοσμετολογίας θέλει να κάνει κακό στο όνομα και την φήμη της?

    Επιπλέον αν πραγματικά δεν πρόσφεραν τίποτα τα συγκεκριμένα προιόντα θα ήταν τόσο τεράστιες οι πωλήσεις τους παγκοσμίως?

    Κοίταξε αυτό που μπορώ να σου πω μέσα από την πείρα μου είναι ότι κανένα προιόν κλεισμένο μέσα σε ένα μπουκάλι δεν πρόκειται να κάνει θαύματα. Θαύματα προς το παρόν κάνει μόνο η ιατρική και η κοσμετολογία δεν είναι ιατρική.

    Παρόλα αυτά για να καταλήξω σε αυτό που με ρωτάς, ναι πιστεύω ότι κάθε γυναίκα μετά τα 18 πρέπει να περιποιείται την επιδερμίδα της. Δεν θα σου πω βέβαια σε αυτή την ηλικία για να δείξει νεότερη αλλά σκέψου το εξής: Όταν φοράς μια απλή για την ηλικία σου ενυδατική κρέμα (όπως αυτή της L’Oreal) πραγματικά προστατεύεις το δέρμα σου και από την μόλυνση της ατμόσφαιρας, και από τις διάφορες κλιματολογικές συνθήκες και τελικά με λίγα λόγια την νιώθεις πιο απαλή και πιο άνετη.

    Για παράδειγμα αν μετά το ντους σου δεν απλώσεις μια κρέμα σώματος το σώμα σου δεν θα είναι τόσο απαλό όσο αν δεν βάλεις μετά μια κρεμούλα.

    Το ίδιο ουσιαστικά ισχύει και για το πρόσωπό σου και μάλιστα ακόμα περισσότερο γιατί αυτό το καημένο είναι εκτεθημένο χειμώνα καλοκαίρι ενώ το σώμα σου τις περισσότερες ώρες της ζωής σου είναι καλυμμένο.

    Τι λές; Σου έλυσα την απορία;

    Πολλά φιλάκια

    Η beauty expert blogger σου!

  3. mmmm malista!! eipame g enudatwsh swmatos, proswpou… exeis na m dwseis kai 2-3 enallaktikes proiontwn g enhdatwsh sta mallia?? perimenw! 😀 filia!

  4. Σύντομα όλες οι προτάσεις για υπεροχα ενυδατωμένα μαλλιά καθώς και ένα νέο προιόν που μόλις έφτασε στην Ελλάδα και είναι το καλύτερο ever!!

    Stay tuned Vaso!

    Φιλάκια
    Η blogger σου

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.