Η Κυρία Essie Weingarten, δημιουργός της “Essie”

Essie

 

Όπως φαντάζομαι και εσείς, έτσι και εγώ παρόλο που πάντα μου άρεσαν τα βερνίκια Essie και η μεγάλη τους ποικιλία σε αποχρώσεις ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι το όνομα Essie δεν είναι τυχαίο αλλά είναι το όνομα μιας πανέξυπνης γυναίκας.

 

Σας παρουσιάζω την Essie Weingarten την δημιουργό πίσω από την εταιρεία κολοσσό η οποία το 1981 σε συνεργασία με έναν χημικό έφτιαξε 12 βερνίκια νυχιών τα δειγμάτισε μόνη της στο Λας Βέγκας και σήμερα είναι η ιδιοκτήτρια μιας από τις μεγαλύτερες μάρκες που κυριαρχούν στους επαγγελματικούς χώρους μανικιούρ και πεντικιούρ!

 

Αν πάντως σας αρέσουν τα νούμερα ακούστε αυτό: Τα βερνίκια της υπάρχουν σε περισσότερους από 250.000 επαγγελματικούς χώρους και spa σε 95 χώρες – είπατε κάτι?

 

essie-celebrities

 

Πρόσφατα η Essie Weingarten ήρθε στην Αθήνα για να παρουσιάσει την νέα της κολεξιόν και η Νόνη Δούνια, η Νίκη Κάρτσωνα και η Χριστίνα Αλούπη δοκίμασαν τα 3 νέα βερνίκια της συλλογής. Η Νόνη δοκίμασε το Lolipop ένα ζωηρό κόκκινο, Νίκη το Rock Candy, ένα απαλό τρυφερό ροζ και η Χριστίνα το Mint Candy Apple ένα πρωτότυπο ανοιχτό πράσινο.

 

Τα βερνίκια Essie κοστίζουν 10Ε και μπορείτε να τα βρείτε σε επαγγελματικούς χώρους μανικιούρ-πεντικιούρ

 

 


essie-n

1 Comment
  1. Τα βερνίκια Essie είναι απίστευτα!Το ξέρω είναι ακριβά σε σχέση με τα υπόλοιπα, αλλά στρώνουν τέλεια χωρίς να κάνουν γραμμές, διαρκεί το χρώμα πάρα πολύ και στεγνώνουν γρήγορα. Εγώ έχω το απαλό ροζ (Νο 384) και το χρησιμοποιώ και για γαλλικό αλλά και έτσι μόνο του για να φαίνονται τα νύχια μου περιποιημένα.
    Αξίζει να τα δοκιμασετε!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.