Korres Goes To Hollywood!

korres-lip-butter

Τα προϊόντα Κορρέ σκίζουν στην Αμερική και μας κάνει όλους περήφανους το γεγονός ότι επιτέλους μια ελληνική μάρκα προϊόντων έχει την αναγνώριση που της αξίζει. Το τελευταίο νέο που μάθαμε είναι ότι ο πρωταγωνίστριες των διάσημων σήριαλ Greys Anatomy, Desperate Housewives και Gossip Girl λατρεύουν κάποια από τα προϊόντα Κορρέ τα οποία δεν αποχωρίζονται ποτέ!

Από το Grey’s Anatomy η Ellen Pompeo, η Sandra Oh και η Katherine Heigl λατρεύουν τα lip butter σε διάφορες αποχρώσεις

Από το Gossip Girl η Jessica Szohr δεν αποχωρίζεται το μολύβι ματιών Soft Eyeliner Pencil

Η κοκκινομάλλα Marcia Cross πρωταγωνίστρια του Desperate Housewives εδώ και χρόνια είναι πιστή στο παγκόσμιο best seller προϊόν του Κορρέ εδώ και χρόνια την Ενυδατική Kρέμα Hμέρας Wild Rose

jessica-marcia-katherine

3 Σχόλια
  1. Την ενυδατική κρέμα ημέρας wild rose δεν την έχω δοκιμάσει.
    Αυτή που έχω εγώ είναι η κρέμα θυμαρίσιο μέλι που χαρίζει 24-ωρη ενυδάτωση και είναι για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες.
    κάνει πολύ καλή δουλειά, ειδικά τώρα το χειμώνα που με το κρύο νιώθω το δέρμα μου να με τραβάει.
    Θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε για τις βαφές μαλλιών Κορρε?Έίναι καλές, καλύπτουν τις λευκές τρίχες?
    Ευχαριστώ

  2. Εγώ Βίκυ έχω βάψει τα μαλλιά μου με βαφές Κορρέ και θα σου απαντήσω από πρώτο χέρι. Λοιπόν για αυτό που προσφέρουν είναι καλές. Τι θέλω να πω:

    1ο : Γενικά ακόμα και στην εγκυμοσύνη (μετά από τον τρίτο μήνα βέβαια) επιτρέπεται να βάφεις τα μαλλιά σου με τις συγκεκριμένες βαφές πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα έχουν πολύ πιο φυσική φόρμουλα από τις χημικές – άρα είναι πιο ήπιες για τα μαλλιά σου.

    2ο: Ναι, καλύπτουν τα λευκά αλλά για λιγότερες μέρες από τις χημικές βαφές. Μην φανταστείς όμως κάτι τρομερό. Οι χημικές βαφές κρατάνε περίπου 30 με 33 μέρες ενώ του Κορρέ γύρω στις 26 με 28.

    3ο : Τέλος να ξέρεις ότι με αυτές τις βαφές δεν μπορείς να κάνεις τρομερές αλλαγές. Αν δηλαδή είσαι καστανή και θέλεις να γίνεις ξανθιά – δεν υπάρχει περίπτωση να το καταφέρεις. Τα μαλλιά σου μπορούν να ανοίξουν μόνο δύο τόνους παραπάνω και να αποκτήσουν μια λάμψη.

    Πάντως στην ίδια κατηγορία των φυτικών βαφών, πρόσφατα η Apivita παρουσίασε μια σειρά σε πολλές αποχρώσεις. Δυστυχως δεν έχει τύχη να την δοκιμάσω ακόμα και να σου πω τα σχόλιά μου. Αν κάποια από εσας κορίτσια την έχει δοκιμάσει please ενημερώστε και μένα και τη Βίκυ.

    Βίκυ ελπίζω να σε βοήθησα.

    Φιλάκια

    η blogger σου

  3. Σ’ ευχαριστώ beautyblog για τις συμβουλές σου!!
    άμα είναι την επόμενη φορά που θα βάψω τα μαλλιά μου θα χρησιμοποιήσω βαφή Κορρες.
    Έτσι κι αλλιώς τα βάφω στο φυσικό μου που είναι καστανό.
    Και αν δεν είχα λευκές τρίχες δεν θα τα έβαφα και καθόλου.
    Γι’ αυτό σε ρώτησα γιατί δεν θέλω να τα ταλαιπορώ με τις χημικές βαφές.
    Σ’ ευχαριστώ, φιλάκια

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.