Η «άλλη» Beyonce

beyonce2

Μου αρέσει η Beyonce. Μάλλον για να είμαι πιο συγκεκριμένη, μου άρεσε η Beyonce. Γιατί μετά την συναυλία της που παρακολούθησα την Κυριακή μπορώ να πω με σιγουριά ότι πλέον … λατρεύω Beyonce.

beyonce2

Η ιστορία ξεκινά ως εξής: Η Βeyonce  ήρθε στην Ελλάδα για δυο λόγους: Ο πρώτος και προφανής ήταν η συναυλία της. Ο δεύτερος είναι ότι η σειρά ρούχων την οποία δημιουργεί με την μητέρα της Tina Knowles θα υπάρχει πλέον και στην Ελλάδα. Για αυτό τον λόγο λίγο  πριν την συναυλία δόθηκε ένα πάρτι και fashion show  από την εταιρεία Eurostyle Group η οποία από εδώ και στο εξής θα εισαγάγει τις κολεξιόν της.

Οι λίγοι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την Beyonce, την μητέρα της (επίσης μια 55χρονη κούκλα – όπως βλέπεις) αλλά και να πάρουν μια πρώτη γεύση από τα ρούχα που σχεδιάζουν οι δυό τους.

Εγώ, από καθαρή τύχη (ναι απλώς τύχη) ήμουν σε αυτό το πάρτι. Και είδα την Beyonce, (όπως θα καταλάβεις από την φωτογραφία) σε απόσταση αναπνοής.

Και τώρα η εσωτερική πληροφορία: Είναι ένα πανέμορφο κορίτσι 28 ετών όχι ψηλή, γύρω στο 1,65  (εκεί που νόμιζα ότι ήταν τουλάχιστον 1,80) όχι ζουμερή αλλά πολύ λεπτή (εκεί που νόμιζα ότι τα είχε τα πιασίματα της και με το παραπάνω) και με ένα ιδιαιτέρα απλό μακιγιάζ (με έμφαση στο απαλό gloss).

Στην αρχή, αν και βλέπεις ότι είναι μια κούκλα, τίποτα δεν σε προετοιμάζει γι’ αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει: στην συναυλία της, η Beyonce είναι απλώς μια Θεά. Με  κρυστάλλινη φωνή,  συγκλονιστική κίνηση, απίστευτη χορεύτρια, με  μοναδική ζεστασιά προς το κοινό της και πάνω απ ’όλα με μια ταπεινότητα που μόνο ένα αληθινό ΤΑΛΕΝΤΟ μπορεί να έχει.

Συμπέρασμα: Μήπως και οι δικές μας εγχώριες «celebrities» θα έπρεπε να κάνουν  κάποια ιδιαίτερα μαθήματα στυλ και  χαρακτήρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.