Lola by Marc Jacobs: Το μπουκάλι ή το περιεχόμενο;

Mj LOLA dualLR

Το παραδέχομαι λοιπόν. Την έχω πατήσει άσχημα και μάλιστα πάνω από μία φορές. Έχω αγοράσει άρωμα για το μπουκάλι του, ενώ κατά βάθος δεν τρελαινόμουν με την μυρωδιά του.

Τι να κάνουμε συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Αλλά η αλήθεια είναι αυτά τα μπουκάλια ήταν μικρά κομψοτεχνήματα και μου ήταν δύσκολο να αντισταθώ. Μόνο και μόνο που τα έβλεπα πάνω στην τουαλέτα μου, μου έφτιαχναν το κέφι και ας ψεκαζόμουν μετά με το αγαπημένο μου άρωμα – το οποίο ήταν κλεισμένο σε ένα πιο απλό μπουκάλι.

Αλλά να, αν για παράδειγμα δεις ένα μπουκάλι σαν αυτό του καινούργιου αρώματος Lola από τον Marc Jacobs μπορείς να αγιάσεις; Δεν μπορείς. Είναι απλά εκπληκτικό.

Βέβαια ακόμα πιο τέλεια γίνεται η υπόθεση αν τελικά σου αρέσει και σου ταιριάζει  και το περιεχόμενο του συγκεκριμένου μπουκαλιού – πολύ απλά δηλαδή το ίδιο το άρωμα.

Αλλά πες μου τώρα φίλη μου, πως μπορώ να σου περιγράψω μια μυρωδιά;

Για να σε βοηθήσω λίγο θα σου πω ότι είναι βασικά μια λουλουδάτο αφού στα συστατικά του περιέχει πεόνια, τριαντάφυλλο, γεράνι και μόσχο σε συνδυασμό με ροζ πιπέρι γκρέιπφρουτ και ολίγη βανίλια.

Ότι κατάλαβες, κατάλαβες, αλλά εγώ θα σου πρότεινα να πας σε ένα κατάστημα καλλυντικών και να το δοκιμάσεις.

Που ξέρεις; Μπορεί αυτό να είναι το άρωμα των ονείρων σου.

6 Σχόλια
  1. προσωπικα πήρα το daisy tou Marc Jacobs to καλοκαίρι που το μπουκάλι είναι εξίσου εντυπωσιακό-όσο το Lola-και μου άρεσε πάρα πολύ:-))))

    πάντως δεν είναι λίγες οι φορές που το “περιεχόμενο” μας απογοητεύει…και δεν μιλάω απαραίτητα για τα αρώματα…

  2. hey, Vicky έχεις τόσο πολύ δίκιο! Τα φαινόμενα πολλές φορές απατούν … και μετά είναι στο χέρι μας το τι θα κάνουμε..

    Πάντως με ενδιαφέρει να μου πεις αν έχεις δοκιμάσει κάποιο άρωμα τελευταία που σου άρεσε πολύ.

    Περιμένω με αγωνία:))))))

    η blogger σου
    χχχ

  3. απο τότε που ξεκίνησα να φοράω αρώματα, πάντα είχα 2 σταθερά: το καλοκαίρι του Miyake και τον χειμώνα λίγο πιο βαρύ του Dior Poison. την “αλλαγή” την έκανα το καλοκαίρι που μας πέρασε με το λευκό Daisy tou Marc Jacobs που μου άρεσε και -απ ότι μου είπαν- μου πήγαινε πολύ.

    Πάραυτα μπορώ να πω ότι μου άρεσε το νέο της Estee Lauder to Sensuous (Καλά το γράφω?)-καιείχα σκοπό να πάρω ξανά του Marc Jacobs Daisy sto μαύρο μπουκάλι-αλλά φλερτάρω με την ιδέα να πάρω του Marc Jacobs to νέο που προτείνεις το Lola:-))))

  4. Μμμμ, μου αρέσει το γούστο σου… Αν σου αρέσουν τα λίγο πιο ιδιαίτερα τι θα έλεγες να δοκκιμάσεις το νέο άρωμα του Narciso Rodriguez το Essence?

    ‘Οσο για το Lola που ξέρεις; Μπορεί να σου το κάνει δώρο ο Άγιος Βασίλης οπότε μην βιαστείς ακόμα να το αγοράσεις….

    Φιλάκια

    Η blogger σου

  5. Funny Vicky, I also have Daisy, the bottle’s fun and it’s great for the summer, but I don’t think it’s my signature scent, it’s more of a scent for a season. In fact, it’s really hard for me to commit to any one scent – there are so many I love. Lucky you, you’ve found your ‘ones’. I’m happy to have found this season’s – his&her Wood by D-squared – it’s deliciously sensual & stirs my senses whenever I wear it and the bottle is appropriate for this year – it’s our wooden 5th year wedding anniversary, corny I know but hey?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.