Τέλεια Φρύδια, με την μέθοδο της κλωστής

H Βίκυ ρώτησε πριν από λίγες μέρες το beautyblog.gr που θα μπορούσε να βγάλει τα φρύδια της με την μέθοδο της κλωστής κοντά στην περιοχή της. Μένει στο Νέο Ηράκλειο.

 

Λοιπόν Βικάκι, sorry για την μικρή καθυστέρηση!  Τώρα σημείωσε:

 

Στο Mod’s Hair Ελ Αλαμέιν 20 Νέα Ιωνία Τηλ. 210 2724079, για να κλείσεις ραντεβού.

 

Και επειδή τα έμαθα όλα για σένα να ξέρεις ότι κοστίζει 6Ε . Όχι και άσχημα. Εγώ για τα φρύδια μου με το «παραδοσιακό» τσιμπιδάκι πληρώνω 8Ε παρακαλώ!

 

2 Σχόλια
  1. ένα έχω να σου πω: ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!!!!!!!!! και πλέον είμαικαι εγώ με το νέο μου πρόσωπο! τα φρύδια μου πλεόν αγκαλίαζουν το πρόσωπο μου και δεν το πνίγουν:-)))

    έχω ακόμη μια απορία όμως: βλέπω στα διάφορα περιοδικά μόδας (In Style, Elle etc) κάποια μοντέλα που έχουν βάψει τα μάτια τους -και το καπάκι απο το βλέφαρο (δεν ξέρω αν τα λέω και σωστά) γυαλίζει. δηλαδή λες και έχουν βάλει σκιά και μετά το περνάνε με βερνίκι νυχιών???? δεν ξέρω αν το περιγράφω σωστά…
    η ερώτηση μου είναι αυτή η γυαλιστερή σκιά είναι ένα προιόιν? Ή βάζουν την σκιά & μετά περνάνε κάποιο άλλο ποροιόν απο πάνω???

  2. Κατ αρχήν για να απαντήσω σε αυτό που με ρωτάς να ξέρεις ότι οι make up artist κάνουν διάφορα τρυκ για να δώσουν έξτρα γυαλάδα στα μάτια για τις επαγγελματικές φωτογραφήσεις. Ένα από αυτά είναι να περνάνε με λίγο baby oil τα μάτια αφού απλώσουν την σκιά για να κάνουν αυτό το “λουστρίνι” αποτέλεσμα που βλέπεις εσύ. Αυτοί βάουν πολύ λίγο βέβαια αλλά μετά στην επξεργασία της εικόνας υπάρχει ένα θαυματουργό προγραμματάκι που λέγεται Photoshop και το κάνει ακόμα πιο έντονο. (άρα το τελικό που βλέπεις εσύ δεν είναι ακριβώς έτσι…)

    Πριν κάποια χρόνια μια δυο εταιρείες καλλυντικων είχαν βγάλει τέτοια γκλος για τα μάτια αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν πήγαν και τόσο καλά – είναι ένα δύσκολο προιόν.

    Από την άλλη θα σε συμβούλευα να μην δοκιμάσεις την λύση του baby-oil (μια φορά που το έκανα γέλασε το παρδαλό κατσίκι και αναγκάστηκα και ξεβάφτηκα και βάφτηκα από την αρχή) είναι δύσκολο κόλπο.

    Καλύτερα αγόρασε μια όμορφη μεταλλική κρεμώδη σκιά που θα σου δώσει ένα όμορφο αλλά όχι υπερβολικόαποτέλεσμα

    Φιλάκια
    H blogger σου

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.