O προσωπικός κομμωτής της Βικτώρια Μπέκαμ

Θυμάστε πριν από λίγα χρόνια όταν η Βικτώρια Μπέκαμ έβγαλε τα πολυφορεμένα της extensions και εμφανίστηκε με εκείνο το πολύ πετυχημένο καρέ που από τότε έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της?

Λοιπόν ο κομμωτής της είναι ο κύριος που βλέπεις στην φωτογραφία. Ονομάζεται Μπεν Κουκ και εκτός από την Βικτώρια κουρεύει και χτενίζει επίσης τον Ντέιβιντ (αμάν πια αυτό το ζευγάρι- όλα τα κάνουν μαζί;) την Λεόνα Λούις, την Σιένα Μίλερ και πολλές ακόμα πλούσιες και διάσημες.

 

Ben-Cooke

 

 

Ο ίδιος έχει το κομμωτήριο του το οποίο ονομάζεταιLockonego  στην trendy περιοχή Chelsea στο Λονδίνο και αν βρεθείς ποτέ εκεί αγαπημένη και θέλεις ένα κουρεματάκι από τα χεράκια του αυτή είναι η διεύθυνση:

 

394 Kings Road
London
SW10 0LN

Tel: +44.(0) 20 7795 1798

4 Σχόλια
  1. WOW! Beauty log είσαι κα-τα-πλη-κτι-κή!!!!! Τέλειο info! φαντάζομαι βέβαια πως για να κλείσει κανείς ραντεβού μπορεί να είναι και μήνες σε αναμονή αλλά…what the heck! λίγο είναι να έχεις στο cv sou ότι σε κούρεψε ο κομμωτής της Victoria? “Όχι, βέβαια”, απαντώ στον εαυτό μου :-))))

  2. Ναι Βίκυ η αλήθεια είναι ότι πάντα υπάρχει waiting list. Όμως ώς member του beauty blog έχεις πολύ ειδικά προνόμια, οπότε αν ποτέ πάρεις την απόφαση just let us know και δεν θα χρειαστεί να περιμένεις καθόλου για να σε κουρέψει και να σε χτενίσει ο Ben με τα χεράκια του.. :)))))

    Φιλάκια
    Η blogger σου

  3. O Ben ακούω beauty blog…:-))) Στον ενικό με τον Ben, ε? Just kidding:-)) By the way , έχω ραντεβού το απόγευμα για τα φρύδια μου, οπότε i ll keep you -alll gals-posted.

    PS: Me ton Ben?????!!!!!!!!!

  4. Βίκυ γράψε μας οπωσδήποτε πως ήταν η τεχνική με την κλωστή!! Περιμένουμε με αγωνία!!

    χχχ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.