Japonesque Lash Placement Kit: Εργαλείο για την τοποθέτηση των ψεύτικων βλεφαρίδων

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο και πιο σέξι από ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες. Ειλικρινά όσες φορές κάποιος make up artist μου τις έχει βάλει το πρόσωπό μου έχει –  κυριολεκτικά – μεταμορφωθεί.

Μετά δεν χρειάζεται ούτε με την μάσκαρα να παιδεύομε ούτε τίποτα. Μεγάλες βλεφαρίδες, λίγο κόκκινο γκλος και είμαι έτοιμη.

Και θα σου απαντήσω πριν ρωτήσεις: Όχι, οι ψεύτικες βλεφαρίδες δεν φαίνονται καθόλου ψεύτικες, αν ξέρεις να τις βάζεις σωστά και βέβαια επιλέξεις ένα φυσιολογικό και όχι τεράστιο μέγεθος.

gudget-lash

 

Τέλος πάντων τις λατρεύω τις ψεύτικες βλεφαρίδες – τόσο απλά. Αλλά τι να το κάνω; Eίμαι κουλίδου. Έχω αγοράσει δεκάδες κουτάκια, έχω κάνει δεκάδες πρόβες μπροστά στον καθρέφτη, έχω χρησιμοποιήσει την κόλλα της συσκευασίας, έχω αγοράσει άλλη ειδική κόλα (ακόμα περισσότερα λεφτά) και στο τέλος καταλήγω πάντα στο ίδιο αποτέλεσμα: Αποτυχία. Και μετά απλώς τις τραβάω και τις βγάζω και εννοείτε – με βρίζω μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου.

Γι αυτό τις προάλλες που έπεσα πάνω σε ένα καινούργιο γκατζετάκι που δεν το είχα ξαναδεί χάρηκα τρελά μπας και κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και μπορέσω – επιτέλους – να βάζω και μόνη μου ψεύτικες βλεφαρίδες.

Το συγκεκριμένο, όπως το βλέπεις και στην φωτογραφία ονομάζεται Japonesque Lash Placement Kit και λειτουργεί ως εξής: Πιάνει απαλά την ψεύτικη βλεφαρίδα, μετά βάζεις την κόλλα στην άκρη της βλεφαρίδας, πιέζεις ελαφρά και τσουπ! κόλλησε! Το καλό είναι ότι το ίδιο μηχανηματάκι τις βγάζει κιόλας για να μην χρειάζεται τράβηγμα. Επίσης περιέχει και μια θηκούλα όπου μπορείς να φυλάξεις τις βλεφαρίδες για να τις χρησιμοποιήσεις κάποια άλλη φορά

Για να το παραγγείλεις – εγώ θα το παραγγείλω αύριο – πάρε τηλέφωνο στην Αθήνα στο 210 3622626 και αν μένεις στην Θεσσαλονίκη στο 2310 226216.

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.