Beauty Tips: Πόσα κραγιόν πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου;

Lipstick

Trend-Lipstick-RedFull-Stop

 

Δεν είναι ανάγκη να αγοράζεις τα χιλιάδες  κραγιόν για να έχεις από μια απόχρωση κατάλληλη για κάθε περίσταση. Αλλά θα μου πεις ποια είμαι εγώ που μιλάω η οποία έχω αγοράσει δεκάδες νομίζοντας ότι κάποια φορά θα τα φορέσω και έχουν καταλήξει σχεδόν άθικτα στο προσωπικό μου νεκροταφείο κραγιόν. (Ένα χαμηλό  συρταράκι στο μπάνιο μου).

Πάντως για να σε βοηθήσω θα σου πω ότι οι περισσότεροι make up artists λένε ότι κάθε γυναίκα χρειάζεται μόνο τρεις βασικές αποχρώσεις κραγιόν.  Μια nude- απαλή απόχρωση στο χρώμα των χειλιών σου για το πρωί, ένα juicy ροδακινί χρώμα για τα Σαββατοκύριακα  και ένα χρώμα έντονο και πιο σέξι για το βράδυ.

 

Για τη μέρα

Κατά τη διάρκεια της μέρας το μακιγιάζ σου πρέπει να είναι απαλό και σικάτο. Τα φώτα των γραφείων και γενικά των χώρων της δουλειάς είναι ψυχρά και μουντά με αποτέλεσμα να δείξει υπερβολικό ένα έντονο κραγιόν. Διάλεξε ζεστές αποχρώσεις που θα φωτίσουν την επιδερμίδα σου. Κοίταξε να βρεις μια απόχρωση που ταιριάζει με τα φυσικά σου χείλια όταν αυτά είναι στα καλύτερά τους. Αν δεν γνωρίζεις την ακριβή απόχρωση των χειλιών σου οι make up artists προτείνουν να χρησιμοποιήσεις το εσωτερικό των χειλιών σου σαν οδηγό.

 

Trend-Lipstick-OurPick-72

 

Για το Βράδυ

Το βράδυ που το φως είναι πιο απαλό και συγχωρεί αρκετές ατέλειες μπορείς να διαλέξεις πιο έντονες αποχρώσεις. Αποχρώσεις που τη μέρα μπορεί να δείξουν «τρομαχτικές» (για παράδειγμα το έντονο φούξια ή το κόκκινο κεραμιδί) την νύχτα δείχνουν λαμπερές και σέξι ενώ κάνουν και τα δόντια να δείχνουν πιο λευκά. Άλλη μια καλή επιλογή για το βράδυ είναι τα γυαλιστερά κραγιόν και lip gloss που αντανακλούν το φως και δίνουν αυτόματα λάμψη σε όλο το πρόσωπο

Trend-Lipstick-Hipster-72

Για το Σαββατοκύριακο

Για το Σαββατοκύριακο ειδικά στις πρωινές βόλτες που φοράς φόρμες διάλεξε όμορφες και γλυκές αποχρώσεις (ροζ, ροδακινί) αλλά με απαλή διάφανη υφή διότι αν είσαι αρκετές ώρες εκτός σπιτιού ένα βαρύ ματ κραγιόν που θα φοράς πολλές ώρες μπορεί να σου δημιουργήσει αντιαισθητικές ρωγμές στα χείλη. Επίσης απέφυγε τα υπερβολικά περλέ με ιριδισμούς κραγιόν γιατί στο φυσικό φως θα δείξουν ψεύτικα.

Trend-Lipstick-RedFull-Stop

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.