Συμβουλές προς αποφυγή του hangover.

xmas-hangover

 

Έχω χορέψει, διασκεδάσει και πιει τόσο πολύ σε τόσες πολλές Παραμονές Πρωτοχρονιάς που την επόμενη μέρα (δηλαδή ουσιαστικά την 1η του μήνα) η μόνη ευχή που μπορούσα να κάνω ήταν “Σε παρακαλώ Θεέ μου ας μην ξαναπάθω τέτοιο hangover!”

 

Ούτε υγείες ευχόμουν, ούτε τύχες, ούτε έρωτες, ούτε λεφτά, ούτε ευτυχίες – το μόνο που ήθελα και η μόνη ευχή που έκανα ήταν να μου περάσει ο πονοκέφαλος.

 

Έχω χάσει απίστευτα πάρτι ανήμερα Πρωτοχρονιάς από Βίκες και Βασίληδες μόνο και μόνο γιατί ήμουν πολύ χάλια για να βγω από το σπίτι. Τα γλέντια ξανα ξεκίναγαν το βράδυ αργά στις 2 Ιανουαρίου.

 

Με τα πολλά ανακάλυψα κάποια τρικ που θέλω να μοιραστώ μαζί σου και τα οποία με έχουν σώσει – εννοείτε ότι εξακολουθώ να πίνω και να περνάω καλά αλλά τουλάχιστον την επόμενη μέρα που ξυπνάω είμαι άνθρωπος και όχι ζόμπι.

 

Συμβουλή 1η : Πριν βγεις το βράδυ γύρω στις 8 με 9 φάε ένα στεγνό μπιφτέκι.

 

Συμβουλή 2η : Αν το αντέχεις λίγο πριν βγεις από την πόρτα πιες δυο κουταλιές στης σούπας λάδι (μπλιαχ!! – αλλά πιάνει)

 

Συμβουλή 3η (η θαυματουργή) Μόλις γυρίσεις σπίτι, ότι ώρα και να είναι το πρωί πιες μια παρακεταμόλη ( Depon ας πούμε). Για να μην το ξεχάσεις άφησέ τη δίπλα στο κομοδίνο σου μαζί με ένα ποτήρι νερό πριν φύγεις από το σπίτι. Όσο  και να έχω πιεί άμα τη δω μπροστά μου την θυμάμαι και την πίνω.

 

Συμβουλή 4η : Η σαμπάνια είναι άτιμο ποτό και μόνο για να βρέχεις τα χείλη σου. Ακόμα και να σου σερβίρουν την ακριβότερη πιες μόνο ένα ποτήρι και συνέχισε την βραδιά σου με ένα σκέτο αλκοολούχο ποτό που σου αρέσει (ουίσκι, βότκα, τζιν κλπ) Και μην τα μπερδέψεις. Ποτέ!

 

Συμβουλή 5η : Τέλος μείνε μακριά, αλλά πολύ- πολύ-πολύ μακριά από τα σφηνάκια. Και για να μην σε πάρουν για ξενέρωτη κάνε ότι και εγώ. Μόλις πούνε όλοι στην υγειά σου και σηκώσουν το κεφάλι για να καταπιούν το σφηνάκι, εσύ βρέξε τα χείλη σου και ρίξε με τρόπο το υπόλοιπο κάτω από το μπαρ ή το τραπέζι. Κανένας δεν θα πάρει χαμπάρι τίποτα, μέσα στον χαμό.

 

Αυτά. Αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις και καλό είναι αυτές τις “γνώσεις” να τις μοιραζόμαστε με τις αγαπημένες μας φίλες.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.