Αvene Seranage: Για “ώριμα” δέρματα.

Δεν ξέρω αν συμφωνήσετε μαζί μου αλλά εγώ αισθάνομαι ομορφότερη, νεότερη και πιο χαρούμενη όταν βλέπω καλοφτιαγμένη την μαμά μου. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την μαμά μου η οποία αισθάνετε και η ίδια ανανεωμένη όταν βλέπει τη γιαγιά μου καλοντυμένη και άρτι αφιχθείσα από το κομμωτήριο.   Φυσικά δεν μιλάω για εξτρήμ μακιγιάζ και υπερβολές.

 

Αλλά λίγο make up, ένα απαλό ρουζ, μια στρώση κραγιόν και βέβαια ένα καλοχτενισμένο μαλλί κάνουν θαύματα για τις γυναίκες μιας κάποιας ηλικίας και κάνουν και εμάς τις νεότερες να αισθανόμαστε όμορφα όταν τις βλέπουμε.   Το χειρότερό μου είναι όταν κάποιες φορές η μητέρα μου έχει βαρεθεί να πάει κομμωτήριο και αντί για να τη δω με όμορφα μαλλιά εμφανίζεται σπίτι μου με το «μαλλί της γριάς».

 

Αμέσως κάνω μούτρα. Μου χαλάει το κέφι βρε αδερφέ, πώς να το πω διαφορετικά; Ευτυχώς το καταλαβαίνει και την άλλη μέρα έρχεται με καλοφτιαγμένο μαλλί και όμορφο ντύσιμο.   Anyway, σε αυτές τις δυο λατρεμένες γυναίκες της ζωής μας (την μαμά μας και την γιαγιά μας) η Avene προτείνει μια κρέμα ημέρας που θα λατρέψουν.

 

Η Serenage δημιουργήθηκε ειδικά για τις γυναίκες πάνω από 60 ετών και υπόσχεται πιο ενυδατωμένη και φρέσκια επιδερμίδα. Στην σύνθεσή της περιέχει  ένα νέο δραστικό συστατικό, που παράγει απαραίτητα λιπιδία που έχει ανάγκη η ώριμη επιδερμίδα, την

 

Γλυκολεόλη προσφέροντάς της πυκνότητα λάμψη ενυδάτωση και άνεση.       avene

 

Σου προτείνω να την κάνεις δώρο στην μητέρα σου για την νέα χρονιά. Όσο η μητέρα μας είναι νέα και όμορφη άλλο τόσο και εμείς αισθανόμαστε περήφανες και όμορφες και οι ίδιες. Agree?   Θα την βρεις στα φαρμακεία σε φιαλίδιο airless (για να μην χάνει την δράση της) στην τιμή των 32Ε .

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.