Οι τάσεις στα Μαλλιά για το 2010

EL-09new

Άντε στο καλό να πάει το 2009 (όποιον και να έχω ρωτήσει περίμενε πως και πώς να φύγει…)Λοιπόν νέα χρονιά, νέες ιδέες, νέα ξεκινήματα και γιατί όχι; και ένα νέο χτένισμα που θα ξορκίσει το 2009.

Το beautyblog σου δίνει μερικές ιδέες για το πώς μπορείς να ανανεώσεις – εντελώς όμως – το στυλ σου.

 

Το κόκκινο της φωτιάς σε κοντό κούρεμα με πολύ μακριά φράντζα.

 


EL 09

 

Ξανθό και εξτρήμ ξυρισμένο στο πλάι.

EL 07

 

Κοντό κούρεμα με κίνηση για φυσικά σγουρά μαλλιά.

EL 03

 

Για τις πολύ τολμηρές διχρωμία σε μαύρο-μπλε και ξανθό της πλατίνας.

EL 11

 


 

Σκούρο σοκολατένιο καστανό με απαλές κόκκινες ανταύγειες και όγκο στο πλάι.

EL 04

Σχολίασε ποιο κούρεμα θα διάλεγες και τον λόγο που θα το διάλεγες και θα κερδίσεις ένα σαμπουάν Schwarzkopf BC Bonacure Time Restore που θα ανανεώσει και θα χαρίσει λάμψη στα μαλλιά σου.

6 Σχόλια
  1. Καλησπέρα beauty blog, καλή χρονιά.
    Καστανό με απαλές κόκκινες ανταύγειες θα επέλεγα μιας και δεν είμαι και πολύ των extrem αλλαγων. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν μου πάνε τα κοντά μαλλιά καθόλου, τώρα είμαι στην προσπάθεια να τα μακρύνω αλλά δυσκολεύομαι. Εχω μεγάλο πρόσωπο, είμαι πολύ ψυλή με καμπύλες και έτσι το μακρύ μαλλί με όγκο μου ταιριάζει πολύ.
    ευχαριστώ που με άκουσες και αν έχεις και καμιά συμβουλή δεκτή!!!!

  2. Βeautyblog πειράζει άμα δεν διαλέξω κανένα από τα παραπάνω?
    Εμένα τα μαλλιά μου είναι καστανά και επειδή τα φρύδια μου είναι πολύ έντονα και σκούρα δεν θα έκανα καμία αλλαγή στο χρώμα.
    όσο για το κούρεμα θα διάλεγα κάτι για να δώσω όγκο.
    Τα μαλλιά μου είναι λιπαρά πάρα πολύ και δεν έχουν καθόλου όγκο, ότι χειρότερο. Το καλοκαίρι τα είχα κόψει κοντά όπως η Ελεονόρα Μελέτη στις αρχές και τα πίσω τα έβγαζα προς τα έξω,έτσι τους είχα δώσει λίγο όγκο, τώρα βέβαια τα αφήνω να μακρύνουν για να τα κάνω φόρμα (τα μαλλιά μου είναι δυστυχώς ίσια). Στο παρελθόν τα είχα ξανακάνει άλλες τρεις φορές και πέρα από το ότι μου πήγαιναν δεν λάδωναν εύκολα και είχαν και super όγκο, Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρούνται αρκετά τα μαλλιά. Βeautyblog θα ήθελα να σε ρωτήσω μήπως γνωρίζεις κανένα καλό σαμπουάν για πολύ λιπαρά ίσια μαλλιά χωρίς όγκο? Θα με βοηθούσες πολύ.
    ευχαριστώ

  3. Βίκυ δοκίμασε το σαμπουάν Apivita Propoline Shampoo Very Oily Hair με θυμάρι και πρόπολη. Θα το βρεις στα φαρμακεία, κοστίσει 9,90Ε αλλά νομίζω ότι θα μείνεις ευχαριστημένη!

    Φιλάκια
    Η blogger σου

  4. Βίκυ συγχαρητήρια! Το σχόλιο που έκανες άρεσε πολύ στο beautyblog και μόλις κέρδισες ένα σαμπουάν Schwarzkopf BC Bonacure Time Restore. Δοκίμασέ το και περιμένουμε σχόλια!

    Φιλάκια
    Η blogger σου

  5. beauty blog ευχαριστώ πάρα πόλύ για το σαμπουάν που μου έκανες δώρο.
    Τα κάνει τα μαλλιά πολύ απαλά και μου έκανε εντύπωση που έβαλα λίγο σαμπουάν και έκανε πάρα πολύ αφρό. Το χρησιμοποίησε και η αδερφή μου που τα μαλλιά της είναι αρκετά ταλαιπωρημένα και έμεινε πολύ ευχαριστημένη. Σ’ ευχαριστώ και πάλι για το όμορφο δώρο σου.

  6. Κορίτσια μείνετε συντονισμένες γιατί σύντομα θα ακολουθήσει διαγωνισμός με προιόντα Bobbi Brown!

    Φιλάκια
    η blogger σας!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.