Ρουζ: Φρεσκάδα στη στιγμή!

PotRougeCoral

Μου αρέσουν πολύ τα κρεμώδη ρουζ. Μπορώ να πω ότι είναι από τα αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ.  Εντάξει, για να λέμε και την αλήθεια δεν έχουν την διάρκεια των κόμπακτ ρουζ αλλά παρόλα αυτά για όσο κρατάνε δίνουν μια πολύ όμορφη όψη φρεσκάδας και ζωντάνιας στην επιδερμίδα μου.

Πάντως κορίτσια η άλλη όψη του νομίσματος είναι ότι το ρουζ  είναι το προϊόν που περισσότερο από όλα τα άλλα χρησιμοποιείται λάθος γιατί πολλές από εμάς έχουμε την τάση να το παρακάνουμε. (Σκέψου απλά σε κάποιες εκπομπές της, την Ελένη Μενεγάκη).

Καλό είναι να θυμόμαστε κάθε φορά που το απλώνουμε ότι το ρουζ είναι προορισμένο να τονίζει και όχι να «βάφει»

Και για να ολοκληρώσω το δικό μου αγαπημένο ρουζ αυτή την εποχή είναι το Bobbi Brown Pot Rouge Coral σε ένα βαζάκι κούκλα το οποίο απλώνω με τα δάκτυλά μου ακριβώς πάνω στα μήλα μου, και το αποτέλεσμα είναι φρέσκια, ζωηρή και λαμπερή επιδερμίδα στο πίτς φιτίλι!

3 Σχόλια
  1. έχω λίγο μπερδευτεί beauty blog με όλες αυτές τις ενυδατικές κρέμες: κρέμα ημέρας , κρέμα νύχτας , κρέμα για ρυτίδες, κρέμα για χαλάρωση κλπ, κλπ.
    υπάρχει όντως πραγματική διαφορά ή είναι ένα τρικ των πολυεθνικών για να αγοράζουμε 15 διαφρορετικές κρέμες?
    ποιά η διαφορά ας πούμε της κρέμας ημέρας απο εκείνης της νύχτας? και απο ποιά ηλικία και μετά, πρέπει να χρησιμοποιούμε την κρέμα νύχτας, αν δεχτούμε πως υπάρχει όντως διαφορά απο την ημέρας…?

    ουφ! ελπίζω να μην σε κούρασα, αλλά έχω μπερδευτεί τελείως!

  2. ta kremodi rooz m’aresoun para poly exoun ena apisteuto fusiko apotelesma alla kanoun to prosopo moy na gializei. mporo na kano kati gi’ auto??

  3. Ωραία ερώτηση Λιανάκι. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι τα κρεμώδη ρουζ όντως κάνουν το σημείο που τα φοράς να γυαλίζει. Γι’αυτό το λόγο άλλωστε δίνουν και αυτό το αποτέλεσμα της δροσερής φρεσκάδας. Το θέμα όμως είναι πως τα απλώνεις. Κατ αρχήν δεν τα απλώνεις ποτέ όπως τα κόμπακτ ρουζ δηλαδή και σε μάγουλα και σε ζυγωματικά μέχρι τους κροτάφους. Αντίθετα τα απλώνεις ΜΟΝΟ στα μαγουλάκια. Χαμογέλασε στον καθρέπτη και εκεί που φουσκώνουν τα μαγουλάκια σου άπλωσέ το απαλά με ταμποναριστές κινήσεις.

    Τώρα αν και πάλι δεν σου αρέσει αυτή η απαλή γυαλάδα που αφήνουν αυτό που μπορείς να κάνεις είναι από πάνω να απλώσεις και λίγο κόμπακτ ρουζ της ίδιας απόχρωσης. Με αυτόν τον τρόπο το χρώμα και θα έχει και μεγαλύτερη διάρκεια και θα μειωθεί η γυαλάδα.

    Τέλος υπάρχει και η λύση της πούδρας σε μορφή σκόνης. αφού κάνεις το μακιγιάζ και απλώσεις και το ρουζ, με ένα πολύ φουντωτό πινέλο πάρε μια ποσότητα πούδρας, φύσηξε το πινέλο για να φύγει το επιπλέον προιόν και με πολύ απαλές κυκλικές κινήσεις άπλωσε την πούδρα σε όλο το πρόσωπο επιμένοντας λίγο περισσότερο στα μάγουλα.

    Ελπίζω να σε βοήθησα. Περιμένω να μου πεις το αποτέλεσμα!

    Φιλάκια
    η blogger σου

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.