Απορία: Είναι όμορφη η Σμαράγδα Καρύδη;

photo-karidi

Ναι. Είναι αντικειμενικά μια πολύ όμορφη γυναίκα. Εξάλλου δεν της λείπει και τίποτα. Ψηλή με πολύ ωραίο σώμα, φυσική ξανθιά, με λαμπερά μαλλιά, πράσινα μάτια, και σαρκώδη χείλη.

 

Εκτός δε από την φυσική της ομορφιά, τα τελευταία χρόνια έχει επίσης αποδείξει ότι είναι μια ταλαντούχα τηλεοπτική αλλά και κινηματογραφική ηθοποιός ευέλικτη στους ρόλους που παίζει, αφού μπορεί με επιτυχία να υποδυθεί και την femme fatale, και την σοβαρή εργαζόμενη γυναίκα αλλά και την κωμική περσόνα.

 

Πρόσφατα η Σμαράγδα πρωταγωνίστησε σε άλλη μια κινηματογραφική ταινία με τον τίτλο «Η Κληρονόμος». Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε τον περασμένο μήνα και η φωτογραφία που βλέπεις είναι από την ας πούμε «λαμπερή» βραδιά.

 

Και λέμε «ας πούμε» γιατί εμείς στο beautyblog έχουμε μια απορία: Είναι αυτή εμφάνιση για την πρωταγωνίστρια της ταινίας; ΟΚ, το ξέρουμε ότι δεν είμαστε Hollywood βρε αδερφέ, μια μικρή Αθήνα είμαστε, αλλά είναι τόσο φοβερό όταν γίνεται μια πρεμιέρα, τουλάχιστον η πρωταγωνίστρια να εμφανιστεί με μια κάποια λάμψη με μια κάποια χάρη, κάπως διαφορετικά τέλος πάντων από ότι όταν βγαίνει με τους φίλους της για ποτό στο μπαράκι της γειτονιάς της;

 

Η Σμαράγδα από ότι φαίνεται δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση να προσπαθήσει λίγο παραπάνω – η εικόνα δείχνει ότι μάλλον έφτιαξε μόνη της τα μαλλιά της και έβαλε και όποιο κραγιόν βρήκε εύκαιρο στο νεσεσέρ της πριν πάει στην πρεμιέρα της ταινίας της. Και πραγματικά κρίμα, γιατί ήταν μια καλή ευκαιρία  να αφήσει την ομορφιά της να έχει τον πρώτο λόγο.

 

Εμείς εδώ στο beautyblog την φανταστήκαμε κάπως έτσι: Με ένα φόρεμα στο χρώμα του σμαραγδιού έξωμο που να δένει ίσως στον λαιμό και χτένισμα με μαλλιά πιασμένα ψηλά σε ένα ατημέλητο σινιόν με τουφάκια στο πλάι. Όσο για το μακιγιάζ της; Επιδερμίδα λαμπερή με λίγο μπρόνζερ στα μάγουλα, εντυπωσιακό smoky μακιγιάζ στα μάτια, ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες, και πολύ λαμπερό αλλά άχρωμο lip gloss στα χείλη.

 

Και τότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Σμαράγδα Καρύδη είναι πραγματικά μια πανέμορφη ηθοποιός που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις διάσημες συναδέλφους της του εξωτερικού.

 

Sorry για την γκρίνια αλλά έλεος πια με την ελληνική «είμαι υπεράνω» νοοτροπία ακόμα και όταν εμφανίζομαι στην πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστώ.Μήπως πρέπει να το σκεφτεί λίγο περισσότερο την επόμενη φορά και να κάνει μια καλύτερη προσπάθεια; Λέμε εμείς τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.