Αρώματα Antonio Banderas

photo -banderas

 

Τώρα τι να πω. Ωραίο άντρα τον λες (εδώ που τα λέμε) αλλά καλό ηθοποιό με ταλέντο τύπου Χαβιέ Μπαρδιέμ -που είναι και συμπατριώτης του – δεν θα το έλεγα. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις ίσως μας εκπλήξει στο μέλλον. Από την άλλη μάλλον τον λες έξυπνο επιχειρηματία αφού έχει ήδη εδώ και χρόνια λανσάρει αρώματα με το όνομά του (αντρικά και γυναικεία) που δεν πάνε καθόλου άσχημα στην αγορά. Για του λόγου το αληθές μάλιστα το άρωμα Seduction in Black de Antonio Banderas, βραβεύτηκε από την La Academia del Perfume ως το καλύτερο ανδρικό άρωμα Ευρείας Διανομής σε  gala που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη στις 18 Νοεμβρίου 2009.   Το άρωμα μπορείς να το βρεις και στην Ελλάδα αν σου κάνει κέφι να το κάνεις δώρο στον αγαπημένο σου ή στον μπαμπά σου, τον αδερφό σου κλπ, κλπ, κλπ. Είδες ο Μπαντεράκος;

3 Σχόλια
  1. Προσωπικά ο Bunderas δε με τρελένει, σε ταινιούλες τύπου, για να περνάει η ώρα καλός είναι.

  2. beauty blog καλημέρα:-)))) ο συγκεκριμένος ούτε και εμένα με τρελλαίνει-θα συμφωνήσω με την Τζένη- αλλά , γενικά υπάρχουν κάποιοι ηθοποιοί-καλλιτέχνες, που δεν σε νοιάζουν και αν δεν έχουν ταλέντο…απλά σου αρέσει να τους βλέπεις στην οθόνη!

  3. Εννοείτε ότι το beautyblog θεωρεί τον Antonio απίστευτα σέξι λατίνο και έναν από τους πιο ωραίους άντρες της γενιάς του! Viva Espagna!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.