Kerastase: Βάλε τη μάσκα σου και πλήρωσε φθηνότερα

kerastase-photo

Ναι, ξέρω ότι πλησιάζουν οι Απόκριες, αλλά εγώ δεν θα σου μιλήσω για αποκριάτικη μάσκα, αλλά για μάσκα μαλλιών και μάλιστα μια από τις καλύτερες.

Το ήξερες ότι πριν από 25 χρόνια η Kerastase έφερε την πρώτη μάσκα μαλλιών στην Ελλάδα? Ούτε και εγώ αλλά το γεγονός παραμένει ότι κάθε φορά που τα μαλλιά μου έχουν ανάγκη από αυτό το κάτι παραπάνω για να ξαναζωντανέψουν οι μάσκες Kerastase δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ.

Το νέο είναι το εξής: Η μάσκες μαλλιών Kerastase γιορτάζουν τα 25 χρόνια τους και από τώρα μέχρι και το τέλος Μαρτίου θα τις βρεις 25% φθηνότερα. Καθόλου άσχημα.

Εγώ λέω να αγοράσω 2-3 και να τις έχω στοκ γιατί με τα τρελόμαλλα που έχω, πάντα τις χρειάζομαι.

3 Σχόλια
  1. Η αλήθεια είναι ότι είναι οι καλύτερες μάσκες μαλλιών που έχω δοκιμάσει και πραγματικά βοηθάνε πάρα πολύ τα μαλλιά, ειδικά τα δικά μου που είναι ταλαιπωρημένα με βαφές και ανταύγειες.Ευχαριτώ beautyblog που μας ενημερώνεις για την προσφορά της kerastase γιατί πράγματι είναι λίγο τσιμπιμένη η τιμή τους και η προσφορά αυτή θα βοηθήσει να σώσουμε κανένα ευρουλάκι στην τσέπη μας. Φιλάκια καλημέρα!!!!!!!

  2. αχ πράγματι beauty blog, ορισμένα Tips sou einai τόσο πολύτιμα! προσωπικά με ΄΄εχεισ σώσει αρκετές φορές¨-)) και πάλι θα συμφωνήσω με την Τζένη, ότι είναι λίγο τσιμπμένες οι τιμές….
    πάντως Beauty blog συμφωνείς-genreally speaking-ότι δεν υπάρχει καλλυντικό : κρέμα, φον ντε τεν ρουζ, που να σου δίνει την λάμψη που σου δίνει ένα όμορφο, απρόσμενο,παθιασμένο φιλί….?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.