Nilaya Mystic Spa: Μυστικές Απολαύσεις..

nilayia-photo

Μήπως παντρεύεσαι; Μήπως απέκτησες καινούργιο φλερτ πρόσφατα; Μήπως απλά μες στο καταχείμωνο κάνεις κέφι να κανακέψεις τον εαυτό σου;Αν σε κάτι απ’ όλα παραπάνω απαντάς με καταφατικό κούνημα του κεφαλιού τότε ίσως πρέπει να κλείσεις ένα ραντεβού στο Nilaya Mystic Spa που έχει να προτείνει μια πραγματικά καυτή και πικάντικη περιποίηση σώματος την Honey and Cinnamon Ritual που βασίζεται στο μέλι και την κανέλα (…ξαφνικά μου άνοιξε η όρεξη για γλυκό)

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Στην αρχή θα κάνεις ένα βαθύ πήλινγκ με μέλι , ζάχαρη και κανέλα, μετά θα σε αλείψουν με μια πλούσια μάσκα μπαχαρικών και τέλος θα σου απλώσουν μια ενυδατική κρέμα κανέλας, που θα αφήσει το σώμα σου σας λείο και λαμπερό για ώρες (αυτές τις βασικές που θέλεις το σώμα σου να είναι στα καλύτερά του – κατάλαβες….). Εντάξει, μιλάμε για βασιλική περιποίηση!

Εντάξει, το ξέρουμε ότι το μέλι είναι ευεργετικό αλλά και η κανέλα δεν πάει πίσω. Να φανταστείς ότι αν πονάνε οι μυς σου (για οποιοδήποτε λόγο) ένα μασάζ με αιθέριο έλαιο κανέλας θα σε κάνει αμέσως περδίκι!

Τώρα για την περιποίηση Honey and Cinnamon Ritual θα πληρώσεις 100Ε για 90 λεπτά.

Αν σε ενδιαφέρει ακολουθούν οι λεπτομέρειες:

 

NILAYA MYSTIC SPA

Ώρες λειτουργίας:        Καθημερινά 09:00 – 21:00,  Σάββατο 09:00 – 16:00

Διεύθυνση:                             Χαριλάου Τρικούπη 149, 145 64 Κηφισιά,

Τηλέφωνο: 210 8001130

1 Comment
  1. αχ ρε beautyblog τι μας κάνεις! είμαστε και αθεράπευτα γλυκατζούδες (ίσα που μυρίζω cinnamon rolls να ψήνονται αυτήν την στιγμή!) και φυσικά πάααραααα πολύ κουρασμένες…όντως λίγο κανάκεμα είναι ότι, μα όπτι πρέπει! και επειδή διανύουμε δύσκολες εποχές , τα € 100.00 δεν είναι δα και απαγορευτικά¨-))))

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.