Beauty News: Δωρεάν Κρέμα από την Olay

olay_TOTAL-EFFECTS-NIGHT-wh

Να, αυτά τα νέα μου αρέσουν! Μακάρι και άλλες εταιρίες να ακολουθήσουν με τέτοιες προσφορές.

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Ιανουαρίου από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα μπορείς να πας και να αφήσεις την παλιά σου κρέμα – ακόμα και αν το δοχείο είναι εντελώς άδειο – και να πάρεις δώρο την κρέμα total effects της Olay ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Tην προσφορά αυτή θα την βρεις στα εξής επιλεγμένα υπερ-μάρκετ Carrefour:

Άλιμος

Γέρακας

Μαρούσι

Πέτρου Ράλλη

Μακεδονία

City Gate

Ευκαρπία

Λάρισα

Αν την έχεις δοκιμάσει και σου αρέσει σίγουρα θα τρέξεις αλλά ακόμα και αν δεν την έχεις δοκιμάσει ποτέ, τώρα είναι ευκαιρία.

Α, να μην το ξεχάσω: Ισχύει αν η κρέμα σου έχει αξία άνω των 15Ε και εννοείτε μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Εγώ πάντως, Παρασκευή πρωί θα είμαι στο Carrefour στο Μαρούσι – και που ξέρεις; Μπορεί να σε δω εκεί….

9 Σχόλια
  1. Πρώτα από όλα να σε ευχαρηστήσω beautyblog για την ενημέρωση αυτή,γιάτι η κρέμα ημέρας μου πραγμάτικά είναι στο τέλος της και πολύ συντομά θα χρειαζόμουνα μία καινούργια.
    Δεύτερον, πριν λίγες ημέρες σε μια έφοδο μου στα Hondos πήρα την κρέμα νυχτός της olay και είναι αρκετά καλή, αν και αυτό θα φανεί μακροχρόνια, το πρωί όταν ξυπνάω το δέρμα μου είναι φρεσκαδούρα αλλά λίγο λιπαρό. Το καλό είναι ότι ειναι πολύ οικονομική.(Να πω ότι χρεισιμοποιούσα την ίδια κρέμα ημέρας το πρωί και το βράδυ και σκεφτήκα να πάρώ μία νυχτός μετά από απάντηση που έδωσες σε μιά bloger πριν λίγο καιρό. Ευχαριστώ πολύ beautyblog!!!!!!!!!

  2. Beayteblog ευχαριστούμε για την ενημέρωση, κι εμένα κάπου εκει θα με βρείτε. Εκτός από τα αυτοκίνητα απόσυρση και στις κρέμες!!!!
    Πολύ καλό μου ακούγεται.
    Είδη έχω μια κρέμα ημέρας της OLAY για λάμψη και είναι πολύ καλή, τώρα θα τις ζευγαρωσω.
    Φιλάκια!!!!

  3. Χαίρομαι που σε βοήθησα Τζένη. Πάντως να ξέρεις ότι την σειρά “Κώδικας Νεότητας” την αγόρασε η φίλη του blog Βίκυ Κ. και περιμένουμε όλες να μας πει τρα σχόλια της σε καμμιά δεκαπενταριά μέρες. Οπότε μείνει συντονισμένη για να δούμε αν πραγματικά αξίζει!
    Φιλάκια
    η blogger σου

  4. Εγω παντως πηγα στο Χοντο την προηγο΄΄υμεη εβδομαδα που εκαναν το ιδιο και δε βρηκα τιποτα, δεν εδιναν αλλες. Μηπωσ τελικα ειναι διαφημιστικο κολπο? Τελικα αγορασα τον Κωδικο Νεοτητας

  5. Κάτια, ενδιαφέρον αυτό που λες αλλά τόσο μεγάλες εταιρίες όπως η Procter&Gamble (στην οποία ανήκει και η Olay, και η Max Factor και η Pantene Pro-V, και η Herbal Essences και πολλές μάρκες ακόμα ο κατάλογος δεν τελειώνει…) δύσκολα θα έκαναν κάτι τέτοιο σαν διαφημιστικό κόλπο γιατί θα ήταν πολύ άσχημο για το προφιλ της εταιρίας. Όμως είναι γεγονός ότι δεν έχουν και τα χιλιάδες βαζάκια να μοιράσουν. Οπότε μήπως τα δίνουν πολύ νωρίς – ας πούμε κατά τις 10 με το που ανοίγει το μαγαζί και μετά από καμμιά ώρα λενε ότι τους τελείωσαν; Ειλικρινά το beautyblog θα το ψάξει αλλά αν θέλεις και εσύ κάνε έναν κόπο και πήγαινε στο Carrefour που σε βολεύει είτε Παρασκευή είτε Σάββατο (αλλά νωρίς το πρωί) και αν και πάλι έχεις το ίδιο πρόβλημα γράψτο μας και το beautyblog θα κάνει αυτό που πρέπει…

    Φιλάκια
    η blogger σου

  6. beautyblog, Πράγματι άλλο ένα πολύτιμο Tip! θα είμαι εκεί πρωι-πρωι. Κάτια, αγόρασα και εγώ τον κωδικό νεότητας, την Δευτέρα και θα μοιραστώ με όλες σας-οσονούπω- την γνώμη μου ¨-))) αχ, τι ωραία παρέ¨:-))))

  7. Πήγα στα Carrefour Αλίμου Σάββατο στις 11πμ και είχαν ήδη τελειώσει!

  8. και η μαμά μου πήγε στο Carrefour Αλίμου στις 10.00 το πρωι και είχαν τελειώσει:-(((( θέλω να πιστεύω, πως δεν είναι “κόλπο” όπως ανέφερε η φιλη Blogger Κάτια )
    και για να αναφέρω:είμαι στην 7η μέρα του Κώδικα Νεότητας της loreal και είμαι πολύ ευχαριστημένη. οι μαύροι κύκλοι, έχουν εκξομαλυνθεί και το δδέρμα μου το αισθάνομαι πιο απαλό και φρέσκο, σαν να αναπνέει…Κάτια, πως τον βρίσκεις εσυ τον Κώδικα?

  9. Κι εγώ πήγα στα Καρφουρ Αλίμου το πρωι του Σαββάτου και μου είπαν ότι είχαν τελειώσει από την προηγούμενη ημέρα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.