Mac: To lip gloss Viva Glam

VivaGlam-Beauty-300

Είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια η Mac εκτός από σούπερ εταιρία καλλυντικών προσφέρει φιλανθρωπικό έργο σε γυναίκες, άντρες και παιδιά κάθε ηλικίας, χρώματος και φυλής που έχουν προσβληθεί από τον ιό του Aids.Μέρος από τα έσοδα του cult πλέον κραγιόν Viva Glam πηγαίνουν κάθε χρόνο  στο Mac Aids Fund που από το 1994 που ξεκίνησε το έργο του έχει συγκεντρώσει και δωρίσει πάνω από 150 εκατ. δολάρια.

Διάσημες σταρ (όπως η Missy Ellliot και η Fergie) έχουν κατά καιρούς γίνει πρέσβειρες του Viva Glam και φέτος είναι η σειρά της Cyndi Lauper και της Lady Gaga.

Η Cindy σούπερ σταρ των 80’ς και η Lady Gaga σούπερ σταρ του σήμερα, αν και αντιπροσωπεύουν διαφορετικές γενιές και γούστα ενώνουν τις δυνάμεις τους στέλνοντας το μήνυμα της δύναμης ενός κραγιόν.

Η Lady Gaga (που όπως δήλωσε η ίδια φοράει κραγιόν Μac από 10 ετών ) υπογράφει ένα μπεμπέ – ροζ χρώμα και η Cindy Lauper ένα juicy πορτοκαλοκόκκινο – και τα δύο απλώς υπέροχα για την Άνοιξη.

Εγώ που έχω ήδη δοκιμάσει και τα δυο τρελάθηκα με το Cindy Lauper. Αφήνει ένα απίθανο κρεμώδες τελείωμα στα χείλη, είναι τόσο φυσικό που σχεδόν δεν φαίνεται ότι φοράω κραγιόν και σου ορκίζομαι, η απόχρωση του, κάνει τα χείλη μου να φαίνονται πιο σαρκώδη!

vivaglam-gaga

vivaglam-cindy

Τα νέα Viva Glam θα τα βρεις στην αγορά γύρω στα μέσα Μαρτίου και please αγόρασε ένα. Πραγματικά αξίζει.

1 Comment
  1. απο την mac έχω αγοράσει σκιές και κραγιόν και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Πάντως μου αρτέσουν πολύ οι διαφημίσεις τους οι Viva glam

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.