John Frieda: To σέρουμ Frizz- Ease για τα φριζέ-σγουρά μαλλιά μου

Logo_White

Το δράμα μου: Σγουρά μαλλιά, λεπτή τρίχα. Το αποτέλεσμα: Φριζάρισμα. Σε κάθε εποχή. Φθινόπωρο, Χειμώνα, Άνοιξη, Καλοκαίρι.Έχω δοκιμάσει τα ΠΑΝΤΑ. Εννοώ τα ΠΑΝΤΑ. Σέρουμ, σιλικόνες, μάσκες, λάδια, ελαιόλαδα, αμυγδαλέλαια. Φθηνές μάρκες, ακριβές μάρκες, μεσαίες μάρκες – ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Μέχρι που ο καλός Θεός με λυπήθηκε και έφερε στο δρόμο μου το μόνο προϊόν που με έσωσε. Το μόνο που είτε αφήσω τα μαλλιά μου φυσικά σγουρά το καλοκαίρι είτε τα ισιώσω με το σεσουάρ το χειμώνα, τα μαλλιά μου ΔΕΝ ΦΡΙΖΑΡΟΥΝ. Αλληλούια!

Το κακό ήταν ότι μέχρι τώρα το έβρισκα μόνο στο Λονδίνο και είτε όποτε ταξίδευα εκεί έπαιρνα 6-7 για να τα έχω όλο το χρόνο, είτε αγκαζάριζα οποιαδήποτε φίλη πήγαινε ταξίδι για να μου φέρει ένα. Αν έχεις και εσύ το ίδιο πρόβλημα πάω στοίχημα ότι με συμμερίζεσαι απόλυτα και μάλλον σε έχω ζαλίσει με την πολυλογία μου και θέλεις να μάθεις ποιο είναι:

JOHN FRIEDA FRIZZ-EASE  SERUM!!!!!!!

FE_Original_Serum

Ποιο το νέο; Επιτέλους τα αγαπημένα Sephora το έφεραν και στην Ελλάδα και μου έφυγε ένα μεγάλο άγχος αφού τώρα μπορώ να το έχω όποτε θέλω (επίσης το καλό είναι ότι ένα μπουκάλι κρατάει πάρα πολύ γιατί δεν χρειάζεται να απλώνω μεγάλη ποσότητα)

Η χρήση του: Λούζεσαι, βαζεις κοντίσιονερ στεγνώνεις πολύ απαλά τα μαλλιά με την πετσέτα (να είναι ακόμα αρκετά νωπά) και ανάλογα με το μάκρος των μαλλιών σου βάζεις στην παλάμη σου 2-3 σταγόνες και περνάς τα μαλλιά σου.

Αν έχεις σγουρά φριζέ μαλλιά δοκίμασέ το. Θα με θυμηθείς. Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora

10 Σχόλια
  1. Thank you very much. I would like to help me to find it here in Athens.where to buy??
    Good day

  2. Thank you Beautyblog for your help.
    You think I can find in all Sephora or in some of them. because when i go to there site i can’t find it.
    Good day

  3. Hello my dear Beautyblog,
    I went yesterday to Mall, and I found all John Frieda product there like you said!!
    Thank you!

  4. Δεν υπάρχουν σε όλα τα Sephora δυστυχώς. Τουλάχιστον τα βρίσκω στο Mall και δεν χρειάζεται να παρακαλάω όποιον έρχεται από Αγγλία ή Κύπρο για να μου τα φέρει…Ειλικρινά και μένα με έχουν σώσει. Η μοβ σειρά είναι καλύτερη από την άσπρη, είναι πιο ενισχυμένη. Εκεί που μισούσα τα μαλλιά μου τώρα όλοι με ρωτάνε τι βάζω και είναι τόσο λαμπερά και λεία :-))

  5. omg! Έχουμε ολόδια μαλλιά! Σπαστά με λεπτη τρίχα… Φουντώνουν απαράδεκτα γύρω απο τ αυτιά και κάτω, ενώ στο sculp έχουν πολύ λιγότερο όγκο. Βάσανο! Αδικία κυρίες και κύριοι! Κάθε φορά οι κομμώτριες μου τα κόβουν άπειρα διότι τα βρίσκουν…κατεστραμένα, μόνο για να διαπιστώουν στο τέλος ότι ‘τελικά δε χρειαζόταν τόσο κόψιμο, δεν είναι καμμένα κ λόγω λεπτής τρίχας φαίνονταν έτσι’…. Χώρια που στο λούσιμο κ στον ύπνο γίνονται κουβάρι!
    Λοιπόν, θα αγοράσω οπως και δήποτε το προϊόν που προτείνετε και θα επανέλθω… Ευχαριστώ

  6. Γεια σας κοριτσια ,εχω και εγω αυτο το προβλημα με τις μπουκλες μου , θελω να δοκιμασω αυτο το προιον αλλα θα ηθελα να μαθω την τιμη του…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.