Kiehl’s Imperial Body Cream: Και ύστερα ήρθε ο χειμώνας…

kiehls-imperial

Κάθε φορά που μπαίνει για τα καλά ο χειμώνας και ο καιρός κρυώνει αρκετά αισθάνομαι το σώμα μου ξηρό και ξαφνικά διαπιστώνω ότι το γαλάκτωμα σώματος που χρησιμοποιούσα έως τώρα δεν καταφέρνει να «ξεδιψάσει» αρκετά το σχεδόν αφυδατωμένο μου δέρμα.

Η φίλη μου η Ελένη μου έλεγε τις προάλλες στο τηλέφωνο το δικό της δράμα, ότι κάθε χειμώνα επειδή το δέρμα της είναι ευαίσθητο τραβάει τα πάνδεινα αφού με τα καλσόν και τις μπότες οι γάμπες της εκτός από αφυδάτωση έχουν και φοβερή φαγούρα – ότι πιο άβολο και κουραστικό κατά τη διάρκεια της μέρας της.

Αυτή ακριβώς την περίοδο χρειαζόμαστε μια πολύ πλούσια κρέμα σώματος που θα βοηθήσει το σώμα μας να διατηρηθεί όσο πιο ενυδατωμένο και απαλό γίνεται.

Εγώ πάντως την βρήκα και την προτείνω και σε σένα: Πρόκειται για την Kiehl’s Imperial Body Cream, ένα πολύ πλούσιο προϊόν με  βούτυρο κακάο, μέλι και γλυκολικό οξύ και έχω παρατηρήσει ότι ενυδατώνει πολύ καλά το δέρμα μου, του δίνει λάμψη (τον χειμώνα είναι σχεδόν πάντα θαμπό) και εγώ αισθάνομαι πολύ πιο άνετα χωρίς «τραβήγματα»

 

Λοιπόν την Kiehl’s την βρίσκεις αποκλειστικά στο Hondos Center στην οδό Μέρλιν 6 στο Κολωνάκι!

kiehls-imperial

3 Σχόλια
  1. ποθ μπορούμε να την βρούμε αυτήν την κρέμα? σε μεγάλη αλυσίδα καλλυντικών? ή κάπου πιο ειδικά? ανακάλυψες καμμιά “τρύπα”?

  2. Βίκυ thank you! Ε, βέβαια από τα πολλά που θέλω να σας πω καμιά φορά ξεχνάω τα πιο βασικά!

    Λοιπόν την Kiehl’s την βρίσκεις αποκλειστικά στο Hondos Center στην οδό Μέρλιν 6 στο Κολωνάκι!

  3. Ενδιαφέρον κι αυτό…!! Τί βρίσκει κανείς σκαλίζοντας παλιά άρθρα….
    Κι αυτό τον καιρό και ψάχνω μια καλή ενυδατική και έχω κολλήσει με τα Κiehl’s….!!*

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.