Jane Iredale: Lip gloss με γεύση σοκολάτας.

chocoholicks

 

Λατρεύω τη σοκολάτα. Τι πρωτότυπο θα μου πεις τώρα. Ναι, το ξέρω ότι δεν είναι πρωτότυπο απλά το περίεργο με μένα είναι ότι δεν μου άρεσε καθόλου στην εφηβεία  και ξαφνικά τώρα δεν μπορώ να της αντισταθώ.

Βέβαια επειδή είμαι κυρία και εγκρατής (anyway που λέει ο λόγος) προσπαθώ να μην ξεφεύγω και επιτρέπω στον εαυτό μου περίπου 2 σοκολάτες την εβδομάδα (τις Kinder που έχουν λιγότερες θερμίδες και γάλα) τις οποίες τις τρώω κομματάκι, κομματάκι κατά την διάρκεια της εβδομάδας και κατά προτίμηση βραδινές έως νυχτερινές ώρες.

 

Αυτό μέχρι προχθές. Γιατί τώρα μπορώ να έχω την γεύση της σοκολάτας κάθε μέρα, όλη μέρα και χωρίς καθόλου τύψεις.

Άκου γιατί: Η Jane Iredale παρουσίασε πρόσφατα μια σειρά από  λαχταριστά lip gloss με γεύση σοκολάτας!

 

Tα Chocoholicks Lip Gloss έχουν 100% φυσική φόρμουλα και το κάθε ένα έχει διαφορετικό χρώμα και διαφορετική σοκολατένια γεύση:

Strawberry Cream: Ένα βαθύ ροζ χρώμα με γεύση Βατόμουρων βουτηγμένων σε σοκολάτα

Truffle: Ένα πλούσιο καφέ με γεύση διπλής σοκολάτας

Caramel: Ένα φωτεινό μπρονζέ με γεύση σοκολάτα-καραμέλα

Chocolate Orange: Ένα σέξι χάλκινο χρώμα με γεύση πορτοκάλι και μαύρη σοκολάτα.

 

Μου τρέχουν τα σάλια, και τρέχω στον καθρέφτη να απλώσω το Caramel! (Τώρα μεταξύ μας, φαντάσου να σε φιλάει και τα χείλη σου να έχουν γεύση σοκολάτας. Θα τρελαθεί ο άνθρωπος…)

Τα προϊόντα Jane Iredale διανέμονται από επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής και προτείνονται από κέντρα πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας. Εσύ επικοινώνησε στο τηλέφωνο 2109329800 για να ενημερωθείς για το κοντινότερο σημείο διανομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.