Bobbi Brown,Μακιγιάζ: Κάθε γυναίκα είναι όμορφη

bobbibrown-campaign-low

 

Η διάσημη make up artist και γκουρού της ομορφιάς Bobbi Brown ξεκίνησε πρόσφατα στην Αμερική μια καμπάνια με την ονομασία Pretty Powerful. Για την Bobbi κάθε γυναίκα είναι και μπορεί να γίνει όμορφη άσχετα με την ηλικία της, την φυλή της και τα χαρακτηριστικά της.

 

 

 

 

bobbi-brown-headshot

 

Πάνω σε αυτήν τη φιλοσοφία η ίδια έχει γράψει και βιβλία για το μακιγιάζ και την περιποίηση της επιδερμίδας τα οποία είναι best –sellers στην κατηγορία τους. Σε αυτή τη νέα καμπάνια – που τα έσοδα θα πάνε στον φιλανθρωπικό οργανισμό Dress for Success η Bobbi ζητά από καθημερινές γυναίκες της διπλανής πόρτας να μοιραστούν μαζί της σε ένα βίντεο του ενός λεπτού πως από χαριτωμένες μεταμορφώνονται σε δυναμικές και ακαταμάχητες!

 

4 Σχόλια
  1. Ακαταμάχητη με κάνει να νιώθω η διάθεση μου.Είναι μαγικό το πως μεταμορφώνομαι. Δεν χρειάζομαι πολύ ώρα στον καθρέφτη. Αν έχω καλή διάθεση, και για αυτό προσπαθώ πάντα, αρκεί το τζινάκι μου, ένα αμάνικο μπλούζακι να τονίζει την πλάτη, ελαφρύ μακιγιάζ και έτοιμη χωρίς να πτοούμε από τίποτα. Το συστήνω σε όλες σας καλή διάθεση και αν δυσκολεύεστε βάλτε στο τέρμα τη μουσική βοηθάει πιστέψτε με!!!!!!!!!!

  2. Πόσο δίκιο έχεις Τζένη!!!! Αλλά τι είναι αυτό που σου φτιαχνει τη διάθεση; Πολύ θα θέλαμε να ξέραμε εδώ στο beautyblog!

    Φιλάκια
    η blogger σου

  3. η Τζένη, νομίζω, ότι είπε την πιο σωστή κουβέντα…η διάθεση μπορεί παργματικά να μας μεταμορφώσει…το θέμα είναι πλέον τι μπορεί να μας φτιάξει την διάθεση? προσωπικά είναι πολλά πράγματα: είναι ο έρωτας στα πρώτα του, αυτό το καρδιοχτύπι, που σε κάνει να μην πεινάς, να μην διψάςμ να μην κρυώνεις, που σε κάνει να λάμπεις ολόκληρη , ακόμα και αν έχεις να κοιμηθείς βράδια ατελείωτα, είτε γιατί ξημερώνεσαι απο έρωτα ή με ένα μπουκάλι κρασί και συζήτηση, αγκα΄λιασμένοι πάνω σε έναν κανάπέ…
    επίσης, τα ταξίδια μου φτιάχουν την διάθεση, όλη η διαδικάσια, απο το αρεδ΄ρομιο, τον προορισμό, το ξενοδοχείο…
    και τέλος στα πιο πεζά…εν αζευγάρι παπούστια…
    νομίζω πως η παραπάνω είναι η “Αγία ΤΡιάδα ” μου¨-)))

  4. Απλά τέλειο! Τι να πω παραπάνω. Μας τα είπες όλα. Ίσως το μόνο που λείπει είναι να αγναντεύεις το απέραντο γαλάζιο και να βρίσκεσαι μέσα σε μια πισίνα στην καλντέρα της Σαντορίνης… Με αυτό νομίζω πως μπορεί να σου φτιάξει η διάθεση για όλο το υπόλοιπο της ζωής σου….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.