Clinique: Βιταμίνη C στα χείλη.

cliinique-low

 

Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο αλλά δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι όσο μεγαλώνουμε τόσο τα χείλη μας γίνονται πιο λεπτά και πιο ξηρά, ενώ χάνουν επίσης λίγο από το χρώμα τους. Ένας άλλος κανόνας είναι επίσης ότι τα ξηρά και αφυδατωμένα χείλη, μας δείχνουν κουρασμένες και μεγαλύτερες.

 

Για να βοηθήσουν στην προστασία και την άμυνα των χειλιών, οι ειδικοί της Clinique πήραν κάποια ισχυρά, ευεργετικά συστατικά και τα  «συμπύκνωσαν»  σε ένα προϊόν για τα χείλη, το Vitamin C Lip Smoothie Antioxidant Lip Colour, που προσφέρει και  περιποίηση και χρώμα.

Η σύνθεση του είναι εμπλουτισμένη με ένα κοκτέιλ συστατικών που βελτιώνουν τα χείλη και άμεσα και μακροπρόθεσμα.  Μία ιδιαίτερα δραστική μορφή της Βιταμίνης C συμβάλλει στη βελτίωση της εμφάνισης και αίσθησης των χειλιών, ενώ και άλλα  αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως το Ρόδι, βοηθούν στην άμυνα των χειλιών απέναντι στην μόλυνση του περιβάλλοντος.

Αλλά, ο κυριότερος πρωταγωνιστής των αντιοξειδωτικών είναι ο καρπός Açaí Berry. Έπειτα από έρευνες στη βιομηχανία τροφίμων, οι ειδικοί των Εργαστηρίων Clinique ανακάλυψαν ότι αυτός ο μικροσκοπικός καρπός που χρησιμοποιείται σε πολλά βιταμινούχα και ενεργειακά ποτά έχει μεγάλη δύναμη.  Το Açaí Berry, που  προέρχεται από τα Τροπικά Δάση του Αμαζονίου, θεωρείται ότι έχει από τα υψηλότερα επίπεδα αντιοξειδωτικών ουσιών ανάμεσα σε όλα τα φρούτα.  Το Vitamin C Lip Smoothie Antioxidant Lip Colour είναι το πρώτο προϊόν της Clinique για τα χείλη που περιλαμβάνει αυτό το συστατικό στη σύνθεσή του.  Και μαζί με τη Βιταμίνη C και το Ρόδι – το Açaí Berry συμβάλλει στην προστασία από το οξειδωτικό στρες, το οποίο προκαλεί πρόωρη γήρανση.  Με συνεχή χρήση, αυτή η ισχυρή σύνθεση μπορεί να συμβάλλει στον περιορισμό της εμφάνισης γραμμών γήρανσης στα χείλη, ενώ δίνει και πλούσιο χρώμα.

Εγώ το δοκίμασα στην απόχρωση 05 Mango Thon και μου άρεσε πολύ και η υφή του αλλά και η απαλή απόχρωση ροδακινί-ροζ . Αλλά περισσότερο μου άρεσε το γεγονός ότι απλώνω ένα lip gloss που λειτουργεί παράλληλα και σαν προϊόν φροντίδας για τα χείλη μου, που τα θέλω να δείχνουν ζουμερά και νεανικά για όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.