Lancome Genifique Eye: Κρέμα Ματιών

Genifique_Eye[1]

 

Γενικά δεν είμαι φανατική στην κρέμα ματιών. Ένας λόγος είναι ότι- δυστυχώς –  από απλή τεμπελιά δεν την έχω εντάξει στην καθημερινή μου ρουτίνα. Συνήθως κάνω καθαρισμό, βάζω σέρουμ και ενυδατική και that’s it.

Ένας άλλος λόγος είναι ότι σε γενικές γραμμές βρίσκω τις κρέμες ματιών κάπως λιπαρές για τα γούστα μου και έχω την εντύπωση ότι με «βαραίνουν».

Στην πραγματικότητα επειδή προσέχω πολύ τι ακριβώς μπαίνει κάτω από τα μάτια μου (το πρώτο και πιο ευαίσθητο σημείο του προσώπου που «σπάει» ή δείχνει σημάδια κούρασης) τελικά καταλήγω να μην βάζω τίποτα.

 

Μέγα λάθος. Πιστέψτε με. Γι αυτό όταν μια φίλη μου σύστησε την Genifique Eye  της Lancome στην αρχή ήμουν αρκετά δύσπιστη αλλά με τα πολλά πείστηκα να την δοκιμάσω.

Την φοράω εδώ και τρεις περίπου μέρες και το πρώτο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι μου αρέσει η υφή της. Είναι κάτι ανάμεσα σε μια ελαφριά κρέμα και ένα τζελ, είναι δροσερή και απορροφάται αμέσως – πράγμα που σημαίνει ότι – ευτυχώς δεν μου παίρνει πολλή ώρα να την απλώσω (είπαμε είμαι τεμπέλα).

Τώρα αυτές τις τρεις τελευταίες μέρες δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά το πρωί που την φοράω αισθάνομαι τα μάτια μου να ξε-πρήζονται σχετικά γρήγορα από τον ύπνο.

Εξάλλου το βασικό claim της Genifique εκτός από την καταπολέμηση των πρώτων ρυτίδων έκφρασης είναι  το ότι μειώνει τους μαύρους κύκλους και καταπολεμά τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

Όπως είπα προηγουμένως την φοράω μόνο τρεις μέρες γι αυτό θα περιμένω περίπου ένα μήνα για να δω ακριβώς το αποτέλεσμά της. Θα σας κρατήσω ενήμερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.