Fairynails: Μανικιούρ και Πεντικιούρ με 50% έκπτωση!

fairy3

 

Ένα νέο κατάστημα Fairynails για την περιποίηση των άκρων και όχι μόνο-  άνοιξε πρόσφατα στην Νέα Ερυθραία, στην οδό Αθ. Διάκου 40 & Θ. Μιλησίου.

 

Ο χώρος τον οποίο επισκέφτηκα πρόσφατα είναι μοντέρνος, ζεστός και  καθαρός και το περιβάλλον πολύ φιλικό σε προδιαθέτει να κάτσεις και να απολαύσεις  μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωση, μασάζ, μακιγιάζ και ό,τι τέλος πάντων προτιμάς  από το πραγματικά αρκετά πλούσιο μενού των υπηρεσιών.

 

 

fairy5

 

Μια άλλη υπηρεσία που μου άρεσε πολύ είναι ότι για τις  υποψήφιες νύφες,  παρέχουν, και πακέτα περιποίησης και ομορφιάς σε φιλικές τιμές αλλά και τη δυνατότητα οργάνωσης privé bachelorette parties. Παίρνει δηλαδή η νύφη τις κολλητές της και πάνε για μια μέρα σούπερ φουλ περιποίησης.

 

Τώρα στο καλύτερο: Από σήμερα μέχρι και τις 20 Μαρτίου το κατάστημα της Νέας Ερυθραίας σε περιμένει για την πρώτη γνωριμία με ένα δώρο: πηγαίνοντας στην πρώτη επίσκεψη μαζί με μία φίλη σου, θα έχετε και οι δύο έκπτωση 50% στις υπηρεσίες manicure & pedicure! Δηλαδή αντί για 16Ε που κοστίζει το μανικιούρ θα πληρώσεις 8Ε και αντί για 22Ε που κοστίζει το πεντικιούρ θα πληρώσεις 11Ε.

 

Με 19Ε θα κάνετε και μανικιούρ και πεντικιούρ. Not bad at all!

Στα Fairynails δεν κλείνεις ραντεβού και τα ωράρια τους είναι  Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 10.00 – 20.00 και Τετάρτη & Σάββατο 10.00 – 18.00 (τηλ. 210 8000 227).

 

Fairy1

fairy2

fairy4

 

 

1 Comment
  1. εκπληκτίκη προσφορά beautyblog, ευχαριστούμε πολύ, πολύ!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.